Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1400 : 26 Nisan 2022, 05:23 »
Nick Nurse hocam çok büyüksün çok. Rezalet geçen ilk maçtan sonra Barnes ve Trent sakat olmasına rağmen ne yapıp ettin takımı savunma kimliği ile seriye dahil ettin. Üçüncü maçı Achiuwa 0-2 free throw atmasa almıştın zaten. Seri 3-2'ye geliyor ve Embiid sakat sakat oynuyor. Buradan sonra momentum ile beraber seriyi bitiren tarafın Toronto olacağını düşünüyorum.
Doc Rivers sığırı, ilk turda elendiğinde bizden uzak dur, yallah başka kapıya.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1401 : 26 Nisan 2022, 06:45 »
Doc Rivers sanırım yine buradan seri verecek. İş artık komik bir noktaya geliyor. Görenleriniz olmuştur, seriyi bitirme maçlarının 31'ini kaybetmiş adam; istesen yapamazsın şunu.

Diğer tarafta da "Snyder hocam loading..." durumunda. Gerçi Gobert gibi bir sığıra yıllık 40 milyon verince başarısızlığı ve takımın geleceğini ipotek altına almayı garantilemişlerdi. Mitchell gibi verimsizlik üstadıyla birlikte 2026'ya kadar çeksinler şimdi.

Kidd hocam da akıyor. Değerini bilememişiz.

Nets tarafındaysa Dragic'e üzüldüm. FA olunca Bucks'a gitmesi gerektiğini düşünüyordum, o arkadaşının takımını tercih etti. Artık play off'ları TV'den izler.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2022, 06:50 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1402 : 26 Nisan 2022, 08:15 »
KD+Kyrie ikilisi ne olacak bakalım...

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #1403 : 26 Nisan 2022, 09:07 »
Kevin Durant-Kyrie Irving supurulduler.Tatum ve tayfasi sizin devriniz bitti kocum diye salladilar herifleri kenara.Boston da muthis savunma takimi.Hucumda da benchten muthis katki aliyolar.Brooklyn’in de forvet savunması cok feciydi.Ozellikle ilk yarida kac tane bos ucluk atti Boston forvetleri sayamadim.Devir artik Tatum-Ingram-Booker-Doncic gibi genclerin devri.

Belge affetmez.

;D ;D

Miami - Atlanta 4-1
Boston - Brooklyn 3-4
Milwaukee - Chicago 4-1
Philadelphia - Toronto 4-2

Phoenix - New Orleans 4-0
Memphis - Minnesota 4-1
GSW - Denver 4-3
Dallas - Utah 2-4

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1404 : 26 Nisan 2022, 12:05 »
Abi Brooklyn'e zaten.. ne diyim yani.

Bu dünyanın gerçekliğinde öyle bir takıma yer yok. Hiçbir zaman da yoktu.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #1405 : 26 Nisan 2022, 12:54 »
Belge affetmez.

;D ;D

Olmadi ama böyle Yilmazim 😂

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1406 : 27 Nisan 2022, 09:17 »
https://nbareplay.net/minnesota-timberwolves-vs-memphis-grizzlies-26-apr-2022-replays-full-game/

Minnesota'da maç sonlarını oynayacak kısa olmaması üzücü. Edwards tecrübesizlikten basite kaçıyor. D. Russell hayal aleminde, kendine ait dünyasında saçmalamaya devam. Seri içinde Ja ve diğerleri karakter gösterebildi bu tip durumlara. Memphis seriyi geçebilirse GSW'e karşı inanılmaz fizik avantaja sahip olur. Kuminganın muminganın kalemi değil gibi.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1407 : 27 Nisan 2022, 15:09 »
Kevin Durant-Kyrie Irving supurulduler.Tatum ve tayfasi sizin devriniz bitti kocum diye salladilar herifleri kenara.Boston da muthis savunma takimi.Hucumda da benchten muthis katki aliyolar.Brooklyn’in de forvet savunması cok feciydi.Ozellikle ilk yarida kac tane bos ucluk atti Boston forvetleri sayamadim.Devir artik Tatum-Ingram-Booker-Doncic gibi genclerin devri.

Bu gerçekten küçük küçük gerçekleşiyor gibi. Veteran yıldızların tanıdığı veteran oyuncularla oynama sevdası hep takımların içine ediyor uzun vadede. GSW yönetimine ve oyuncularına saygım bu yüzden sonsuz. Gençlere fırsat verme, gelişmelerine izin verme gibi hamleleri biraz şansın da yardımıyla iyi yapıyorlar. Hemen gaza gelip tüm gençleri verip yıldız alalım gazına kapılmıyorlar. En ideal senaryo bu gibi duruyor uzun süreli başarı için.

Ha bu arada Tatum'ın böyle top oynaması en çok NBA medyasının işine yarayacak. Doncic Jokic Giannis derken yeni Amerikalı süper yıldız reklamını yapacakları adamı arıyorlardı. Morant Tatum Edwards ile bu boşluğu küçük küçük dolduracaklar gibi duruyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1408 : 27 Nisan 2022, 16:23 »
https://nbareplay.net/minnesota-timberwolves-vs-memphis-grizzlies-26-apr-2022-replays-full-game/

Memphis seriyi geçebilirse GSW'e karşı inanılmaz fizik avantaja sahip olur. Kuminganın muminganın kalemi değil gibi.

Benim izlediğim kadarıyla da, fizik avantaj falan bir işe yaramaz; bu turu geçen GSW'nin insafına kalmıştır. Adamlar izin verirse belki 1 maç alırlar gibi geliyor bana.   

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1409 : 27 Nisan 2022, 16:45 »
Diğer tarafta da "Snyder hocam loading..." durumunda. Gerçi Gobert gibi bir sığıra yıllık 40 milyon verince başarısızlığı ve takımın geleceğini ipotek altına almayı garantilemişlerdi.
ne kadar tanıdık geldi şu ya. vermek bir mesela, verenden almak ayrı bir mesele...