Gönderen Konu: #3 Anthony Davis  (Okunma sayısı 163582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: #3 Anthony Davis
« Yanıtla #520 : 25 Nisan 2023, 10:55 »
Kalçasına yediği dirsek sandığımızdan fazla rahatsız etti, maç içinde de söylediler zaten.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #521 : 29 Nisan 2023, 08:11 »
Sen bize ne izlettin ya..

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #523 : 29 Nisan 2023, 10:43 »
Boyalı alanda yaptıkları için terör şubenin şafak operasyonu ile evden alması gerekir.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #524 : 29 Nisan 2023, 14:40 »
Ben eski maçları bilmiyorum, Detroit savunmasını bile izlemedim. O yüzden abartıyor olabilirim. Bu adam savunmada greatest of all time olabilecek potansiyele sahipmiş gibi gözüküyor. 20 sene önceki şartlarda büyüse ara sıra gösterdiği sertliği sezona yayabilirdi belki.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #525 : 30 Nisan 2023, 13:12 »
Ben eski maçları bilmiyorum, Detroit savunmasını bile izlemedim. O yüzden abartıyor olabilirim. Bu adam savunmada greatest of all time olabilecek potansiyele sahipmiş gibi gözüküyor. 20 sene önceki şartlarda büyüse ara sıra gösterdiği sertliği sezona yayabilirdi belki.

Savunmada yapamadığı, elit olmadığı tek bir konu bile yok o yüzden abartmış olmazsın. Belki biraz fiziksel olarak ince olmasından kaynaklı odaklı olmadığında normal sezon ortamında rakipleri o kadar da yok etmiyor oluşu olabilir.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #526 : 30 Nisan 2023, 15:59 »
Davis in en büyük problemi egosunun çok düşük olması bence. Ego fazlallığı kişiye bir çok konuda sorun olabilir ama ego düşüklüğü de kişinin tam potansiyeline ulaşması konusunda en büyük engeldir

İyi gününde bizi şaşkına çeviren performanslarına rağmen Davis in gerçek potansiyelini görmediğimizi ve maalesef hiçbir zaman da göremeyeceğimizi düşünüyorum

Evet her sene defansif oyuncu ödülünü alabilirdi basketbolu bıraktığında bu ödülün adı Anthony Davis olabilirdi ama adamın umrunda değil bu şu anda olduğu konum yeterli onun için

Heat finalini hatırlayın bir yerde ayağını gazdan çekti Final MVP si ödülünü LeBron a bırakmak için. Kobe ile Shaq ın paylaşamadığı ödülü masada bıraktı adam tüm play off lar boyunca o ödülü kendisinin hak etmesine rağmen bunu yaptı

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #527 : 30 Nisan 2023, 16:08 »
Davis in en büyük problemi egosunun çok düşük olması bence. Ego fazlallığı kişiye bir çok konuda sorun olabilir ama ego düşüklüğü de kişinin tam potansiyeline ulaşması konusunda en büyük engeldir

İyi gününde bizi şaşkına çeviren performanslarına rağmen Davis in gerçek potansiyelini görmediğimizi ve maalesef hiçbir zaman da göremeyeceğimizi düşünüyorum

Evet her sene defansif oyuncu ödülünü alabilirdi basketbolu bıraktığında bu ödülün adı Anthony Davis olabilirdi ama adamın umrunda değil bu şu anda olduğu konum yeterli onun için

Heat finalini hatırlayın bir yerde ayağını gazdan çekti Final MVP si ödülünü LeBron a bırakmak için. Kobe ile Shaq ın paylaşamadığı ödülü masada bıraktı adam tüm play off lar boyunca o ödülü kendisinin hak etmesine rağmen bunu yaptı

Ne yazıki böyle devam eder adamin karakteri sonuçta ortadada hic bizaman lider olcağını düşünmüyorum. Kafası maçda olsun yeter.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #528 : 04 Mayıs 2023, 20:05 »
espn paylaşımına göre ;

2020 play-off'larında 21 maçta 30 blok yapmış
2023 play-off'larında 7 maçta 30 blok yapmış......

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #529 : 06 Mayıs 2023, 20:01 »
Şu an çok ilginç bir şey oluyor. Eskiden Davis istikrarsız muhabbeti biraz önyargı ve genel geçer boş laftı, özellikle playoff'ta. Lakers'a gelene kadar 20 sayı altı maçı bile yoktu ki bu maçların %70'i de GSW'ye karşı. 2020 playoff'unda da 3 defa 20 altında kaldı, ikisi vurup geçtiğimiz maç. Bu sakatlıklar, kilo alma pivot oynama derken eski Davis cidden kayboluyor. Üzücü ama gerçek. 20 altında kalması da sorun değil tabiki ama kalış şekli çok problemli. Umarım şu "Bu adam ligin en iyi 3-4 oyuncusundan biri" maçlarını daha istikrarlı bir şekilde oynamaya başlar.