Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 287764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #1230 : 22 Temmuz 2021, 04:15 »
Verdiğimiz zarar mı? Burada birkaç yorum yapıyoruz diye mi Lakers şampiyon olamıyor?

Kimseye mükemmeldir demiyorum. Ama LeBron'a "Sakat değildi, Space Jam galası vardı o yüzden kafası sahada değildi" derseniz, Davis'in yaşadığı ciddi sakatlık sonrası bu durumu Davis'in maç sırasında sürekli hassas olmasıyla bir tutup "yalancı sakatlık" derseniz ben oralarda yokum.

Yalancı sakatlık demiyorum, bu adam sürekli sakatlanmamalı diyorum. LBJ tüm play-off boyu bir bok yapmadı diyorum, koç rotasyonu doğru ayarlayamadı diyorum, kadro planlanması doğru kurulmadı diyorum.

Özetle, AD ve LBJ sakatlandı, o yüzden olmadı denmesini kabullenmiyorum. Burada hata var. Bu takım en azından finale çıkardı her türlü.

"Böyle seneler olur" demek LC'ye yakışır, bize değil. Bu kabulleniş canımı sıkıyor. Diyorum.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1231 : 20 Ekim 2021, 21:44 »
Bizim maçla birlikte Bjelica'nın pas yeteneği hem Gsw'i, hem de ligi takip edenleri şaşırtmış. Baya ufak bi gündem konusu olmuş dış basında.

E pes yani ne diyim. Senelerdir saçma sapan rollerde harcandı herif. Yaşı da geldi artık ama belki son bi ufak bi bahar yaşar.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1232 : 20 Ekim 2021, 23:25 »
Bizim maçla birlikte Bjelica'nın pas yeteneği hem Gsw'i, hem de ligi takip edenleri şaşırtmış. Baya ufak bi gündem konusu olmuş dış basında.

E pes yani ne diyim. Senelerdir saçma sapan rollerde harcandı herif. Yaşı da geldi artık ama belki son bi ufak bi bahar yaşar.

Amerikalıların Avrupalı oyunculara bakışı ve cehaleti zaten bilinen bir şey.. Ve bu sadece seyirci ya da yorumcu değil, GM seviyesinde bile böyle. Sonuçta Doncic'i draftta takas edebilen adamlardan bahsediyoruz.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1233 : 21 Ekim 2021, 02:15 »
Amerikalıların Avrupalı oyunculara bakışı ve cehaleti zaten bilinen bir şey.. Ve bu sadece seyirci ya da yorumcu değil, GM seviyesinde bile böyle. Sonuçta Doncic'i draftta takas edebilen adamlardan bahsediyoruz.

Pivot olmayan her uzunu ceza şutörü sanmaları komik. Avrupa'yı anlamaya ihtiyaçları yok o ayrı ama bazı konularda da biraz gecikiyorlar.

Radmanovic'ten beri bizim de o profil bir adamı hala bulamamış olmamız üzücü :d

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1234 : 21 Ekim 2021, 07:04 »

Radmanovic'ten beri bizim de o profil bir adamı hala bulamamış olmamız üzücü :d

Bulamıyoruz çünkü bu profilde oyuncular genelde Avrupa'dan çıkıyor ve bizim de Avrupalı uzun karnemiz çok kötü. Halbuki Bjelica bugün en çok ihtiyacımız olan tarzda uzun; 4 ve 5'i yedeklerken dışarıdan oynayabilen uzun.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1235 : 21 Ekim 2021, 16:15 »
Radmanovic adamdır.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1236 : 22 Ekim 2021, 09:40 »
Clippers ve Warriors'ın saha yayılımına sahip olsak, başta AD olmak üzere, Russ ve Lebron turnike atmaktan bıkar.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1237 : 22 Ekim 2021, 09:51 »
Clippers ve Warriors'ın saha yayılımına sahip olsak, başta AD olmak üzere, Russ ve Lebron turnike atmaktan bıkar.

Hücum asistanı şaaart.

Kenny Atkinson, Brooklyn'den ayrıldığından beri çökmeyi çok istiyordum. Dediğin iki takıma da gitti herif.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1238 : 23 Ekim 2021, 03:13 »
Doğu takımlarının çoğu izlenecek gibi değil.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1239 : 24 Ekim 2021, 07:11 »
Suns’ı da bizim dışımızda gelen geçen 20’ye yatırıyor. Hey babalar..

Memphis de 3. periyot Clippers'a resmen cumshot yaptı.. Hoş, sonra Clippers 16 sayıdan döndü ama yine iyi toparladı Memphis..
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2021, 08:03 Gönderen: RuSTeDSouL »