Gönderen Konu: #5 Talen Horton-Tucker  (Okunma sayısı 41221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
Ynt: #5 Talen Horton-Tucker
« Yanıtla #40 : 14 Aralık 2020, 14:44 »
Şu anda geliştirmesi gereken iki temel şey var. Birisi dış şut, diğeri de pota çevresinden bitiricilik. İkisinde de önemli gelişme kaydederse önemli bir oyuncu olabilir.

abi çocuğun en önemli özelliği hatta bu kadar hypelanmasının sebebi zaten pota çevresi bitiriciliği ve bunu çeşitli yollarla yapabilmesi. Çocuğun zaten genetik bir kuvveti var bu çalışmayla daha da arttırıldığı zaman bu özellik daha da keskinleşecek tabi ama bu konuda öyle önemli bir aşama kaydetmesine gerek yok

Dış şutunu geliştirmesi gerekiyor evet bu da çalışmayla olabilecek bir şey çünkü temiz bir şut mekaniği var dış şutunu %36 civarına oturtursa içeri girişleri de daha rahat yapar ve all star seviye topçu haline gelir

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #41 : 14 Aralık 2020, 14:50 »
  abi çocuğun en önemli özelliği hatta bu kadar hypelanmasının sebebi zaten pota çevresi bitiriciliği ve bunu çeşitli yollarla yapabilmesi. Çocuğun zaten genetik bir kuvveti var bu çalışmayla daha da arttırıldığı zaman bu özellik daha da keskinleşecek tabi ama bu konuda öyle önemli bir aşama kaydetmesine gerek yok

Bence potaya çok rahat gidebiliyor ama kolay atışları kaçırıyor. Tabii şu 2 preseason maçı da dahil toplam sadece 7 maçta izledik, genelleme yapmak çok zor.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #42 : 14 Aralık 2020, 15:14 »
Sen artık saltanat kayığına bindin.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #43 : 14 Aralık 2020, 15:16 »
Bence potaya çok rahat gidebiliyor ama kolay atışları kaçırıyor. Tabii şu 2 preseason maçı da dahil toplam sadece 7 maçta izledik, genelleme yapmak çok zor.

abi illa kaçıracak 20 yaşında bir çocuktan söz ediyoruz işin sonunda dediğim gibi güçlendikçe pota çevresinde daha da rahat  bitirecek zaten ama Ben o konuda ciddi eksiği olmadığını düşünüyorum

işte potaya çok rahat gidebilmek o kadar önemli o kadar az bulunan bir şey ki bu çocuk oyununa başka hiçbir şey katmasın dün attığı gibi dribbling üstü şut da atmasın Lebron ve AD ile oynarken boş üçlükleri %36 yla falan sokarsa Lakers a müthiş bir boyut katar ve işte o zaman rakiplere geçmiş olsun

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #44 : 14 Aralık 2020, 16:05 »
yok yok çoğu gerçek emin olabilirsin :)

O zaman tekrar veriyorum gazı. Lakers formasıyla son 10 yılda bir preseason maçında 30 sayı barajını geçen her oyuncu All-Star oldu  :yeah: :yeah: :yeah:

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #45 : 14 Aralık 2020, 16:41 »
O zaman tekrar veriyorum gazı. Lakers formasıyla son 10 yılda bir preseason maçında 30 sayı barajını geçen her oyuncu All-Star oldu  :yeah: :yeah: :yeah:

AAAAAaaaaaaaa
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #46 : 14 Aralık 2020, 16:45 »
Peki Talen konusunda her şey olumlu gitti diyelim Lakers sene sonunda istediği kontratı verebiliyor mu ? ikinci tur seçimlerinde işleyiş nasıl oluyor ?

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #47 : 14 Aralık 2020, 16:55 »
Peki Talen konusunda her şey olumlu gitti diyelim Lakers sene sonunda istediği kontratı verebiliyor mu ? ikinci tur seçimlerinde işleyiş nasıl oluyor ?
sezon sonunda RFA oluyor, herhangi bir takımın vereceği kontratı match edip tekrar imzalayabiliyoruz. o konuda sorun yok yani :)

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #48 : 14 Aralık 2020, 17:02 »
Valla açıkçası ben de temkinli yaklaşmaya çalışıyorum biraz. Zaten şampiyon olmuş ve genel kadro kalitesi çok iyi bir takımız. Bir de böyle yoktan var edilen bir genç oyuncu çıkarırsak muazzam rahatlatır elimizi. Caruso mesela çok genç değil ama, tam o "yoktan var olma" tarifine uyuyor. Herif draft bile edilmeden piyangodan çıkıp şampiyonlukta rol oynayacak seviyeye geldi hiç yoktan.

THT bir de Caruso'dan farklı olarak potansiyel anlamında yıldız olabilecek profilde bir oyuncu. Heyecanlanmamak elde değil elbette. Fizik ve yetenek anlamında sorunu olmadığı kesin. Bir de normal sezonda görelim bakalım.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #49 : 14 Aralık 2020, 18:34 »
Oyun tarzını inanılmaz derecede Kawhi'a benzetiyorum ben. Kimse de söylememiş böyle bi şey; acaba yalnız mıyım bu konuda?