Gönderen Konu: 2026 Play-Off 2. Tur vs. Oklahoma  (Okunma sayısı 511 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
2026 Play-Off 2. Tur vs. Oklahoma
« : 06 Mayıs 2026, 04:01 »
Biz niye iyi başladık ya yatıp uyuyacaktım.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2026 Play-Off 2. Tur vs. Oklahoma
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2026, 04:32 »
Reaves'i takaslamalıyız diye 2 sezondur defalarca yazmıştım. Yine kritik maçta iyi savunmaya karşı yok oldu. Maçın devamında şov yapacak olsa bile şu genel durum değişmeyecek. Bu yaz serbest kalıyor ve takımda tutmak zorundasın. Yeni vereceğin kontratla da takaslayabiliyorsan takasla.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2026, 08:01 »
Reaves 40 milyonluk oyuncu değil ama bu kadar kötü de değil. Adam sakat sakat oynuyor.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2026, 11:30 »
Reaves'i takaslamalıyız diye 2 sezondur defalarca yazmıştım. Yine kritik maçta iyi savunmaya karşı yok oldu. Maçın devamında şov yapacak olsa bile şu genel durum değişmeyecek. Bu yaz serbest kalıyor ve takımda tutmak zorundasın. Yeni vereceğin kontratla da takaslayabiliyorsan takasla.

Reaves senede 12 milyon dolar gibi komik bir para alıyordu. Kiminle takaslayacaktın onu? Takaslanması imkansız bir kontrattı onunki.

Ayrıca sahiden sakat sakat oynuyor çocuk. Kontrat sezonunda sakatlıktan erken dönerek milyonlarca dolar bile kayetmiş olabilir. Ben sadece takdir edebilirim fedakarlığını.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2026, 11:44 »
Reaves senede 12 milyon dolar gibi komik bir para alıyordu. Kiminle takaslayacaktın onu? Takaslanması imkansız bir kontrattı onunki.

Ayrıca sahiden sakat sakat oynuyor çocuk. Kontrat sezonunda sakatlıktan erken dönerek milyonlarca dolar bile kayetmiş olabilir. Ben sadece takdir edebilirim fedakarlığını.

Vanderbilt ve Kleber gibi kontratları ekleyip çok rahat takaslardın. Sakatlığı tam atlatamamış olabilir bu doğru ama her playoffta normal sezonun altında kaldı.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2026, 14:57 »
Vanderbilt ve Kleber gibi kontratları ekleyip çok rahat takaslardın. Sakatlığı tam atlatamamış olabilir bu doğru ama her playoffta normal sezonun altında kaldı.

Onu soruyorum işte, kiminle takaslardın?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2026, 16:31 »
Onu soruyorum işte, kiminle takaslardın?

Savunması iyi olan, Doncicle oynayabilecek herhangi biriyle. Reaves gibi normal sezonda 25 ppg yapacak birisi olması şart değil. Onu bulmak da GM'nin işi.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2026, 16:46 »
Savunması iyi olan, Doncicle oynayabilecek herhangi biriyle. Reaves gibi normal sezonda 25 ppg yapacak birisi olması şart değil. Onu bulmak da GM'nin işi.

Aklına tek bir isim bile gelmediğine göre o kadar da kolay birşey değilmiş demek ki. Sadece iyi savunma yapan bir kısa ile takaslanmayacak kadar değerliydi Reaves'in kontratı.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2026, 17:04 »
Aklına tek bir isim bile gelmediğine göre o kadar da kolay birşey değilmiş demek ki. Sadece iyi savunma yapan bir kısa ile takaslanmayacak kadar değerliydi Reaves'in kontratı.

Aklıma onlarca isim geliyor açıp da kiminle kontratını eşleştirebilirim diye bakacak halim yok. Versinler Pelinkanın maaşını, hazırlayayım hemen dosyayı.

Bak ne güzel demişsin "değerliydi" diye. Bu yaz bitiyor ve yeni kontratı değerli olmayacak. Doncic-Reaves guard ikilisiyle şampiyon olabilmen için geri kalan kadroyu kusursuz kurman lazım. 2016-2019 GSW gibi şu anda da ligde Thunder gerçeği var sakatlık olmadığı sürece. Reavese vereceğin yeni kontratla birlikte geçmiş olsun.

Zamanı ve fırsatı gelince duygusal bakmayıp vedalaşacaksın oyuncuyla.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2026, 17:24 »
Aklıma onlarca isim geliyor açıp da kiminle kontratını eşleştirebilirim diye bakacak halim yok. Versinler Pelinkanın maaşını, hazırlayayım hemen dosyayı.

Bak ne güzel demişsin "değerliydi" diye. Bu yaz bitiyor ve yeni kontratı değerli olmayacak. Doncic-Reaves guard ikilisiyle şampiyon olabilmen için geri kalan kadroyu kusursuz kurman lazım. 2016-2019 GSW gibi şu anda da ligde Thunder gerçeği var sakatlık olmadığı sürece. Reavese vereceğin yeni kontratla birlikte geçmiş olsun.

Zamanı ve fırsatı gelince duygusal bakmayıp vedalaşacaksın oyuncuyla.

Ben asla duygusal bir yerden bakmıyorum zaten. Takaslanmamalıydı da demiyorum. Sen onlarca isimle takaslanabilirdi diyorsun, ben pratikte imkansızdı diyorum. Ben sadece benim göremediğim hangi ihtimalleri gördüğünü merak etmiştim. Hepsi bu.