Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288148 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1520 : 03 Haziran 2022, 14:10 »
Biraz sıcak gelen takım vs uzun süredir maç yapmamış takım (GSW 7 gündür maç yapmıyor) maçı gibiydi. GSW'de ne Green ne Poole ne Klay kendi seviyesinde top oynadı. Boston hiçbir şey mi yapmadı hayır tabiki ama GSW 3.çeyrek serisini yaptığında Horford White gibi oyuncuların ekstra katkısıyla maçın kopmasını önlediler, GSW teklediği yerde de ekstra ekstra şut performansıyla vurup geçtiler. Heat'in onlara yaptığını yaptılar biraz.

Yine de evinde ilk maçı kaybetmek sağlam bir soğuk duş olmuştur GSW için, 2. maç must win gibi oynayacaklardır.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1522 : 09 Haziran 2022, 06:00 »
Draymond'ın pasif bir adama dönmesine inanamıyorum. Ben Wallace bile hücumda bu kadar çöp değildi.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1523 : 09 Haziran 2022, 06:49 »
Draymond'ın pasif bir adama dönmesine inanamıyorum. Ben Wallace bile hücumda bu kadar çöp değildi.

Korkunç ya, finallerde bile 2 maçta 1 oynayabilen bir adama dönüştüyse, hele bir de gün aşırı oynamıyorlarken, artık Green'i ciddiye alma dönemi bitmiş demektir. Önümüzdeki 3 maçı falan canavar gibi oynaması lazım şu maçtan sonra.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1524 : 09 Haziran 2022, 11:29 »
Draymond Green'i NBA finalleri tarihinin en iyi 3-5 game 7'larından birini oynamasıyla hatırlayacağım.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1525 : 09 Haziran 2022, 11:58 »
Korkunç ya, finallerde bile 2 maçta 1 oynayabilen bir adama dönüştüyse, hele bir de gün aşırı oynamıyorlarken, artık Green'i ciddiye alma dönemi bitmiş demektir. Önümüzdeki 3 maçı falan canavar gibi oynaması lazım şu maçtan sonra.

Artık resmen 4 kişi hücum edince, karşındaki de ligin en iyi savunması olunca, bench’ten getirilip, Otto ilk beşe yerleşse daha sağlıklı olabilir sanki..

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1526 : 09 Haziran 2022, 12:01 »
işin kötüsü savunmada bile eksiye dönmüş durumda adam, çok zarar veriyor takıma yazık günah. Looney-Otto ikilisini daha çok oynatsa bu kadar rebound vermezlerdi belki.
Bu son çeyrek pil bitme işini nasıl çözecekler ya da çözebilecekler mi çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1527 : 11 Haziran 2022, 08:41 »
Payton gibi savunmacılar oyuna o kadar etki ediyor ki... Caruso'yu gönderen aklınızı sikiyim tekrar.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1528 : 11 Haziran 2022, 10:30 »
Payton gibi savunmacılar oyuna o kadar etki ediyor ki... Caruso'yu gönderen aklınızı sikiyim tekrar.

+1, ki düşünürsen Payton da bizdeydi uzun süre :D

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1529 : 11 Haziran 2022, 11:00 »
Of aynen. İkisini salsan, ne ön alan savunmasında ne de yardım savunmasında problem kalır.