Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #700 : 26 Ağustos 2020, 22:21 »
Marcus Morris' e güzel bi ceza lazım ibretlik. Kesinlikle bilerek bastığını düşünüyorum o kıymetli bileğe.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #702 : 26 Ağustos 2020, 23:15 »
Uu boykot geldi. Helal olsun. Dün ki o AR-15 tüfekli elemanın, polislerin arasında milleti katletmesi çok acayip bir durumdu. Bu gibi halk arasında yaşanan çatışmalar çatırdayan toplumlarını çökertir.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #704 : 27 Ağustos 2020, 00:22 »
Sezon iptal olur.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #705 : 27 Ağustos 2020, 02:04 »
BU işin gelebileceği top nokta komple iptal mi? Takımlara ya da şahıslara herhangi bir yaptırım olup olmadığını, bu konudaki prosedürleri falan hiç bilmiyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #707 : 27 Ağustos 2020, 11:47 »
Lakers ve Clippers dışında bütün takımlar sezona devam etmek üstüne oy vermiş ya; Bucks'ın akşam bayağı bir boş yaptığı belli oldu.

Şimdi de Lakers ve Clippers boş yapıyor çünkü ligin iptal olmayacağını biliyorlardır.. Ama medyatik olma, prim yapma açısından iyi hareket çekmişler, haklarını verelim.. Hele işin içine para bir girsin, Morrey ve Çin olayındaki gibi anında çark ederler gibi geliyor bana. Ki Çin olayında Lebron bunu yapmıştı, geçmişti de Jordan yapmıştı.. "Money talks" olayı.

Bucks ve diğerlerinin hemen çark etmesinin nedeni de üstte dediğim gibi para.. Giannis gibi oyuncuların seneye kontratının bittiği akıllarına gelmişti.. Load Management ile başlayan düşen ratingler, Çin olayından doğan ciddi gelir kaybı, üstüne pandemi, ve şimdi de lig iptali olursa, 2 sene sonra max kontrat 25 civarına düşme riski doğduğunda görürüz ne kadar delikanlılarmış..

George Hill'in o kadar atar yaptıktan sonra lig devam etsin demesi de ayrı bir komedi..

NOT: Ligin iptal olup da göt olma hakkımı saklı tutuyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #708 : 27 Ağustos 2020, 12:25 »
Bu kadar tantanadan sonra, geri adım atsalar da umarım mantıklı bir noktaya bağlayarak dönerler. Yoksa bomboş etkinlik olacak bu iki gün. Tabi bu iki gün belki ileride daha farklı protestoların da başlamasına yol açabilir orası bilinmez. Şu anda genel olarak tutarlı durdukları için saygı duyuyorum ama iki gün içinde neyse biz mesajımızı verdik basketbola devam derlerse direkt kazandıklarından fazlasını kaybederler gözümde.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #709 : 27 Ağustos 2020, 12:32 »
Ulan ne sezonmuş anasını satayım. Bitse de kurtulsak.