Bu insanların çoğu ve çevresi ırkçılık, ayrımcılık belasından bizim anlayabileceğimizin ötesinde maruziyete sahip. Bir çoğunun da bu platformu seslerini duyabilecek en kuvvetli medya malzemesi olarak gördüğünü düşünüyorum ve bunun devamını dilemeye hakları var. Büyük yıldızların parayla alakalı bireysel çekinceleri olduğunu düşünmüyorum. Keza bir çok oyuncu, staff, yayıncı, saha görevlileri, hakemler, vs. sektörde maaştan maaşa geçinir durumda. Bu insanların ekmeğiyle oynamamak istemeleri, kendi servetlerinden eksilecek bir kaç milyondan daha değerlidir umarım. Kimse ekmek yediği kaba etmek istemez. Ha bu boykot işe yarar mı orası meçhul. Açıkçası bana artan ayrımcılık olayları, mevcut ekonomik düzenin değişip, doların küresel para birimi olmaktan çıkacağı senaryonun, kaosu boostlamak amacıyla yapılan bir basamağı gibi görünüyor. Bu düzen değişikliğinde zaten saçma noktalara gelen max kontrat fiyatları ister istemez düşecektir. Düzen, bu insanların oyunlarına, hayatlarına, işlerine devam etmelerini istiyor olsaydı faillerle alakalı en azından girişimde, aksiyonda bulunma ihtiyacını hissederdi. Breonna Taylor olayı ne kadar acı.