Gönderen Konu: #5 Talen Horton-Tucker  (Okunma sayısı 41259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: #5 Talen Horton-Tucker
« Yanıtla #60 : 15 Aralık 2020, 18:47 »
Hype'a Kevin O'Conner da katılmış. Bu kadar pozitiflik hayra alamet değil. Hemen THT'yi load management diyetine sokmamız lazım...

https://twitter.com/KevinOConnorNBA/status/1338867749548740609

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #61 : 19 Aralık 2020, 13:37 »
Preseason'da oynana 4 maçtaki ortalamaları

31.6 dakika 20.5 sayı, 6.5 ribaunt, 3 asist, 2.3 top çalma, 2.5 top kaybı

Yüzdeleri %54.7 saha içi, %53.8 üç sayı, %89.5 serbest atış

Hemen bu sezon rotasyona girsin, oynatmayan taş olsun gibi bir beklentim olmamak ile birlikte, uzun vadeli kadro yapılanmasının önemli parçalarından biri olursa evlatçılığın dibine vurmak için sabırsızlanıyorum :D

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #62 : 19 Aralık 2020, 14:53 »
Preseason'da oynana 4 maçtaki ortalamaları

31.6 dakika 20.5 sayı, 6.5 ribaunt, 3 asist, 2.3 top çalma, 2.5 top kaybı

Yüzdeleri %54.7 saha içi, %53.8 üç sayı, %89.5 serbest atış

Hemen bu sezon rotasyona girsin, oynatmayan taş olsun gibi bir beklentim olmamak ile birlikte, uzun vadeli kadro yapılanmasının önemli parçalarından biri olursa evlatçılığın dibine vurmak için sabırsızlanıyorum :D

THT rotasyon için beni fazlasıyla ikna etti. Pre Season'da parlayıp sönen çok isim gördük ama bu çocuk, takım arkadaşından coachuna gazetecisine kadar herkes tarafından hype'lanıp 4 maçta bu övgülerin hiç de boş olmadığını  fazlasıyla gösterdi  Hala daha çok genç ve çok doğru bir ismin kanatlarının altında ivmenin daha da yukarı gitmemesi için hiçbir sebep yok

THT gelecek için önemli evet ama bence bugün içinde çok önemli. Ben ortalama 20 dakika alması gerektiğini düşünüyorum. Pre Seaaon ortalamaları ve yüzdeleri hormonlu tabi ki ama dünkü suns maçı gibi  10-12 sayı 3 reb 2 ast in yanına % 37 üçlük yüzdesi koyarsa o 20 dakikanın hakkını fazlasıyla vermiş olur ve Lakers ın oyununa ciddi bir çeşitlilik katar

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #63 : 19 Aralık 2020, 14:56 »

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #64 : 19 Aralık 2020, 15:10 »
Adam çatır çatır top oynuyor. Tahminimizin çok önünde iş yapmaya başlayacak belli.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #65 : 19 Aralık 2020, 15:26 »
Bu maçta öyle elini kolunu sallaya sallaya içeri giremedi. İlk yarıda bir pozisyonunu gördüm sadece. İlginç bir şekilde şut yüzdeleri inanılmaz. Bakalım rüzgarı ne kadar devam edecek. Drive edebilen oyuncuların bir çeşit tahmin edilemezlik elde ettikleri için daha yüzdeli şut atabileceklerini sanıyorum. Bundan sonrası basketbol zekâsına bağlı. Tercihlerini dengeli bir şekilde yapabilmeli.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #66 : 23 Aralık 2020, 22:35 »
Bu adama 11 dakika vermek ne demek ya?

Vogel, ilk falsonu yapma. Bu adama rotasyon oyuncusu muhamelesi ya-pa-maz-sın!

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #68 : 09 Ocak 2021, 08:37 »
Canavar, canavar. Süreleri de artmaya başladı. Tam bir steal olma yolunda ilerliyor, çok olgun oynuyor.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #69 : 09 Ocak 2021, 15:05 »
Hep övdük biraz da eleştirelim. Denk geldiğim dakikalarda genel olarak takımın hücum planından kopukluğu hissediliyor. Her iki üç hücumda bir nerede duracağını unutuyor, setin ne olduğunu bilmiyor vs. Topsuz oyunda yerini rolünü anlayınca daha da iyi bir hücum silahına dönüşebilir.

Cidden ilginç bir lükse dönüştü THT'e sahip olmak. Caruso ile South Bay prenslerimiz...