Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288494 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1270 : 14 Kasım 2021, 04:33 »
Detroit ve Houston maçlarına bakıyorum denk geldikçe. J. Cunningham ve J. Green hiç NBA'e hazır değil. Karşılarına koca koca adamlar gelince oyun stillerinin bu seviyeye yetersiz olduğunu ayıkamadılar. Eski alışkanlıklarına devam etmeye çalışıyorlar. Jade'nin ne hızı ne de kuvveti yeterli değil bu seviye için.

E. Mobley ve S. Barnes'ın arkasından hayranlıkla bakacaklar gibi görünüyor.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1271 : 14 Kasım 2021, 09:59 »
Yılın flaş performansı Washington sanırım. Doğu Lideri herifler :d İlk 5 savunmadan biri olmaları çok garip. Kuzma ve Harrell hem rakam olarak aşağı yukarı en iyi yıllarını, hem de rakamlardan bağımsız en verimli dönemlerini geçiriyorlar. Kuzma'nın bu kadar iyi savunmacı olduğunu bilmiyordum. Bizde arada bir gördüğümüz sekansları takımın atmosferinden dolayı anlık pozisyonlar olarak düşünmüştüm. Harrell bile ki kara deliktir yani, gayet verimli. KCP için zaten komple uygun bir yapı Wizards.

Tabi daha senenin başı, fikstür kolaylıkları da varmış ama dikkat çekici yine de.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1272 : 14 Kasım 2021, 11:21 »
bize horozlananlar,ertesi gün Clippers'a mağlup oluyor.

kaçıncı oldu bu bilmiyorum da.

durumumuz iyi değil,AD de "şampiyonluk takımı değiliz" demiş...

düzelmemiz gerekiyormuş vs vs...

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1273 : 15 Kasım 2021, 04:59 »
Hayatımda gördüğüm en saçma oyundan atılmayı biraz önce Kelly Oubre Jr. da gördüm. Hakemler çok raydan çıktı. Irkçılık, şahsi iritasyon bile belki içinde barındıran bi karardı bence. Boston ve GSW hakemler tarafından aşırı korunuyor. Boku çıktı bence hakemlik olayının ligde.

İzlemeyenler için kısa özet geçeyim. Çocuk ağzını açmadan el kol hareketi yaptı. Bu eğer oyundan atılmaysa D. Green her maçın sadece ilk 5 dakikasını oynayabilir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1274 : 15 Kasım 2021, 08:07 »
Yarın sabah Bulls içimizden muazzam geçecek, belli oldu..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1275 : 17 Kasım 2021, 05:30 »
Kyrie dönemeden Nets'den cacık olmayacak belli oldu.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1276 : 17 Kasım 2021, 05:37 »
Rahmetlinin Details programının bir bölümü Curry'nin savunmasına ayrılmıştı hatırlarsınız belki. Yukarıdan bakıp gurur duyduğuna eminim gelişmesinden. Bu sene inanılmaz savunma yapıyor, bazen şaşkınlık içinde izliyorum.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1277 : 17 Kasım 2021, 08:11 »
GSW'yi o kadar çok kıskanıyorum ki, 2009-2010 Lakers'ı izler gibiyim. Aynı makine düzeni..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1278 : 18 Kasım 2021, 06:55 »
2019’da bizim Bradley-Caruso-Green-Lebron yaptığımız gibi, Bulls da Lonzo-Caruso-Lavine-Derozan dörtlüsünü yan yana koyarak rakip kısaları resmen gebertiyorlar.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1279 : 18 Kasım 2021, 07:27 »
Sezon içersinde izlediğim 4. Mavs maçı bu ve Suns’a karşı oynuyorlar , Doncic ve Kleber yok ancak şu ana kadar müthiş savaştılar , Porzingis basketbolu hatırlamış en önemlisi . Sanki Kidd koçluğu öğrenmiş gibi , henüz erken kesin bir yorum için ama şu ana kadar iyi iş çıkardı .