Gönderen Konu: 2024-25 Luka Doncic Sezonu  (Okunma sayısı 104362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2024-25 Luka Doncic Sezonu
« Yanıtla #611 : 12 Nisan 2025, 09:13 »

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #612 : 12 Nisan 2025, 09:38 »
GSW'den mi Denver'dan mı kaçmak için dua etsek bilemedim. Minnesota dışında iki rakip de çok terletir. GSW'ye karşı bir şekilde favoriyiz ama Denver gelirse seri ortada olur bence.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #613 : 12 Nisan 2025, 09:43 »
GSW'den mi Denver'dan mı kaçmak için dua etsek bilemedim. Minnesota dışında iki rakip de çok terletir. GSW'ye karşı bir şekilde favoriyiz ama Denver gelirse seri ortada olur bence.

Alayını öper ağlatırız.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #614 : 12 Nisan 2025, 10:07 »
KAÇMAK MI????

Onlar bizden kaçmak için 10 takla atsın şimdi :)

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #615 : 12 Nisan 2025, 11:11 »
Minnesota pota altinda bize sorun yaratabilecek bi takim ama Golden’in o kadar sorun yasatacagini dusunmuyorum 7 maclik bi seride. Geliyosa Golden gelsin hepsini yikacaz insallah.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #616 : 12 Nisan 2025, 12:35 »
Minnesota pota altinda bize sorun yaratabilecek bi takim ama Golden’in o kadar sorun yasatacagini dusunmuyorum 7 maclik bi seride. Geliyosa Golden gelsin hepsini yikacaz insallah.

GSW'de de çok fazla playoff kaşarı var ya. Curry, Jimmy, Draymond falan uğraştırabilir. İlk tercihim Minny, ikinci tercihim GSW, son tercihim Denver olur ilk tur için.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #617 : 12 Nisan 2025, 12:58 »
İşin ilginci şu ana kadar bize pota altında sorun yaratabilecek uzunu olan takımlara karşı hemen hemen hiç zorlanmadık. Clippers, Memphis, Twolves, Houston, Thunder, Denver, hepsine karşı kazandık. Tam tersine pota altında kalıplı uzunu olmayan Celtics ve GSW karşısında zorlandık.

Uzunu olan takımlar, bizim 5 kısalı beşleri savunamıyorlar. Doncic içlerinden geçiyor o uzunların.

Bu arada Lakers'ın playoff yolculuğu bu sene nereye kadar sürer bilmiyorum ama bu sene şampiyon olacak takım bile Doncic'i almaktan daha büyük bir başarı kazanmamış olacak. Çok başka bir oyuncu.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #618 : 12 Nisan 2025, 13:19 »
Memphis ve Minnesota'nın kesin kazanacağını düşünürsek, kalan ihtimaller şu şekilde. Houston muhtemelen son maçta da as oyuncularını oynatmaz, öyle olursa Denver gelme ihtimali kalmıyor.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #619 : 12 Nisan 2025, 15:25 »
Uzunu olan takımlar, bizim 5 kısalı beşleri savunamıyorlar. Doncic içlerinden geçiyor o uzunların.

Tam olarak bu aslında. Doncic iyice kendine geldi, bire birde uzunları işliyor her hücumda. Davis sakatlıktan yeni dönmüştü ve pek kendinde değildi o yüzden onun bile içinden geçti. Horford ve Draymond'da daha çok sıkıntı yaşıyoruz. GSW'nin en rahat olduğu şey 5 kısa oynamak zaten, onlara en iyi silahlarını tüm maç rahat rahat kullanma şansı veriyorsun. AMA zaten bu kadronun eksiklikleri olduğunu ilk kurulduğu anda biliyorduk. Rui-DFS-LeBron-Doncic-Reaves beşi bence en ıslak rüyalarımızdan bile daha iyi işliyor şu ana kadar. Playoff'ta da ne kadar devam edecek bu göreceğiz.

Ben takım seçmiyorum, iki isteğim vardı playin'e düşmemek ve 4-5 bandına girmemek. 3. sırada bitirerek terrrtemiz atlattık son 4 yıldır yaşadığımız hengameyi. Burdan sonrası alayınız toplu gelin lan kısmı.