Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1910 : 30 Nisan 2023, 23:52 »
Butler 5dk kadar bir köşeden diğerine koştu ve Knicks asla onun yerinden ne vurabildi ne de savunmayı tutabildi. Yazık.

Onun adamından perde almamaları inanılmaz bir olaydı. Bu play off'ların 2. Budenholzer vakası.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1911 : 01 Mayıs 2023, 11:29 »
Onun adamından perde almamaları inanılmaz bir olaydı. Bu play off'ların 2. Budenholzer vakası.

Thibodeau maçın genelinde çok basiretsizdi, ben de yakıştıramadım açıkçası. Molalar alınmadı, oyun planı baştan sona sabit devam etti, vs.

Tam Lowry, Love gibi basketbol zekası yüksek, götü büyük oyuncuların maçıydı. Kadroda bu tip adamları tutmak her zaman iyidir, az bir paraya tabi.

Spoelstra sanırım en formda koç ligde. Highsmith'i bile denedi Brunson savunmasında. C. Martin' e oyunun her alanında katkı verebilecek bir rol biçmiş, şut isabeti dışında çok efektif gördüm Martin'i. Aktiflik diye buna derim. Miami'i malzemecisinden yıldızına tebrik etmek lazım.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1912 : 01 Mayıs 2023, 15:52 »
Game 7 barnes sahanın ortasına pıtır pıtır sıçar bu asla degismez

Bu adamın menejerine özel bir ödül verilmeli. Bu kadar boktan bir malı bu kadar iyi pazarlamak büyük yetenek...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1913 : 01 Mayıs 2023, 16:03 »

Spoelstra sanırım en formda koç ligde.

Maç izlerken ben de aynı şeyi düşündüm ve bir takımın koçu bu kadar eksik kadroyla anca bu kadar nokta dokunuşlar yapar diye izledim. Şu kadromuzla bizim başımızda olsa...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1914 : 02 Mayıs 2023, 06:31 »
Chris Paul bir play off'ta yine sakatlandı.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1915 : 02 Mayıs 2023, 07:09 »
Suns nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #1916 : 02 Mayıs 2023, 09:33 »
Suns balonu yine patladı.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #1917 : 02 Mayıs 2023, 12:56 »
Denver Kcp ile kazanmış, bizde de böyle maçları vardı. Suns'ta savunmacı yok. Durant ve Booker'ın rolleri çakışıyor bence. Durant'ın daha çok içeriyi zorlaması gerek fakat fiziksel olarak düşmüş olabilir.

Philly dün çok ekstra bir maç kazanmış. Basketler hep el üzeri ve boyalı alanda sayıları çok az. Boyalı alan her zaman seriyi belirlemiştir. Zaten maçı son pozisyonda Brogdon vermiş, Embiid dönecekse şansları var ama Boston her türlü iyi bir takım. Tatum maç içinde kendini çok yoruyor, maçın ortasında son çeyrek gibi yoruluyor. Lebron'un farkı bu tür şeyleri iyi bilmesi, maç ortasında kolay sayı kovalıyor çoğunlukla. Hatta bu yüzden saçma sapan top kayıpları yapıyor bence.

Bu sene play-off çok iyi. Butler doğu finalinde Philly'i tokatlasa enfes olur. Tabii gönlüm Boston-Lakers finalinden yana. Lakers-Denver eşleşmesi de nefes keser. Gsw ve Suns'ın oyunlarını ise sıkıcı buluyorum.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1918 : 02 Mayıs 2023, 14:50 »
Metin ve Sergen sorunsalı gibi diyorsun. Durant'ten nasıl bir savunma liderliği bekledilerse... Adam 2k oynar gibi kariyeriyle ilgileniyor GSW'den beri. Şu kadro pek bi hayalcilik. Booker da çok formda son zamanlarda. Daha iyi rol oyuncularına dönebilirler direkt. Durant GSW falan artık.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1919 : 06 Mayıs 2023, 06:43 »
Play off'ların başından beri Suns ilk defa başı kesik tavuk gibi değil.

EDIT: Ayton yuhlanıyor, bu yaz kesin takas olur.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2023, 07:36 Gönderen: RuSTeDSouL »