Gönderen Konu: #1 D'Angelo Russell  (Okunma sayısı 38906 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: #1 D'Angelo Russell
« Yanıtla #30 : 21 Nisan 2023, 21:41 »
Orkun Çolakoğlu güzel cevaplamış bunu oyun kurucu değilsen o zaman şut at diye eee o da yok şimdilik sen de

Şu ana kadar sahada yaptıkları şu açıklamaları falan tam sıçış mod. Umarım toparlar bundan sonra toparlayamazsa da all star kontratı beklemesin sonra

İşte geldik konunun en civcivli bölümüne. D'Angelo Russell'ı tutmak neredeyse zorundayız ve 25-30M yıllık vereceğiz gibi duruyor. Hak ediyor mu? En iyi haliyle bile pek hak etmiyor. Vermli miyiz? Kesinlikle.

GSW'nin zamanında Durant'i yollarken D'Angelo'yu almasındaki mantık şu an Lakers için geçerli. Eğer tutmazsak bu kadroya 30M'luk bir oyuncu ekleme fırsatımız sıfırlanıyor. Güncel CBA'deki S&T kurallarına pek hakim değilim ama tutmayacaksak da kesinlikle S&T ile yollamalı ve yerine yakın kontratlı bir iki topçu almalıyız. Yoksa boşa gitmiş cap olacak sadece.

Tabi hepimizin ümidi istikrarlı bir 3.opsiyon olması ama pek o olabilecekmiş gibi durmuyor, bakalım.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #31 : 21 Nisan 2023, 22:11 »
Abi bu adam hep böyle'di neden okadar şaşiriyorsunuz ki normal sezon topçusu.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #32 : 21 Nisan 2023, 23:45 »
Kendi açımdan ben Minnesota maçındaki performansından da çok rahatsız olmamıştım. G2 Memphis maçı rahatsız etti ama evdeki en az bir maçta 25+ da atacaktır gibi geliyor. Az top kaybı, az saçma şut denemesi yapsa yeterli. Şutları bazen girer bazen girmez ona yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #33 : 22 Nisan 2023, 00:15 »
İşte geldik konunun en civcivli bölümüne. D'Angelo Russell'ı tutmak neredeyse zorundayız ve 25-30M yıllık vereceğiz gibi duruyor. Hak ediyor mu? En iyi haliyle bile pek hak etmiyor. Vermli miyiz? Kesinlikle.

GSW'nin zamanında Durant'i yollarken D'Angelo'yu almasındaki mantık şu an Lakers için geçerli. Eğer tutmazsak bu kadroya 30M'luk bir oyuncu ekleme fırsatımız sıfırlanıyor. Güncel CBA'deki S&T kurallarına pek hakim değilim ama tutmayacaksak da kesinlikle S&T ile yollamalı ve yerine yakın kontratlı bir iki topçu almalıyız. Yoksa boşa gitmiş cap olacak sadece.

Tabi hepimizin ümidi istikrarlı bir 3.opsiyon olması ama pek o olabilecekmiş gibi durmuyor, bakalım.
Bence takke düştü kel gözüktü gsw zamanında ki gibi piyasası olmayacaktır d lo büyük maçlarda yok olan bir oyuncu 25 milyon verip elimizde kalma ihtimali daha yüksek bence bu çok korkutucu

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #34 : 22 Nisan 2023, 00:37 »
Valla ben LeBron ve Davis in  arkasında 3.adam rolünün ona çok uygun olduğunu ve bu rolü başarabileceğini düşünüyordum ama evet şu anki görüntü normal sezon topçusu olduğu yönünde.  Beni performanslar kadar şu açıklamalar da rahatsız etti. Baba artık genç oyuncu değilsin veteran topçusun sıçtım daha iyi olacağım falan de hala üstüne sorumluk almama tripleri falan hoş değil. Kendini böyle görüyorsun madem masada 30 istemeyeceksin o zaman

Warriors un d'angelo hamlesi çok doğru bir hamleydi mevcut takımı daha iyi hale getirmek için yapılması gerekliydi ki o hamle daha sonra wiggins + pick e döndü ve warriors a bir yüzük daha kazandırdı

Biz Dangelo ile devam etmek için nelerden  vazgeçeceğiz  asıl soru bu örneğin Schröder +reeves den vazgeçmemiz gerekirse vazgeçecek miyiz ? Vazgeçmeli miyiz ? LeBron un yaşını çok hesaplamıyoruz daha ne kadar devam eder belirsiz etse bile seneye Bronny i contender takıma draft ettirip oğluyla şampiyonluk kazanma hikayesi için takasını isterse bu d'angelo kontratı elimizde patlamayacak mı ? Bilemiyorum Altan bilemiyorum

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #35 : 23 Nisan 2023, 08:38 »
D'Angelo ile uzatmak zorundayız. Play off'ta şut yüzdesi bok gibi olsa da ben şimdilik razıyım. Sözleşme uzatmazsak, yerine anca veteran kontratlı birini koyabileceğimizin de umarım farkındasınızdır.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #36 : 23 Nisan 2023, 16:07 »
Kontrat çıkarcılığının da haricinde kalmalı. Lebron-Davis ağır toplarının olduğu yerde, üçüncü bir "istikrarlı" isim beklentisi fazla lüks. Ben yanar döner haliyle de razıyım D-Lo'ya.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #37 : 23 Nisan 2023, 17:24 »
Ben yanar döner haliyle de razıyım D-Lo'ya.

Ben bu yanar dönerliği biraz da Lakers'a tekrar dönmesiyle kendini kanıtlama heyecanı ve ilk defa contender bir takımda oynamasına bağlıyorum, bağlamak istiyorum daha doğrusu. 

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #38 : 23 Nisan 2023, 17:54 »
Ben bu yanar dönerliği biraz da Lakers'a tekrar dönmesiyle kendini kanıtlama heyecanı ve ilk defa contender bir takımda oynamasına bağlıyorum, bağlamak istiyorum daha doğrusu. 

Contender kısmında yaka paça yırtmalı kahkaha patlattım.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #39 : 23 Nisan 2023, 22:55 »
Şom ağızlılık yapmak istemiyorum ama daha ilk turu geçmemişken 'kesin kalsın' dememiz gereken bir tane bile oyuncu olmamalı şu raddede.