Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1380 : 21 Nisan 2022, 04:42 »
Boston'un iyi savunması ile beraber Durant iki maçtır sahanın ortasına sıçıyor. Böyle devam eder ve ilk turda elenirse sonraki durağı neresi olur merak ediyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1381 : 21 Nisan 2022, 04:44 »
Durant veya Irving'inden birisi kendi seviyesinde oynasaydı çok rahat çalabilirdi maçı Nets. Rol oyuncularından inanılmaz ekstra katkı aldılar ama ikisi de batırdı bugün.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #1382 : 21 Nisan 2022, 13:17 »
Chicago ve New Orleans taş gibi takım olmuşlar, Zion döndüğünde Nop nasıl olacak bakalım.

Caruso'ya parantez açmak istiyorum. Ya bu adamı neden gönderdiniz, nasıl olabildi böyle bir şey? Vizyonsuz ahmaklar.

Caruso > Westbrook+Tht

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1383 : 22 Nisan 2022, 04:57 »
Batı playoff'u yine rezil durumda. 2 sezondur öyle büyük şans kaçırıyoruz ki üzülmemek elde değil. Elimizi kolumuzu sallaya sallaya finale çıkacağımız 2 sezon...

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1384 : 22 Nisan 2022, 05:37 »
Batı playoff'u yine rezil durumda. 2 sezondur öyle büyük şans kaçırıyoruz ki üzülmemek elde değil. Elimizi kolumuzu sallaya sallaya finale çıkacağımız 2 sezon...

Şampiyon olduğumuz yılki kadro hiç bozulmasaydı, geçen yıl süpüre süpüre finale çıkıp, Bucks'ı da tokatlayarak alırdık o kupayı. Hani Rondolarla, Howardlarla falan diyorum.

Bu yıl Doğu Finalistini bilemeyeceğim ama Batı'da dediğin gibi rahat olurduk. (Gsw hariç)

Yüzyıllardır Batı Playoffları ölüm gibiydi. Son zamanlarda dönüştüğü hale ikna olamıyorum bir türlü. Kırk yıl söyleseler inanmazdım.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #1385 : 22 Nisan 2022, 10:28 »
2020 kadrosunu korusak ne olurdu acaba demek geliyor içimden bu batı playofflari gördükce. Şu an kim şampiyon olur diyemem çok karışik.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1386 : 22 Nisan 2022, 10:49 »
Savunma, iyi savunmacılar ile yapılabiliyor. Deneyimlemeye, Amerika'yı tekrar keşfetmeye ne gerek vardı ki...  Pinokyo kingimin maşşallah dedikleri 40 gün yaşıyor, beğenmedikleri kademe atlaya atlaya ilerliyor.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1387 : 22 Nisan 2022, 13:53 »
Şampiyon olduğumuz yılki kadro hiç bozulmasaydı, geçen yıl süpüre süpüre finale çıkıp, Bucks'ı da tokatlayarak alırdık o kupayı. Hani Rondolarla, Howardlarla falan diyorum.

Bu yıl Doğu Finalistini bilemeyeceğim ama Batı'da dediğin gibi rahat olurduk. (Gsw hariç)

Yüzyıllardır Batı Playoffları ölüm gibiydi. Son zamanlarda dönüştüğü hale ikna olamıyorum bir türlü. Kırk yıl söyleseler inanmazdım.

Davis sakatlanmasaydı geçen sezonki kadroyla da rahat finale çıkardık, 2020 şart değil.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1388 : 24 Nisan 2022, 02:14 »
Luka, Quin Snyder'i bize hediye ediyor.

Edit; Aylardır Gobert'e pas vermeyen Mitchell, pas vererek hediyeye el koydu.
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2022, 02:19 Gönderen: GeraltOfRivia »

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #1389 : 24 Nisan 2022, 02:30 »
Utah ola ki Dallası elerse diğer turda süpürülür.Bu kadar saçma bi takım yok.Conley leş Mitchell istediği zaman oynuyo Inglesi çok arıyolar hücumda.Gobert gibi uzun varken Dallas pota altında bile topu indiremiyolar adama.Anca hücum ribaundlarıyla sayı üretmeye çalışıyo herif.