Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288569 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bombaleya

• Rookie
  • *
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #90 : 07 Kasım 2019, 09:53 »
ne yalan söyliyim ben de tırsıyorum. zaten mükemmel bir savunnma takımı clippers. e bir de 4 tane 30+ potansiyeli olan hücum güçleri var. sezonu böyle rölantide 3.-4. falan bitirip playofflarda bam güm vuracaklarmış gibi geliyor bana da :)

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #91 : 07 Kasım 2019, 10:10 »
Harrell günümüz kısa 5li takımların boyalı alanlarını rahatça domine edebiliyor. Hisleriyle oynayan bi oyuncu. Attıkça heveslenen, mücadele kazandıkça katlayan bi yapısı var. Çoğu takımın iyi savunmacı 5 numarası yokken Lakers'ın pivotta iki alternatifi olması Harrell'i olası eşleşmede standart katkısından uzak tutacaktır.

Kuzma'nın patladığı geceleri de unutmayalım. Sağlam kalabilirse benzer bi bench katkısı olacaktır.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #92 : 07 Kasım 2019, 10:20 »
Harrell'ın bu maçı çok ekstraydı.. Kesinlikle kötü bir oyuncu değil ama Lopez kardeşlerin ayak çabukluğu Harrell'ın yarısı kadar olunca bu sonuç ortaya çıktı ve anlamadığım bir şekilde Budenholzer bir kere bile Antetokounmpo'yu savunması için görevlendirmedi..

Çevrimiçi Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #93 : 07 Kasım 2019, 10:24 »
Ek olarak, bu adamlar Kawhi ve Paul sahada olduklarında bu katkıları veremeyecekler. Lou'nun kullandığı topları bir kere Paul kullanacak. Harrell'a da bu kadar oyun hazırlanmayacak dolayısıyla. Ha Kawhi-Paul ikilisini günündeyken durdurmak kimse için mümkün değil tabii ama, onlar takımdayken aynı zamanda 1-2 tane daha 30+ atacak oyuncu var demek biraz yanılgı bu anlamda. Rolleri bölüşecekleri için.

Bir de; Andre Iguodala. Lütfen.

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #94 : 07 Kasım 2019, 10:54 »
yalnız müthiş bir şey fark ettim.

üyelerden 2-3 tanesi clippers iyi olduğu için umutsuzluğa kapılır gibi olunca 3 tane yönetici üst üste yüreklere su serpen postlarla burada bitmişler hemen :D :D

işte lakerstr ruhu bu :yeah:

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #95 : 07 Kasım 2019, 10:59 »
abi yenildiler ama lou williams ve harrell 34'er sayı attılar. bizde lebron ve ad olmasa 30 atacak bir tane adam yokken, heriflerin 2 topçusu 34 atıyor. bu biraz ürkütücü bence. özellikle bu harrell'ın patlayışı canımı çok sıkıyor. iyi takımda daha da iyi oynuyor. hiç hesapta yoktu lanet herif.

Uzun zaman sonra selamlar, uzun zamandır sadece okuyucu olarak buralardaydım, giriş yapmanın zamanı geldi artık. Hocam clippers'a yenildiğimiz ilk maç Danny Green neler yaptı onu da unutmayalım. Yeri ve zamanı gelince neler yapabileceğini bize daha önce gösterdi. Çok büyük faktör olacak bizim açımızdan. Bu adamı başka bir takım alsaydı çok daha farklı hype atılcaktı, ben sadece Lakers'a ve Kawhi'nin clippers'a gitmesinden sonra geldiği için gerektiği övgüyü verilmediğini düşünüyorum. Clippers ya da Boston (!) alsaydı şuan en iyi 3 and D olarak konuşuluyordu bence.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #96 : 07 Kasım 2019, 12:05 »
Clippers medyası daha o kadar sağlam değil de Ringer tayfanın inanılmaz büyük bir yüzdesi Celtics taraftarı ya da eskiden Celticsliydimciler ile dolu. Onların 180 yaptığı kayıtların düşmesi için bekliyorum kaç gündür :D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #97 : 07 Kasım 2019, 20:11 »
Load Management'ın kralını yapsa Gsw yapardı. 4 starla oynuyordu adamlar. 2 si normal sezonda oynamasa kimse sormazdı nerede bunlar diye.

Clippers daha sene başında aşırı antipatik olmayı başardı. Tebrikler.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #98 : 07 Kasım 2019, 20:33 »
Load Management'ın kralını yapsa Gsw yapardı. 4 starla oynuyordu adamlar. 2 si normal sezonda oynamasa kimse sormazdı nerede bunlar diye.

Clippers daha sene başında aşırı antipatik olmayı başardı. Tebrikler.

Bosveeer ne zaman load management yapsalar tokatlaniyolar zaten. 2 mac gerimize dustuler bu sayede :D

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #99 : 08 Kasım 2019, 02:01 »
Kawhi sinirlendirmiş Clippers taraftarını :D

https://streamable.com/fwi6q