Gönderen Konu: Alperen Şengün  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Alperen Şengün
« : 07 Eylül 2025, 02:08 »
Ben garip bi biçimde bir ara Lakers'ta oynayacağını düşünüyorum kendisinin. Ancak başlığı açma sebebim, kendisinin açık ara gelmiş geçmiş en iyi Türk basketbolcu olacağına kesin gözüyle bakmam.

Açıp baksanız, bu forumda bile kendisinin çok da bi halt olamayacağını düşündüğümü görebilirsiniz. Milli takıma da öyle büyük bir tutkum hiç olmadı ama tüm iticiliğine rağmen inanılmaz bir herif.

Oynadığı oyun şeklinin modern basketbolla gram alakası yok ama dur durak bilmeden yükseliyor. Fikirlerinizi merak ettim.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: Alperen Şengün
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2025, 08:39 »
Modern basketbolla alakası olmaması kısmına çok katılamadım. Onun dışında çok büyük topçu cidden.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2025, 10:16 »
Modern basketbol deyince benim anladığım; hücuma olabildiğince hızlı gelip kısanın hızla getirip erken bire bir ya da erken pick n roll'la potaya gitmesi, yardım getirilmesi durumunda köşedeki boş üçlüğün tereddütsüz potaya gönderilmesi. Eskisi gibi yürüyerek geçelim yarı sahayı, uzunumuz gelsin alçak post'a geçsin yok. Ama işte Alperen varsa beklediğine değiyor.

Allah nazarlardan saklasın, ayağına taş değmesin, bir gün de Lakers'ımıza gelirse ne güzel olur izlemesi.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2025, 11:18 »
Üzücü bir son çeyrek oldu. Maç boyunca potaya yakın bitirişleri Duncan ve Garnett'i anımsattı. Faul problemi ve Bonga gibi öküz sınıf wing defender yüzünden istediği gibi potaya gidemedi. Takım son anlarda öyle aciz durumda oynadı ki Kenan Sipahi iki üçlük denedi. Cedi'yi de sanırım iyi kapattılar. Adam zaten savunmada Wagner'ı tutmakla uğraştı, 40 dk oynamış. Faul sorunu olmasa Alperen de 40 dk oynardı muhtemelen.

Kendisi için müthiş bir deneyim olmuştur. Şampiyonluk kazanmak için her zaman bilgelik-deneyim gerekir. Rondo veya 2011 sonrası Lebron iyi örnekler.

Kazanma hırsını-oynama coşkusunu hiç kaybetmez ve sakatlanmaz umarım. Doncic ile muhteşem bir ikili olabilirler. Fırsat çıkarsa değerlendirmek lazım.