Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #40 : 05 Nisan 2019, 13:49 »
Dün gece Mil-Phi maçı baya keyifliydi. Giannis-Embiid eşleşmesi denediler savunmada. Embiid'i bile dümdüz etti çocuk. Sene içinde bile bir hayli geliştirdi kendini mental açıdan. Kobe'den sonra son yıllarda lige gelen en hırslı oyuncu muhtemelen. Phila'nın bench katkısı çok kötü. Çarçöp adamlar giriyor oyuna. Sakatlıklarının ciddiyetini bilmiyorum tabi oynamayan oyuncuların.Zhaire Smith falan nası topçu olmuş anlamadım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #41 : 05 Nisan 2019, 14:55 »
Dün gece Mil-Phi maçı baya keyifliydi. Giannis-Embiid eşleşmesi denediler savunmada. Embiid'i bile dümdüz etti çocuk. Sene içinde bile bir hayli geliştirdi kendini mental açıdan. Kobe'den sonra son yıllarda lige gelen en hırslı oyuncu muhtemelen. Phila'nın bench katkısı çok kötü. Çarçöp adamlar giriyor oyuna. Sakatlıklarının ciddiyetini bilmiyorum tabi oynamayan oyuncuların.Zhaire Smith falan nası topçu olmuş anlamadım.

Zhaire Smith çok özel bir atlet olduğu ve kolejde kendini çok iyi geliştirdiği için draft edilmişti. Sakatlığı nedeniyle daha yeni başladı oynamaya, sezonda oynadığı 3.maçı. Nasıl topçu olmuş diyecek kadar top oynamamıştır sanırsam :D

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #42 : 05 Nisan 2019, 16:16 »
Abi top sürmeyi bilmiyo gibiydi yav.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #43 : 05 Nisan 2019, 16:34 »
Beni çok etkilemişti kolej highlight'ları, ama dribbling artılarından biri değildi kolejde de.

Sixers tarafına gelirsek o takas asla anlamayacağım takaslardan biri. Artık kazanma zamanı geldi topuna giren bir takımın neden yazın daha hazır olan Mikal Bridges'ı tutmadığını sorguluyorum. Hem de Mikal Bridges tam Ben Simmons'ın yanına isteyeceğin oyuncuydu, Zhaire biraz daha etrafına parçaları uydurması zor bir oyuncu skillset'i nedeniyle.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #44 : 18 Ekim 2019, 12:28 »
clippers bugün mavs karşısında da ezildi ve 3'te 0 yaptılar. genel olarak hiç hazır görünmüyorlar. tabii henüz sadece hazırlık maçları ve çok erken. ayrıca paul George henüz dönmüş değil. ama form ve takım kimyası olarak şimdilik önlerinde gibiyiz en azından. açılış maçı yaklaşıyor malum :) sadece 3 hazırlık maçı yaptılar ve çarşamba sabahı bizimle karşılaşacaklar.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #45 : 18 Ekim 2019, 12:40 »
açılış maçı yaklaşıyor malum :)
Clippers köpeğine şampiyon Lakers yazdıracağız.

Çok bilenmiş durumdayım ibnelere.

Tabii PG dışında Beverly ve Lou da yoktu ama, size'lı rakipler karşısında nasıl zorlanacaklarının sinyallerini verdiler en azından. Tesadüfe bakın ki bizden ondan yeterince var.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #46 : 23 Ekim 2019, 04:18 »
Pelicans-Raptors maçı aşırı keyifli geçiyor. Pelicans 12 kişilik bir rotasyon kullandı ilk yarıda, baya tempoyu yükseltip rakibi bayılana kadar koşturalım kafasıyla çıkmışlar maça. Lonzo ve Ingram da genel olarak iyi gözüktü, özellikle Lonzo agresif oynadığında ne kadar etkili olacağını gösteriyor yine.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #47 : 27 Ekim 2019, 06:37 »
Trae Young'ı izlemek çok büyük bi keyif be. 39 sayı attı yine.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #48 : 27 Ekim 2019, 06:47 »
Sakın Pelicans boxscore'una bakmayın.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *