Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288135 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1390 : 24 Nisan 2022, 04:19 »
Durant'in ilk 2 maçtaki rezil şut performansından sonra bu maçtaki "hiç atış kullanmazsam atış yüzdem de düşük olmaz" taktiği şaşırtıcı bir şekilde işe yarıyor.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1391 : 24 Nisan 2022, 04:35 »
Büyük kariyere sahip her guarddan basketbol koçu olmayacağının en büyük iki kanıtı Nash ve Djordjevic'dir. Nash; D'Antoni ve Udoka gittiğinden beri takımı sirke çevirdi, hiçbir çözüm üretemiyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1392 : 24 Nisan 2022, 09:03 »
Şu play off'lardan sonra umarım Lebron, Durant gibi isimleri Kobe ile falan kıyaslama densizliği gösterilmez. Hele bir de Jordan'dan iyi olduklarını söyleyenler vardı. Kobe'nin boktan oynadığı çok maç izledim ama bu ikisi kadar pısırık ve pasif olduğu anı hatırlamıyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1393 : 24 Nisan 2022, 09:12 »
Şu play off'lardan sonra umarım Lebron, Durant gibi isimleri Kobe ile falan kıyaslama densizliği gösterilmez. Hele bir de Jordan'dan iyi olduklarını söyleyenler vardı. Kobe'nin boktan oynadığı çok maç izledim ama bu ikisi kadar pısırık ve pasif olduğu anı hatırlamıyorum.
misal ;

https://twitter.com/Ballislife/status/1514599572009631744

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1394 : 24 Nisan 2022, 23:20 »
Carruso bi tık daha çıtayı yükseltti. Rengin biraz daha koyu olsaydı değerin anlaşılacaktı. Bulls dağılmaz umarım.

Size avantajı olan takımlar pek zorlanmıyor playoffta. Bazı seriler siklet farkından pek keyif vermedi. Miami alt ligin şampiyonuyla oynar gibi belli sekanslarda. Havuç garibim...

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1395 : 25 Nisan 2022, 09:14 »
Size avantajı olan takımlar pek zorlanmıyor playoffta. Bazı seriler siklet farkından pek keyif vermedi. Miami alt ligin şampiyonuyla oynar gibi belli sekanslarda. Havuç garibim...

Size matters hocam... ne kadar hızlansa da small balllaşsa da hala iri adamların oyunu basketbol. Play-off'ta iyice çıkıyor fark ortaya.
Bu New Orleans'ı izleyin derim, büyük mücadele büyük keyif. Herbert Jones, Jose Alvarado falan canını dişine takıp oynuyor. Hasret kaldığımız "takım ruhunu" bulabilirsiniz.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1396 : 25 Nisan 2022, 09:52 »
Herbert Jones' a ben de hastayım. Tmac gözlüm...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1397 : 25 Nisan 2022, 09:57 »
Herbert Jones' a ben de hastayım. Tmac gözlüm...

İşte 2. tur deyip geçmeyeceksin.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1398 : 25 Nisan 2022, 18:47 »
Size matters hocam... ne kadar hızlansa da small balllaşsa da hala iri adamların oyunu basketbol. Play-off'ta iyice çıkıyor fark ortaya.
Bu New Orleans'ı izleyin derim, büyük mücadele büyük keyif. Herbert Jones, Jose Alvarado falan canını dişine takıp oynuyor. Hasret kaldığımız "takım ruhunu" bulabilirsiniz.

Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor...

« Son Düzenleme: 25 Nisan 2022, 22:55 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #1399 : 26 Nisan 2022, 04:37 »
Kevin Durant-Kyrie Irving supurulduler.Tatum ve tayfasi sizin devriniz bitti kocum diye salladilar herifleri kenara.Boston da muthis savunma takimi.Hucumda da benchten muthis katki aliyolar.Brooklyn’in de forvet savunması cok feciydi.Ozellikle ilk yarida kac tane bos ucluk atti Boston forvetleri sayamadim.Devir artik Tatum-Ingram-Booker-Doncic gibi genclerin devri.