Gönderen Konu: #5 Talen Horton-Tucker  (Okunma sayısı 41287 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: #5 Talen Horton-Tucker
« Yanıtla #70 : 11 Ocak 2021, 10:53 »
Ne oynamış be Rockets fatihi...

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #71 : 11 Ocak 2021, 13:38 »
Ben THT konusunda tamamen ikna oldum artık. Vogel hocam oynat şu çocuğu izleyelimden ziyade bu çocuğun min 25-30 dakika oynamasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Getirdiği artılar çok fazla ve bu artılar cidden Lakers ı başka bir seviyeye çıkarıyor

Bu dakikayı vermek için Kcp+Kuzma  elden çıkarmak gerekiyorsa uygun bir takasla  onu da yaparım ben. Şu haliyle 2020 draftına katılsa yaşıtlarının yanında muhtemelen top 10 olurdu

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #72 : 11 Ocak 2021, 13:46 »
Evlat gibi evlat be.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #73 : 11 Ocak 2021, 14:31 »
Stilini ezber bozan bi tarz gibi gören bir ben miyim? Vücut yapısı ve hücumda yapabildikleri biraz denklem dışı. O iş bize yarar tabi.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #74 : 11 Ocak 2021, 16:52 »
Ben THT konusunda tamamen ikna oldum artık. Vogel hocam oynat şu çocuğu izleyelimden ziyade bu çocuğun min 25-30 dakika oynamasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Getirdiği artılar çok fazla ve bu artılar cidden Lakers ı başka bir seviyeye çıkarıyor

Bu dakikayı vermek için Kcp+Kuzma  elden çıkarmak gerekiyorsa uygun bir takasla  onu da yaparım ben. Şu haliyle 2020 draftına katılsa yaşıtlarının yanında muhtemelen top 10 olurdu

Bol bol oynasın da, yazın Beal'ı almak için masaya gönül rahatlığıyla koyabilelim..

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #75 : 11 Ocak 2021, 17:54 »
Bol bol oynasın da, yazın Beal'ı almak için masaya gönül rahatlığıyla koyabilelim..

Valla İngram-Davis takasında İngram için bu kadar ah ediliyorsa THT-Beal takasında çok ağlanılır bu forumda söyliyim :)

Bilmiyorum abartıyor muyum ama bu çocuk gerçekten çok özel bence. Ben karar verici olsam Beal için THT yi takaslamam. Güzel bir kontratla bağla bu çocuğu 2023 yazında Lebron sonrası 3.yıldızı bağla Lakers 2028 e kadar net şampiyonluk favorisi olarak devam eder.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #76 : 11 Ocak 2021, 18:21 »

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #77 : 11 Ocak 2021, 18:30 »

Hakikaten yalnız, Schroderla da sezon içinde sözleşme imzalarsak, yazın Schroder+THT+Kuzma paketiyle çok güzel oyunculara salça olunabilir. Beal olur, Oladipo olur, Lillard, Harden.. Bakarız elimizdeki seçeneklere göre artık.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #78 : 11 Ocak 2021, 18:52 »
Hakikaten yalnız, Schroderla da sezon içinde sözleşme imzalarsak, yazın Schroder+THT+Kuzma paketiyle çok güzel oyunculara salça olunabilir. Beal olur, Oladipo olur, Lillard, Harden.. Bakarız elimizdeki seçeneklere göre artık.

Es vereyim, bu paketle Oladipo falan.. işlerine baksınlar.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #79 : 11 Ocak 2021, 19:34 »

Harden mı?

Kalbim sıkıştı şu an. AD, Harden, LBJ...

...