Gönderen Konu: #3 Anthony Davis  (Okunma sayısı 163389 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
Ynt: #3 Anthony Davis
« Yanıtla #240 : 12 Kasım 2019, 03:44 »
Geç bile kaldık :)

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #242 : 13 Kasım 2019, 16:59 »
İyidir hoştur ama çok nazlı bu da ya...

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #243 : 13 Kasım 2019, 19:57 »
oynamayacakmış bu akşam

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #244 : 13 Kasım 2019, 21:10 »
oynamayacakmış bu akşam

İyi ya dinlenmiş olur işte 3 gün Sacramento maçına kadar. 1-2 maç sonra da LeBron'ı dinlendirmek gerek. 19 veya 22 Kasım'daki OKC maçlarından biri olabilir mesela.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #245 : 13 Kasım 2019, 21:11 »
İyi ya dinlenmiş olur işte 3 gün Sacramento maçına kadar. 1-2 maç sonra da LeBron'ı dinlendirmek gerek. 19 veya 22 Kasım'daki OKC maçlarından biri olabilir mesela.

Ben biraz şeytanın avukatlığını yapacağım ama bu takımda Rondo dışında topu yükleyip sorumluluk alacak tek adamın zırt pırt soyunmda odasına gitmesinden, hücumda top almamakta ısrar etmesinden bayağı kıllanmış vaziyetteyim.

Çevrimdışı bombaleya

• Rookie
  • *
« Yanıtla #246 : 15 Kasım 2019, 09:39 »
Ben biraz şeytanın avukatlığını yapacağım ama bu takımda Rondo dışında topu yükleyip sorumluluk alacak tek adamın zırt pırt soyunmda odasına gitmesinden, hücumda top almamakta ısrar etmesinden bayağı kıllanmış vaziyetteyim.

ben de aynı düşünüyorum valla hatta onu yazmak için girmiştim ama siz yazmışsınız. omzundaki sakatlık ne kadar ciddi bilmiyorum ama dün bir inceleme videosu izledim her vurduğu bloktan sonra falan omzunu tutuyor. bu şekilde koca bir sezon + playofflar nasıl geçecek bilmiyorum.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #248 : 17 Kasım 2019, 08:26 »
FG yüzdesi ve EFG yüzdesinde kariyerinin en düşük ortalamalarını geçiriyor bu sezon. Üstelik bunu yanında tarihin en büyük playmaker'ı LeBron oynarken yapıyor. Kendisinin hücumda doğru kullanılmadığının direkt olarak göstergesi.

Artık sürekli postup oynatmak yerine LeBron/AD ikili oyunlarının sayısını baya arttırmalıyız. Yoksa AD de çok soğuyor oyundan. Sırf bu yüzden takım hücumda çok vasat bi performans çiziyor potansiyeline göre.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #249 : 17 Kasım 2019, 09:27 »
Yarısaha da etkili kullanamadığımız kesin de asıl yüzdelerini düşüren şey büyük olasılıkla önceki sezonlardaki kadar açık alan basketi bulamaması. Hızlı hücumlarda elit bir bitirici ve biz çok fazla bu tarz sayıları aramıyoruz tempo yükselmesin diye. İstatistiğine bakmadım ama transition% kesin bir önceki senelere göre daha düşüktür.