Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288293 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #990 : 27 Nisan 2021, 19:23 »
Lakers ile daha ilk turdan karşılaşmak isteyecek sadece batıda değil bütün ligde 1 takım bile olamaz, coşmayın.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #991 : 27 Nisan 2021, 19:27 »
Lakers'ın ilk turda daha zayıf durumda olacağı kesin değil. Davis yavaş yavaş dönüyor eski haline. LeBron bu hafta dönecek büyük ihtimalle sahaya. Playoff'a daha 25 gün olduğunu düşünürsek onun da o zamana kadar eski haline gelme ihtimali düşük değil.

Daha zayıftan kastım Clippers la alakalı değil Lakers ın kendisiyle alakalı. 25 gün sonra bir ritm bulacakları bir gerçek ama 60 gün sonra daha fazla ritm bulacakları da bir gerçek yani 60 gün sonraki Lakers > 25 gün sonraki Lakers

Lakers ilk turda karambole gitmezse ikinci turda da jazz suns falan gelirse şampiyon olur. Ne Clippers konferans finalinde eleyebilir ne de herhangi bir doğu takımı finalde eleyebilir. Benim bakış açıma göre Clippers ın bir şansı olacaksa bu şans en yüksek ilk turda olır

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #992 : 02 Mayıs 2021, 07:31 »
Yazık olan, normal şartlarda bu Denver'ın da Clippers'ın da içinden geçerdik. İkisine de en fazla 2 maç verirdik.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #993 : 03 Mayıs 2021, 01:31 »
Nets-Bucks maçı kadar dandik bi üst sıra maçı izlememiştim ne zamandır. Basketbol kalitesi içler acısı. Bütün hücumlar bireysel. Nets boyalı alanı yol geçen hanı gibi. Bucks neredeyse 0'a yakın herhangi bi set, taktik, düzen üstünden sayı buldu. Serbest atışları azcık atabilseler son 5 dk rahat gireceklerdi, onu da beceremediler takımca. Giannis en azından maçın yarısında neden Durant'i savunmadı anlamak çok garip. Savunma olayını koçlar komple siktir etmiş durumda. Bu da Doğu takımlarının playofflarda basiretsizliğini açıklıyor. Biraz düzgün takım savunması yapan Miami finale kadar uzayabiliyor. Bence bu sene hangi Doğu takımı finale çıkarsa çıksın pek bi şansı yok.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #994 : 03 Mayıs 2021, 04:09 »
Iyi bir Miami, Nets'i eler. Dogu finalini bati finalinden daha cok merak ediyorum. Miami bana şuan'a kadar güven veren tek takim. Nets' in ne yapabilecegini kestirmek zor. Bir bakmişsin 1. turda elendi, bir bakmişsin finale kadar rakipleri süpurmuş. Ben yine de finalde Miami ile oynamak isterim.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #995 : 03 Mayıs 2021, 05:58 »
Doğudan Phila finalin bir numaralı adayı bence..

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #996 : 04 Mayıs 2021, 13:32 »
Derick Rose su gibi oynamiş, bu yil keske yilin 6. adami ödulunu sen alsan. Nba sever boyle hikayaleri😊

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #997 : 04 Mayıs 2021, 14:04 »
Finalde en çok istediğim takım Philly. Hem eski oyuncuları hem Furkan'ı izlemek hem de Embiid-Gasol eşleşmesi görmek açısından efsane olur. Fakat bize baya ters gelen bir takım. Bugünkü maçta Thybulle'nin bir pozisyonunu izledim, 5 sn'de blok ve top çalma yapıyor. Simmons-LeBron eşleşmesi de LeBron'un hiç işine gelmez.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #998 : 04 Mayıs 2021, 14:46 »
Lebron, Simmons'ı çiğ çiğ yer abi. Gelsin Philly.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #999 : 04 Mayıs 2021, 16:39 »
Finale ne zaman çıktık lan?