Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #690 : 24 Ağustos 2020, 01:39 »
Luka Doncicin kariyerinin sonundaki geldiği noktayı kestiremiyorum.Bi adam 2 senede bu kadar büyük oynayamaz ya Nba gibi bi yerde.Tek kelimeyle muazzam.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #691 : 24 Ağustos 2020, 01:47 »
Luka Doncic Allahtır, aksini iddia eden ibnedir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #692 : 24 Ağustos 2020, 07:39 »
Luka Doncicin kariyerinin sonundaki geldiği noktayı kestiremiyorum.Bi adam 2 senede bu kadar büyük oynayamaz ya Nba gibi bi yerde.Tek kelimeyle muazzam.

Daha 16 yaşındayken Real Madrid ve Euroleague'de yaptıklarını düşününce tahmin edilebiliyordu aslında.. Zaten 2-3 seneye peygamberliğini de ilan eder..

Ayrıca unutulmasın, yaşına rağmen, sahada Kawhi'dan sonra, hatta belki daha fazla, en tecrübeli ve görmüş geçirmiş oyuncu..
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 08:41 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #693 : 24 Ağustos 2020, 11:16 »
Geçen Yiğit'le yaptığımız podcast'te Doncic için "kariyeri sona erdiğinde NBA tarihinin en iyi yabancı oyuncusu ünvanına erişmiş olabilir" demiştim. Ama galiba bunu demek için kariyerinin sona ermesini beklemeyeceğiz.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #694 : 24 Ağustos 2020, 12:49 »
Daha 16 yaşındayken Real Madrid ve Euroleague'de yaptıklarını düşününce tahmin edilebiliyordu aslında.. Zaten 2-3 seneye peygamberliğini de ilan eder..

Ayrıca unutulmasın, yaşına rağmen, sahada Kawhi'dan sonra, hatta belki daha fazla, en tecrübeli ve görmüş geçirmiş oyuncu..
Dediklerine katılıyorum da şöyle bi durum var.Avrupada çok iyi oynayıp da Nba e gidip başarısız olan çok oyuncu varken Doncic bunu hiç yaşamadı 2 senede süperstar seviyesine geldi ve hatta şuan oynayan oyuncuların en iyi 3-5 oyuncusundan biri oldu.Bu kadarını kimse beklemiyordu heralde 2 senede.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #695 : 24 Ağustos 2020, 12:52 »
Dediklerine katılıyorum da şöyle bi durum var.Avrupada çok iyi oynayıp da Nba e gidip başarısız olan çok oyuncu varken Doncic bunu hiç yaşamadı 2 senede süperstar seviyesine geldi ve hatta şuan oynayan oyuncuların en iyi 3-5 oyuncusundan biri oldu.Bu kadarını kimse beklemiyordu heralde 2 senede.

Doncic'in seviyesine yakın (ama o kadar da yakın değil) tek oyuncu Rubio geliyor aklıma. 16-17 yaşında 2008 Rüya Takıma kafa tutabilen falan.

Ya biraz da anın gazı var tabi şu şekilde, en büyük fanları bile 2.senesinde böyle bir seviyeye çıkmasını beklemiyordu ama Avrupalı abi NBA'de tutmaz bu işler abi tayfa tarafından ezilmiş insanlar ekstra tepkiyle cevap veriyor gördünüz mü demiştik diye. Biraz Lakers hakkında sezon başında 50 galibiyet yapabilirler mi emin değilim tayfaya sallamamız gibi bir şey :D

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #696 : 24 Ağustos 2020, 13:10 »
Şahsen ben asla bu seviyede olabileceğini tahmin etmiyordum.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #697 : 24 Ağustos 2020, 13:23 »
Ben de bu kadarını tahmin etmiyordum. Bojan/Bogdan ayarında, belki bir tık önlerinde olur diye düşünüyordum. Avrupa'dan kim gitse beklentimi çok düşük tutarım abi.

Adam gittiği gibi triple ortalamayla oynayan, takımın oyun kurucusu/lideri oldu direkt.
Lebron'un isolation'ını kıs, şut yükselt = Doncic şu an.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #698 : 24 Ağustos 2020, 13:35 »

Yiğit de demiş zaten, ama yaş bazlı bakıyorum olaya.. Bojan ya da Bogdan gibiler 16 yaşında genç takımlarında A takım oyuncusu hayali kuruyorlardı anca..

Adam gittiği gibi triple ortalamayla oynayan, takımın oyun kurucusu/lideri oldu direkt.
Lebron'un isolation'ını kıs, şut yükselt = Doncic şu an.

Böyle yaygın bir algı var nedense; Lebron'dan daha kötü yüzdelerle atıyor..

Şahsen ben asla bu seviyede olabileceğini tahmin etmiyordum.

Senin vizyonun o kadar..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #699 : 24 Ağustos 2020, 14:00 »
Böyle yaygın bir algı var nedense; Lebron'dan daha kötü yüzdelerle atıyor..

Aa cidden daha kötüymüş yüzdeler. Ama benzetmeyi zaten sonuç odaklı değil de stil odaklı yapmıştım. İkisi de SF'den oyun kuran, güçlü, triple ortalamalı takım liderleri. Lebron gibi iso asla oynayamaz, en azından bir süre. Onun yerine şuta daha çok yöneliyor ki normal. Zaten daha çok denemeyle, daha az yüzdeli atmış. Kariyeri o doğrultuda ilerler.
See y'all on the dark side of the moon.