Gönderen Konu: #3 Anthony Davis  (Okunma sayısı 163360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: #3 Anthony Davis
« Yanıtla #530 : 06 Mayıs 2023, 21:33 »
kendi bölgesinde oynatacak bir "kadro yapımız" olmadığından yitip gidecek :/

eski kafalı diyebilirsiniz ama ne olursa olsun pg-sg-sf-pf-c düzeni olmalıydı şu takımın.

iyi bir Dwight'ın (genç olarak düşünün) 5,yanında Davis'in de 4 olduğu bir sistemimiz olsaydı mesela nasıl olurdu?

şöyle bir ikiliyi yaratamadık. tüm yük Davis'in üzerinde.

Lebron 3 numara değil mi? ne işi var 4 ya da 5 numara pozisyonunda? çok takılıyorum şu tarz detaylara.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #531 : 08 Mayıs 2023, 12:09 »
kendi bölgesinde oynatacak bir "kadro yapımız" olmadığından yitip gidecek :/

eski kafalı diyebilirsiniz ama ne olursa olsun pg-sg-sf-pf-c düzeni olmalıydı şu takımın.

iyi bir Dwight'ın (genç olarak düşünün) 5,yanında Davis'in de 4 olduğu bir sistemimiz olsaydı mesela nasıl olurdu?

şöyle bir ikiliyi yaratamadık. tüm yük Davis'in üzerinde.

Lebron 3 numara değil mi? ne işi var 4 ya da 5 numara pozisyonunda? çok takılıyorum şu tarz detaylara.

Kağıt üstünde sana %100 katılıyorum ama işin garibi Davis 4 oynadığında savunma olarak çok düşüyor.

Sorumluluk almadığı iddia ediliyor hepimiz tarafından, bence burada hepimiz de haklıyız ama ilginç bir biçimde yanında Rui oynasa bile savunması düşüyor bu adamın. Çok ama çok ilginç bir biçimde ne zaman o alanı tek başına savunmak zorunda kalsa daha etkili oluyor savunmada.

Hücumda maalesef gerçekten adamın kariyerini siktik resmen. Herif Bubble'dan beri hücumda inanılmaz tek yönlü bir oyuncu haline geldi. Ama işin garibi savunmada öyle korkutucu ki hücumda da mesafe verilmiyor halen. Bu da hücumu çeşitlendiriyor.

Baştan sona enteresan bi vaka yani Davis.
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2023, 12:24 Gönderen: DeadAsDeadCanBe »

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #532 : 08 Mayıs 2023, 12:21 »
Büyük oranda katılıyorum, savunmada inanılmaz bir güç haline geldi gittikçe ve bunu tek başına boyalı alanda kaldığı zamanlar daha da ileriye çıkarıyor. Memphis serisi 1. maç, Warriors 1. ve 3. maçlar rakip oyuncular penetre etmeye bile kalkışmamaya başladılar bir süre sonra. Böyle bir caydırıcı savunma uzun yıllardır görülmemiştir. Ancak hücum anlamında ligin diğer elit uzunlarına kıyasla daha alt seviyede olduğu aşikar şu vaziyette. Bunun Lakers organizasonuyla mı ilgili olduğunu ya da Davis'in oyununun bu yöne doğru mu evrildiğini bilemiyorum. Bire bir pozisyonlarda skor üretme konusunda Pelicans günlerinden değil bariz bir şekilde, daha çok ikili oyun, devrilme ve hücum ribaundu odaklı skor seti oldu.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #533 : 08 Mayıs 2023, 12:29 »
Büyük oranda katılıyorum, savunmada inanılmaz bir güç haline geldi gittikçe ve bunu tek başına boyalı alanda kaldığı zamanlar daha da ileriye çıkarıyor. Memphis serisi 1. maç, Warriors 1. ve 3. maçlar rakip oyuncular penetre etmeye bile kalkışmamaya başladılar bir süre sonra. Böyle bir caydırıcı savunma uzun yıllardır görülmemiştir. Ancak hücum anlamında ligin diğer elit uzunlarına kıyasla daha alt seviyede olduğu aşikar şu vaziyette. Bunun Lakers organizasonuyla mı ilgili olduğunu ya da Davis'in oyununun bu yöne doğru mu evrildiğini bilemiyorum. Bire bir pozisyonlarda skor üretme konusunda Pelicans günlerinden değil bariz bir şekilde, daha çok ikili oyun, devrilme ve hücum ribaundu odaklı skor seti oldu.

Abi ölüm var, kalım var. Çatlayacağım.

Ne zaman bir post atsan "Victoria... Victoria bugün müthiş oynadı!" dememek için zor tutuyorum kendimi.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #534 : 08 Mayıs 2023, 12:45 »
 :D :D estağfurullah abi uzun ve sağlıklı yıllar dilerim, yüzümüzü güldürdün. Konuya pek aşina olmayan arkadaşlar için linki de bırakmış olayım.

https://twitter.com/EskidenFutbol/status/1046373625815846912

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #535 : 08 Mayıs 2023, 13:04 »
Ben size hiç katılamıyorum yavv Anthony Davis kariyerine 4 numara olarak başladı evet ama kendisi günümüz basketbolunda kusursuza yakın bir 5 numara hatta aynı şekilde Lebron da kariyerinin şu kısmında bir üç numaradan ziyade elit bir 4 numara. 

Biz bu iki oyuncunun yanına Howard tarzı bir 5 numaradan ziyade oyunun iki tarafında da etkili olacak fizikli bir kanat oyuncusu koyamadık. Aslında ihtiyacımız olan isim vanderbilt ve hachimura nın karışımı bir oyuncu Jerami grant mesela.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #536 : 09 Mayıs 2023, 00:55 »
Hocam ben de size katılıyorum Davis'in ben de portreyle çizilmiş bir günümüz 5 numarası olduğunu düşünüyorum ancak son 3 yılda hücum repertuarı kısıtlandı gibi. Pelicans günlerine daha farklı bir hücum tehdidiyken şuanda takımın sahip olması gereken uzuna doğru evrildi. Ligin en elit 3-4 uzunu arasında bireysel skor üretme konusunda diğerlerinin bir adım gerisine düştü ama takıma yaptığı efektiflik olarak geride kaldığını düşünmüyorum ki sahada kalabildiği sürece oyunu ortada. Ara sıra 1-2 maçı kafa tatili yapıyor ona da pek bir şey demiyoruz. Jerami Grant konusuna imza atarım, inanılmaz iyi parça olurdu bizim için ancak çıtasını yukarı çıkardı ve farklı yönde ilerledi.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #537 : 09 Mayıs 2023, 10:12 »
Finalde Boston'a karşı fmvp performans bekliyorum. O sene bu sene. Hayatın içinde birçok şey dilediğimiz gibi olmuyor fakat olursa çok yakışır.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: Anthony Davis
« Yanıtla #538 : 13 Mayıs 2023, 16:22 »
Davis uzun zamandır en büyük hayalim.

Hayal kırıklığına uğramadığım için çok mutluyum.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #539 : 13 Mayıs 2023, 19:48 »
65 maç oynayabilse DPOY verirler direkt.