Her kafadan farklı ses çıkan bir işte toplu hareket etmelerini beklemek de zor. Sonuçta oyuncuların hepsinin bireysel kararları var, bir yönetim şekli olan organizasyon değil. Buna en yakın olan kurum oyuncu sendikası sayılır. Dediğim gibi ben arada kaldım. Bir yandan anlamsız buluyorum, bir yandan da kuyuya taş ata ata bu dalgaların büyütülebileceğini düşünüyorum.
İkinci gün maça çıkılmamasının nedeninin de bir sonraki gün maça çıkan oyunculardan bir kısmının mimlenmek istememesinden kaynaklandığını düşünüyorum bu arada. Davamıza katılmayan sözde ırkçılığa karşı savaşan tipler konumuna düşerdi oyuncular.
Valla kompleks bir konu ve öyle bir günde bir haftada çözülebilecek bir durum da değil zaten. Sonunda vardığım nokta hiç tepki göstermeyip "show must go on" kafasında devam edeceklerine en azından tepki göstermeleri yine bir şeydir. Chris Webber demişti sanırım, şu anda pandemi de var şimdi değil de ne zaman tepki göstereceksin. Başarısız adımlardan ders çıkarmak da önemli uzun vadede daha iyi organize olabilmek için belki de.