Gönderen Konu: #5 Talen Horton-Tucker  (Okunma sayısı 41233 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
Ynt: #5 Talen Horton-Tucker
« Yanıtla #30 : 14 Aralık 2020, 09:12 »
Tucker bu  sene MİP olabilir mi dedik  çocuk yetmez  bu sene MİP, MVP, DPOY olacağım diyor  :D

Uzun bir kariyeri olacak derken kafamdan Ariza gibi bir kariyeri olacağını geçirmiştim dün baya extra atmış tabi ama üçlük yüzdesini 36-37 ye getirdiği anda çok extra bir topçu olacak ve muhtemelen All Star seviyesine çıkacak

Sakatlık bela gelmeden yürüyedursun

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #31 : 14 Aralık 2020, 11:50 »
ÇIL-DI-RI-YO-RUM!!!
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #32 : 14 Aralık 2020, 12:06 »
biraz sakin olunması gerektiğini düşünüyorum. pre-season'da ne şovlar ne yıldızlar gördük daha sonra sönüp giden. en güzel örneği anthony bennett sanırım. cleveland'ta müthiş bir pre-season geçirmişti hem de 1. sıra seçimiydi. sonra oradan oraya savrulup avrupada bile tutunamadı. en son Fenerbahçe'de yarım sezon oynayıp oynayıp gönderilmişti.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #33 : 14 Aralık 2020, 13:46 »
biraz sakin olunması gerektiğini düşünüyorum. pre-season'da ne şovlar ne yıldızlar gördük daha sonra sönüp giden. en güzel örneği anthony bennett sanırım. cleveland'ta müthiş bir pre-season geçirmişti hem de 1. sıra seçimiydi. sonra oradan oraya savrulup avrupada bile tutunamadı. en son Fenerbahçe'de yarım sezon oynayıp oynayıp gönderilmişti.

Acele etmemek gerek evet ama Bennett pre-season'daki 8 maçta en yüksek 16 sayı attı. Maçların yarısında da çok kötü şut yüzdesiyle tamamladı maçı.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #34 : 14 Aralık 2020, 13:53 »

Çoğu işin dalgası zaten abi :D

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #35 : 14 Aralık 2020, 13:57 »
Acele etmemek gerek evet ama Bennett pre-season'daki 8 maçta en yüksek 16 sayı attı. Maçların yarısında da çok kötü şut yüzdesiyle tamamladı maçı.
istatistiğini hatırlamıyorum ama acayip bir hype'la gelip baya sansasyon yaptığını çok iyi hatırlıyorum. yani o bir yana adam zaten 1. sıra seçimi. o bile patlayabiliyor. :D

Çoğu işin dalgası zaten abi :D
yok yok çoğu gerçek emin olabilirsin :)

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #36 : 14 Aralık 2020, 13:57 »
Adamın kolları çok uzun. İçeri girdiğinde bir şekilde potayı buluyor. Şutu da fena değil. Şu hâli iş yapıyor. Bir smaç pozisyonu vardı bugün, arkasında kawhi kalmıştı. Kawhi'nin kol kaslarına dikkat edin, bir de Tht'nin. Bizimkisi kürdan gibi. Gelişimini tamamladığında çok daha güçlü bitirebilir. Vücut çalışması gerekiyor. Bu konuda Caruso'yu örnek alırsa all-star bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #37 : 14 Aralık 2020, 13:57 »
Abi pre-season'da da çıldırmayacaksak ne zaman çıldıralım aykut kocaman mıyız biz  :D
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #38 : 14 Aralık 2020, 14:19 »
Şu anda geliştirmesi gereken iki temel şey var. Birisi dış şut, diğeri de pota çevresinden bitiricilik. İkisinde de önemli gelişme kaydederse önemli bir oyuncu olabilir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #39 : 14 Aralık 2020, 14:38 »
Eğer sadece biz taraftarlar hype'lansak tamam ama koç ekibi ve oyuncular da aynı şeyleri söylüyorsa çekinmemize gerek yok. Üstelik Bennet'ın, THT'nin gösterdiği yetenek setlerinin 10'da birini bile gösterdiğini hatırlamıyorum.

Gelişimini sürdürürse, ki aksi için bir neden göremiyorum, rol oyuncusundan daha fazlası rahatlıkla olur.