Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1970 : 20 Mayıs 2023, 07:15 »
Helal olsun adamlara 3 Takımda en az 2 gömlek üstün kadro kalitesi olarak.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1971 : 20 Mayıs 2023, 13:56 »
Heat'i aşırı kıskandım. Başımızda Ham değil de Spoelstra gibi bir koç olsa şu an biz de 2-0 önde olabilirdik.

Bu saatten sonra NBA'in ve hakemlerin ne yapıp edip bizi finale çıkarması gerekir, olası bir Heat-Denver finali, tarihin en düşük rating'li 3 final serisinden biri olur.

Spoelstra ligin en underrated koçu olabilir. Son yılların en formda koçlarından tepedeki birkaç tanesinden biri.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1972 : 20 Mayıs 2023, 17:18 »
Spolstra bence NBA tarihinin en iyi 3. koçudur.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1973 : 20 Mayıs 2023, 19:20 »
Tarihte kaçıncıdır bilmem ama çok büyük coach her zaman da çok büyük caoch tu. Big three zamanı aldığı iki şampiyonlukta da çok hakkı yenmiştir bu takımı herkes şampiyon yapar diye ki ben o üçlünün hep çok uyumsuz bir üçlü olduğunu düşünmüşümdür. O iki şampiyonlukta da büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum. Finale çıkamazsak Spo ve Butler ın birlikte bir yüzük almaları için benden çok sağlam bir destek alacaklar.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1974 : 22 Mayıs 2023, 03:53 »
Miami'nin yokluklara rağmen üstüne koyarak devam etmesi şaka gibi. Vincent'inden Zeller'ine herkes max verim...

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1975 : 22 Mayıs 2023, 05:17 »
Genelde tam tersi olurdu fakat bu sezonun sonuna gelinirken takımların formları çok düştü. Miami olmasa aşırı keyifsiz bir kapanış izleyecektik. Tüm camiadan Allah razı olsun diyeyim.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1976 : 22 Mayıs 2023, 08:31 »
Miami'nin peri masalı devam ediyor da, batıdan gelen 4-1 yener Heat'i ve o biz de olabilirdik. Büyük fırsatı teptik. Şimdiden Denver'ın şampiyonluğu hayır olsun.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1977 : 22 Mayıs 2023, 10:38 »
Miami'nin dünkü Celtics maçı performansı beni uzun süredir en çok etkileyen performanslardan biri oldu.

Böyle makine gibi takım olamaz ya. Celtics de iyi gösterdi gerçi ama inanılmazlar ya.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1978 : 22 Mayıs 2023, 15:35 »
Boston için kazanamamayı geçtim, uzun yıllar sonra yakaladıkları iyi bir nüveyi gittikçe kaybetmeye "alıştırıyorlar".

1-2 seneye daha şeytanın bacağını kıramazlarsa iyice Sixers ya da Bucks gibi umursanmayan bir şeye dönüşürler.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #1979 : 22 Mayıs 2023, 16:16 »
Boston kadrosu kağıt üzerinde o kadar iyi ki bu duruma düşmeleri hayret verici. Demek ki play-off'larda koç ve yürek koyan oyuncular en önemli etmen. Jimmy Butler takımı boostladı resmen. Miami-Lakers finali olsa Miami'yi destekleyeceğim neredeyse.

Tatum birkaç sene daha ağırlığını koyamazsa Durant seviyesine dahi çıkamaz ki yılan herifi hiç sevmem.