Gönderen Konu: NBA'de Günün Maçları  (Okunma sayısı 288153 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA'de Günün Maçları
« Yanıtla #570 : 14 Şubat 2020, 07:20 »
Uzatmada Kawhi Tatum'u savunmadı, hücumda top kullanmadı.. Kobe'nin kemikleri sızlıyor amk..

Abi sıra gelmedi ki adam Lou'dan, Harrell'den. Bu takımdaki ego çarpışmaları ciddi soruna dönüşebilir. İyice belli oldu ki Clippers'ın pass first yedeği olmaması Lakers'dan daha sıkıntı. Paul George'a kısa bi tatil lazım sanırım yine.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #571 : 14 Şubat 2020, 08:12 »
Abi sıra gelmedi ki adam Lou'dan, Harrell'den. Bu takımdaki ego çarpışmaları ciddi soruna dönüşebilir. İyice belli oldu ki Clippers'ın pass first yedeği olmaması Lakers'dan daha sıkıntı. Paul George'a kısa bi tatil lazım sanırım yine.

Ego sorunu olur mu olmaz mı bilemem ama, bu durumun maç sonlarında sıkıntı yaratabileceğini söylemiştik. Üstüne savunmada için ne kadar önemli bir hamle olsa da, top kullanan Marcus Morris geldi..

Ligin ilk yarısından, PG13'ü almak yerine, Gallinari ve SGA'yı tutan bir Clippers'ın çok daha tehlikeli olabileceğini anladım kendi adıma..

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #572 : 14 Şubat 2020, 09:24 »
Ciddi yorumlarsak da, Clippers-Celtics maçının son çeyreği ve uzatmalarını izlerken neden 41-12 giden Lakers'a bu kadar negatif baktığımı hatırladım tekrar.

Işimiz zor valla.

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #573 : 14 Şubat 2020, 09:37 »
lou ilk uzatma da  topu bile vermedi çoğu topu kendi kullandı.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #574 : 14 Şubat 2020, 11:22 »
Ciddi yorumlarsak da, Clippers-Celtics maçının son çeyreği ve uzatmalarını izlerken neden 41-12 giden Lakers'a bu kadar negatif baktığımı hatırladım tekrar.

Neden olduğunu da yazsaydın biz izlemeyenler olarak ? :d
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #575 : 14 Şubat 2020, 11:39 »
Şu yoğunlukta, sertlikte geçen konsantrasyonun yüksek olduğu maçlarda daha hiç tutunamadık maça. Nuggets Rockets Jazz gibi takımlara karşı galibiyetlerimiz var tabi ama gerçekten sertliği ile ön plana çıkan takımlara karşı siniyor gibi geliyor Lakers. Bu da beni rahatsız ediyor.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #576 : 14 Şubat 2020, 12:31 »
Şu yoğunlukta, sertlikte geçen konsantrasyonun yüksek olduğu maçlarda daha hiç tutunamadık maça. Nuggets Rockets Jazz gibi takımlara karşı galibiyetlerimiz var tabi ama gerçekten sertliği ile ön plana çıkan takımlara karşı siniyor gibi geliyor Lakers. Bu da beni rahatsız ediyor.

Bucks hezimeti bunun en iyi örneğidir.

Çevrimdışı remoin

• Rookie
  • *
« Yanıtla #577 : 14 Şubat 2020, 12:56 »

+

Boston
Philadelphia
Clippers

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #578 : 14 Şubat 2020, 14:19 »

Altı üstü 7 sayı farkla bitti o maç ya.. Bizimki hezimetse, 28 fark yiyen ne olacak?

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #579 : 14 Şubat 2020, 14:33 »
Ben Bucks maçını hatırlıyorum hiç de hezimet olduğuna katılmam. Lebron'un maça sakat çıkıp kendini fazlaca sakınarak oynadığı bir maçtı. Hatta AD de sakatlıktan dönmüştü sanırım ama ondan emin değilim. Takım olarak ilk yarı hadsiz bir şekilde hiç kasmadığımız, ikinci yarı da dengeyi açmadığımız bir maçtı. Giannis galiba kariyer üçlük rekorunu falan kırmıştı. Kesinlikle ciddi ölçek bir maç değildi ve ben o maçtan sonra burada birkaçımızın "Bucks'ın bizden 7 maçlık seride 4 galibiyet çıkarabileceğinden emin değilim" tarzı yorumlarını hatırlıyorum.

Boston ve Philly'e lafım yok. Clippers'a da keza.
See y'all on the dark side of the moon.