Gönderen Konu: #3 Anthony Davis  (Okunma sayısı 163504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: Anthony Davis
« Yanıtla #90 : 02 Şubat 2019, 09:33 »

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #91 : 02 Şubat 2019, 09:41 »
LeBron ve Ingram'ın bir arada olmayacağı az çok belliyken Lonzo yerine onu paketlemeliyiz bence. Bu kısa vadede şampiyonluk planı. Bizimkiler birazcık daha uzun vadeli düşünüyor muhtemelen. AD'nin de yaşı genç çünkü. Ingram ile onu iskelet yapmayı planlıyorlar muhtemelen. LeBron 35'ine merdiven dayadı malum.

Oha. Caruso - James - AD big three olurlar o zaman
Yaza gelecek bir Kyrie Irving hamlesiyle kadro takım saçma sapan bir boyut alabilir.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #92 : 02 Şubat 2019, 09:47 »
Bu Ingram'ı hiçbir pakete dahil etmemek bana alanen taktik gibi geliyor. Kuzma, Lonzo ve Ingram üçlüsünün en zayıf halkası, en umut vadetmeyeni Ingram bence...

1-2 seneye 25+ ortalama ile oynayan gerçekten iyi bir şutör de olabilir ama günün sonunda en fazla Melo kadar kazanma alışkanlığı yaratabilecek, oldukça sönük ve sıradan bir oyuncu gibi geliyor bana.

Ingram'ı değerli gösterip, son kertede takasa onu da dahil edip siktiri basacağız bence.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #93 : 02 Şubat 2019, 09:55 »
Rondo cidden olaya dahilse bunda 23 numaranın parmağı vardır. alışık değil ya oyun kurucuyla oynamaya. o yapacak ya hani her bi haltı.. 2 oyun kurucuyu birden elden çıkarmakla ne yapmak nereye varmak istemektedir acaba ekibimiz?

Caruso çöpüyle sezon mu biter ?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #94 : 02 Şubat 2019, 10:19 »
https://twitter.com/wojespn/status/1091568224880201728

Şu an Lakers düşük teklif veriyor denmesini sağlamaya çalışıyor Woj ve Shams. Garip olan nedense başka hiçbir takımın teklifleri konuşulmuyor, o da ilginç.

Çevrimdışı vence

• Administrator
  • Rookie
  • Bombardier
« Yanıtla #95 : 02 Şubat 2019, 11:19 »
https://twitter.com/wojespn/status/1091568224880201728

Bizimkiler nasıl olsa bize göndermeyecekler diye dalgaya vuruyorlar herhalde.

Çevrimdışı vence

• Administrator
  • Rookie
  • Bombardier

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #97 : 02 Şubat 2019, 13:18 »
https://twitter.com/BleacherReport/status/1091492622055559168

Tamam bu iyi haber bizim için ama kendi oğlu takasını istememiş gibi davranması da komik şimdi :) sadakatmiş :D

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #98 : 02 Şubat 2019, 13:21 »
Tamam bu iyi haber bizim için ama kendi oğlu takasını istememiş gibi davranması da komik şimdi :) sadakatmiş :D

Davis tarafı da saçmalıyor zaten, 7 senedir Pelicans'a sadıktım diyor sanki milyon dolarları götürmüyormuş gibi :D

Thomas hikayesinin ama bir yerde Boston'a zarar vermesi gerekiyor, umarım bu Davis takasında çekerler bunun cezasını.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #99 : 02 Şubat 2019, 14:29 »
Davis tarafı da saçmalıyor zaten, 7 senedir Pelicans'a sadıktım diyor sanki milyon dolarları götürmüyormuş gibi :D

Davis senelerdir gıkını bile çıkarmadı çevresine kurulan berbat takımlara rağmen. Takasını istedi diye sadakatsiz mi oldu anlamadım.

Kobe'nin "Bulls forması alın!" dediğini unuttunuz sanırım.