Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287919 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1940 : 10 Mayıs 2023, 07:13 »
Seri Denver'a gitti gibi. Bi mucize olsa da şuradan Suns çıksa diye dua ediyorum halen. Berbat bir takım resmen.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1941 : 10 Mayıs 2023, 08:01 »
Celtics kendi evinde 3-2 geriye mi düşmüş...

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1942 : 10 Mayıs 2023, 11:06 »
Celtics  seriyi buradan  çevirirse şaşırmam ama çeviremezse ben Heat in  Philly i geçip finale çıkacağını düşünüyorum.

nuggets-suns serisinde ise her maç 40+ dakikalar alan durant ve booker da  yorgunluk emareleri gözükmeye başlamış haliyle; iki maç üst üste kazanmaları pek olası gelmiyor. Suns bize son bir güzellik evdeki maçı kazanıp seriyi 7. maça taşırsa güzel olur. Özellikle seriyi bugün kapatmayı başarırsak Nuggets serisine güzel bir arayla girmiş oluruz

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1943 : 10 Mayıs 2023, 12:55 »
Sizce turu geçersek Suns mu Denver mi rakibimiz olsun, ben Durant manyaginin olduğu takımı hic istemem ama Denver'da çok formda.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1944 : 10 Mayıs 2023, 14:08 »
Sizce turu geçersek Suns mu Denver mi rakibimiz olsun, ben Durant manyaginin olduğu takımı hic istemem ama Denver'da çok formda.

Bu seriyi geçersek ikisini de eleriz.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1945 : 10 Mayıs 2023, 14:15 »

Ben suns ı tercih ederim booker ve durant ın yaptıkları mücadeleye büyük saygı duymakla birlikte konferans finaline çıkmaları halinde çok yıpranarak geleceklerini düşünüyorum üstüne bizim koyacağımız sertliğe karşılık vermeleri çok zor. Biraz doğmamış çocuğa don biçiyor gibi olacağız ama suns ile oynarsak çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Rakip Nuggets olursa bence ortada bir seri olur özellikle jokiç savunmasında kafamda soru işaretleri var. Bubble da Howard bu konuda baya iyi iş çıkarmıştı ama şu anda uzun dakikalar vereceğin öyle bir uzunun ve yapın yok. Jokiç savunmasında Davis i kullanmak da pek doğru bir karar olmayabilir.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1946 : 10 Mayıs 2023, 17:29 »
Bu seriyi geçersek ikisini de eleriz.
Net suns bence denver bize baya sıkıntı yaratir

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1947 : 10 Mayıs 2023, 17:39 »
Jokic'i savunmak için acaba Tristan Thompson'u mı salsak üzerine bı beş on dakika

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #1948 : 10 Mayıs 2023, 17:43 »
Jokic'i savunmak için acaba Tristan Thompson'u mı salsak üzerine bı beş on dakika

Adam Ayton'a çocuk muamelesi yapıyor, mental olarak sağlam duracak agresif bir adam gerekli.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1949 : 10 Mayıs 2023, 17:47 »
Khloe kardashiani salsak uzerine daha fazla etki yaratır