Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288084 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #70 : 01 Kasım 2019, 10:12 »
Lakers için gelecek yılların en kahreden sorusu, "Davis'i bir sene daha bekleyip de alabilecekken, biz nasıl Ingram'ı gönderecek kadar büyük bir salaklık yaptık?" olacak.

Bu sorunun cevabı aynı şeyleri konuştuğumuz Paul George ve Kawhi Leonard'ın gelmemesinde gizli.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #71 : 01 Kasım 2019, 10:53 »
Bu sorunun cevabı aynı şeyleri konuştuğumuz Paul George ve Kawhi Leonard'ın gelmemesinde gizli.

Aslında değil. Çünkü Davis ile aynı şeyi yaşayıp yaşamayacağımızı hiç bilemeyeceğiz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #72 : 01 Kasım 2019, 12:30 »
Bu mantıkla bir sezon daha LeBron paşayı mutlu etmediğimizde takasını isteyip istemeyeceğini de bilemeyiz. Ya da LeBron'suz takıma Davis gelmek isteyecek miydi mesela?

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #73 : 01 Kasım 2019, 14:09 »
Lebron gitmese bile belki de son kurşunu boşa gidecekti. Seneye 36 olacak ciddi ciddi. Bu sezon denk takımlar var, şampiyonluk sürekli yakalanan bir fırsat değil. Hatta Clippers son anda şapkadan George'u çıkarmasa favori girecektik sezona. Ek olarak Davis'i bu sene almasaydık ve sezon içinde işler iyice sarpa sarsaydı seneye Davis'in de motivasyonu başka takımlara kayabilirdi Yiğit'in de dediği gibi. Kawhi ve George'un da başta motivasyonu bize gelmekti belki ama bir sene içinde olan gelişmeler ve takımdaki hava, çekicilik her şeyi etkiliyor bir anda. Tersinden bakacak olursak işler kötü gitseydi belki Ingram kalmak isteyecekmiydi bizde o da var, geçen sene de takas masasına koyuldu. Sezon sonunda elimizde hiç bir şey kalmayacaktı belki de, Davis dışında süperstar FA de yok 2020 yazında.

Tabii gönül isterdi Ingram'ın kalmasını ama her şeyin bir bedeli var. Bu oluşan senaryo ve hikaye ideal ve güzel bence, hatta Ingram için de. Burada kalsa üzerindeki baskı iyice yoğunlaşacakken Pelicans'ta Zion'ın da yokluğuyla birlikte bir çok şey ona kaldı takımda ve rahatça oyununu oynuyor. Bizde 3 senedir üçlük şut kaldırmazken 5 maçtır yedi tane üçlük kaldırıp yarısını sokuyor. Takımı sezona 0-4 başlasa bile sadece oyunu övgüyle bahsediliyor vs.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2019, 14:13 Gönderen: Crazy_Kobe »

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #74 : 01 Kasım 2019, 15:52 »
Lakers için gelecek yılların en kahreden sorusu, "Davis'i bir sene daha bekleyip de alabilecekken, biz nasıl Ingram'ı gönderecek kadar büyük bir salaklık yaptık?" olacak.

Aynı örnek olduğunu düşünmesem de bir kısım çevreler tarafından Dangelo Russell için de aynısı söylendi. Brooklyn'deki iyi sezonundan sonra.

Şahsen son 5-10 senede bizden ayrıldığı için gözümün arkada kaldığı kimse yok. Pelicans'taki çocukların hiçbirinin bizde kalsalardı hayal ettikleri seviyelere çıkacağına inanmamıştım hiç. Ingram falan karizması çok düşük bi çocuk. Bu franchise'da onun önüne kesin birileri gelir. Danny Green'den fazla katkı veremez diyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #75 : 02 Kasım 2019, 10:33 »
Rose sezona deli gibi girdi, şu an bir miktar draft hakkımız olsa KCP+lotarya korumalı bir draft hakkına kafalardık Pistons'ı net.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #76 : 02 Kasım 2019, 13:29 »
Tam Kobe game-winner’ı atmış Tatum.

https://www.instagram.com/p/B4WQ1zFgoCo

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #77 : 02 Kasım 2019, 15:57 »
Tam Kobe game-winner’ı atmış Tatum.

https://www.instagram.com/p/B4WQ1zFgoCo

Şey çok tatlı, bu şutu kullanıp kaçırsaydı abi offf Kobe'lik niye yapıyorsun yazacak insanlar şimdi Tatum övüyorlar. İnsan psikolojisi ilginç cidden. Bu sezon Boston maçı daha izlemedim ama merak edip istatistiklere baktım. Tatum'un şut tercihleri genel olarak aynı, sadece üçlük yüzdesi artmış ama seviye atladı abimiz olmuş doğru tercihler yapıyor olmuş. Şutlar girince Tatum potansiyel süper yıldız, şutlar kaçınca offf Kobe ile antreman yaptı o bozdu :)

Çevrimdışı vence

• Administrator
  • Rookie
  • Bombardier
« Yanıtla #78 : 03 Kasım 2019, 06:13 »
İmkanı olanlar Hornets-Warriors maçının son 30 saniyesini izlesin..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #79 : 03 Kasım 2019, 07:29 »
Furkan game winner attı Portland'a karşı.