Gönderen Konu: #3 Anthony Davis  (Okunma sayısı 163349 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
Ynt: Anthony Davis
« Yanıtla #71 : 29 Ocak 2019, 18:22 »
Şu anda Lakers'ın vermesi beklenen paketler çok uçuk. Lonzo, Hart'ı mutlaka tutmalıyız.

Bu yüzden 1 Temmuz'u beklemek daha mantıklı. Bulurlarsa Lakers'ın vereceğinden iyi paket, göndersinler. Boston dahil hiçbir takım Lakers'ın vereceği Ingram+Kuzma+Draft Haklarını geçemez. Geçse bile, geriye kalacak hiçbir takımın Davis'in bugün oynadığı Pelicans kadrosundan iyi olma ihtimali yok.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #72 : 29 Ocak 2019, 18:55 »
Şu anda Lakers'ın vermesi beklenen paketler çok uçuk. Lonzo, Hart'ı mutlaka tutmalıyız.

Bu yüzden 1 Temmuz'u beklemek daha mantıklı. Bulurlarsa Lakers'ın vereceğinden iyi paket, göndersinler. Boston dahil hiçbir takım Lakers'ın vereceği Ingram+Kuzma+Draft Haklarını geçemez. Geçse bile, geriye kalacak hiçbir takımın Davis'in bugün oynadığı Pelicans kadrosundan iyi olma ihtimali yok.

AD için herkesi gönderirdim ben. Bu sene şampiyon olma şansımız zaten yok. Lebron'la AD'yi aynı takımda buluştururuz. Yazın da serbest kalacak Durant, Kawhi, Klay, Kyrie, Cousins, Butler süperstar havuzundan 1 kişi daha çekip takımı tamamlarız. Zaten böyle bi 3'lünün yanına role playerlar koşa koşa gelir. Bence gözü karartmanın tam zamanı.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #73 : 29 Ocak 2019, 19:05 »
AD için herkesi gönderirdim ben. Bu sene şampiyon olma şansımız zaten yok. Lebron'la AD'yi aynı takımda buluştururuz. Yazın da serbest kalacak Durant, Kawhi, Klay, Kyrie, Cousins, Butler süperstar havuzundan 1 kişi daha çekip takımı tamamlarız. Zaten böyle bi 3'lünün yanına role playerlar koşa koşa gelir. Bence gözü karartmanın tam zamanı.

FA'de baya güzel role playerlar da var. Şöyle bi kadro kurulabilir mesela.

PG: Patrick Beverley, Isaiah Thomas
SG: Klay Thompson, Josh Hart
SF: Lebron James, Trevor Ariza
PF: Anthony Davis, Taj Gibson
C: Javale Mcgee, Tyson Chandler (Brook Lopez)

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #74 : 29 Ocak 2019, 19:23 »

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #75 : 29 Ocak 2019, 20:02 »

Tam da onu söylüyorum işte. Neden gözümüzü karartıyoruz? Bundan 3 ay sonra da 1-2 oyuncuyu takasa sokmasak da zaten herkesten güçlü bir pakedimiz olacak. Şu sezon yapılacak bir davis hamlesi de bizi şampiyon yapmayacağına göre.

Bahsedilen ve Lakers versin denilen Ingram+Lonzo+Kuzma+Hart+Zubac+Draft Hakları pakedi saçmalık.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #76 : 29 Ocak 2019, 20:13 »
Tam da onu söylüyorum işte. Neden gözümüzü karartıyoruz? Bundan 3 ay sonra da 1-2 oyuncuyu takasa sokmasak da zaten herkesten güçlü bir pakedimiz olacak. Şu sezon yapılacak bir davis hamlesi de bizi şampiyon yapmayacağına göre.

Bahsedilen ve Lakers versin denilen Ingram+Lonzo+Kuzma+Hart+Zubac+Draft Hakları pakedi saçmalık.

Çünkü AD takası için en büyük rakibimiz şuan devre dışı. Sırf şuan 1 tane Ingram veya bi draft hakkı eksik verecez diye yazın AD'yi yeşiller içinde görebiliriz.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #77 : 29 Ocak 2019, 20:27 »
Çünkü AD takası için en büyük rakibimiz şuan devre dışı. Sırf şuan 1 tane Ingram veya bi draft hakkı eksik verecez diye yazın AD'yi yeşiller içinde görebiliriz.

Celtics yaza Davis için en fazla Brown+10. sıra civarı draft hakkı verebilir. "Bir sene sonra ben Lakers'a imza atacağım" diyen bir oyuncuya karşılık Tatum'ı kesinlikle takaslamaz. Belki Hayward'ın kontratından da kurtulmak ister. Fakat onu da Pelicans istemez.

En güçlü rakibin bile teklifi bunun ötesine geçmeyecekken, biz neden kalkıp bütün takımı veriyoruz? Takıldığım yer bu.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #78 : 29 Ocak 2019, 20:52 »
"Bir sene sonra ben Lakers'a imza atacağım" diyen bir oyuncuya karşılık Tatum'ı kesinlikle takaslamaz.

Paul George ve Kawhi da aynısını söylemişti. Hiç belli olmuyor o işler. O yüzden o riske girmeye hiç değmez.

Ayrca diyelim Ingram'ı tuttuk takasta mesela ekstradan. Ya şundan 1 yıl sonra kontratı doluyor. Bizden muhtemelen senelik 20 milyon dolar civarı para isteyecek biz de vermicez serbest kalıp gidecek %90 Randle gibi. O yüzden çok sallamıyorum açıkcası kimlerin kaldığını. Yeter ki alalım. Alacağımız oyuncu NBA'in en iyi 5. oyuncusu falan. Kuzma'nın, Hart'ın vs verdiği katkıyı verecek başka bi oyuncu bulabilirsin, ama Davis gibi başka bi oyuncu bulamıyorsun işte.

O yüzden çok kritik bir dönüm noktasındayız.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #79 : 29 Ocak 2019, 21:23 »
Paul George ve Kawhi da aynısını söylemişti. Hiç belli olmuyor o işler. O yüzden o riske girmeye hiç değmez.

Ayrca diyelim Ingram'ı tuttuk takasta mesela ekstradan. Ya şundan 1 yıl sonra kontratı doluyor. Bizden muhtemelen senelik 20 milyon dolar civarı para isteyecek biz de vermicez serbest kalıp gidecek %90 Randle gibi.

Lakers'ın George ve Leonard'a yaklaşımı ile, Davis'e yaklaşımı çok farklı.

Randle ve Ingram olayları da bambaşka. 1 sene sonra Ingram'a gelen bütün teklifleri karşılayabileceğiz. Tam tersine Randle'ı biz, Pelicans'dan çok daha ucuza bizde oynamak zorunda iken kendi kararımızla bıraktık.

Üstelik Ingram'ı tutalım demedim hiçbir zaman. Bütün kadroyu vermek akıllı adam işi değil dedim.