Gönderen Konu: 2024-25 Luka Doncic Sezonu  (Okunma sayısı 104371 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2024-25 Luka Doncic Sezonu
« Yanıtla #410 : 07 Mart 2025, 11:42 »
bir ara tam "oynayacağınız topun....." moduna girmiştim. çift hanelere çıkan fark dönmez diyordum.

neyse ki yamulttular :D

bir ara şey düşündüm tabii belki saçma gelecek ama. Doncic+Lebron yerine Doncic+Davis olsaydı nasıl olurduk?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #411 : 07 Mart 2025, 12:19 »
Davis'in sakatlığı bir yana, şu an bu kadroyu özel yapan şey LeBron ve Doncic'in ikisinin birden herhangi bir an sazı eline alabiliyor oluşu gibi. Ne yazık ki Davis ile savunmamız daha üst düzey olsa da hücumda daha kırılgan olurduk gibi. Ama Reaves-Doncic-Davis üçlüsü de çok ilginç olurdu, Davis'i ne beslerdi Doncic be.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #412 : 07 Mart 2025, 12:31 »
ben aynı senaryoyu Mavs için düşünmüştüm. keskin şutör Klay,top yönlendirici Kyrie ve içeriden dışarıdan oynayabilen Davis. güzel olabilirlerdi. Ama hepsinde bir "injury prone" etiketi var :/ Kyrie nasıl dönecek o soru işareti. Rose gibi olursa tamam artık :/ umarım olmaz ki yaşı çok daha ileri Rose'dan.

konuya dönecek olursak,sanırım artık Lebron topu elinde istemekten vazgeçmiş gibi. Yani o "oyun kurucu,şutör gard,kısa forvet,uzun forvet,pivot" rollerinden birini bırakmış gibi. Bu iyiye işaret. Çünkü Doncic'e Smush Parker muamelesi yapmaya gerek yok. parkeye adım atması 20-10-10 olabilecek adamın rakamlarını kırpmak olmaz.

bunun dışında sorun şu ki,Reaves paslanmış gibi göründü. Umarım bu periyodu fazla sürmez de önümüzü görebiliriz.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #413 : 07 Mart 2025, 13:27 »
ben aynı senaryoyu Mavs için düşünmüştüm. keskin şutör Klay,top yönlendirici Kyrie ve içeriden dışarıdan oynayabilen Davis. güzel olabilirlerdi. Ama hepsinde bir "injury prone" etiketi var :/ Kyrie nasıl dönecek o soru işareti. Rose gibi olursa tamam artık :/ umarım olmaz ki yaşı çok daha ileri Rose'dan.

konuya dönecek olursak,sanırım artık Lebron topu elinde istemekten vazgeçmiş gibi. Yani o "oyun kurucu,şutör gard,kısa forvet,uzun forvet,pivot" rollerinden birini bırakmış gibi. Bu iyiye işaret. Çünkü Doncic'e Smush Parker muamelesi yapmaya gerek yok. parkeye adım atması 20-10-10 olabilecek adamın rakamlarını kırpmak olmaz.

bunun dışında sorun şu ki,Reaves paslanmış gibi göründü. Umarım bu periyodu fazla sürmez de önümüzü görebiliriz.

Bacak sakatlığı vardı korkunç döndü. Valla biraz daha yatabilirmiş. Boston sever ama genelde bakalım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #414 : 07 Mart 2025, 13:52 »
Bugün itibariyle Cavs-OKC-Boston'dan sonra NBA genelinde 4. takımız. Bayağı büyük başarı cidden.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #415 : 07 Mart 2025, 14:17 »
geçen sene 33-28'mişiz. şimdi 40-21

önceki sezon 29-32
sakatlıklarla uğraştığımız sezon 2021-22'de ise 27-34

tabii son yılların en iyisi pandemi sezonu :/ 48-13 :///

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #416 : 07 Mart 2025, 14:49 »
Bir camia yalnızlığa demir attı.
Bir camia yok yere 10 yıl kazandı.

Hala inanması güç. Hala saçma.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #417 : 07 Mart 2025, 14:57 »
bir ara tam "oynayacağınız topun....." moduna girmiştim. çift hanelere çıkan fark dönmez diyordum.

neyse ki yamulttular :D

bir ara şey düşündüm tabii belki saçma gelecek ama. Doncic+Lebron yerine Doncic+Davis olsaydı nasıl olurduk?
Daha iyi olmazdık

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #418 : 07 Mart 2025, 15:44 »
bu arada daha konuşmak için erken ama 2025 piyasasında kim var pivot yöresinde bu kadroya ilaç olabilecek?

var mı ya da? :/

editto edittini : sanırım buldum ama tabii bunlardan hangisi ne şekilde imza atar/atabilir mi o konunun da gurusu lazım :)

https://www.spotrac.com/nba/free-agents/_/year/2025/position/c/sort/contract_value

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #419 : 07 Mart 2025, 16:16 »
bu arada daha konuşmak için erken ama 2025 piyasasında kim var pivot yöresinde bu kadroya ilaç olabilecek?

var mı ya da? :/

editto edittini : sanırım buldum ama tabii bunlardan hangisi ne şekilde imza atar/atabilir mi o konunun da gurusu lazım :)

https://www.spotrac.com/nba/free-agents/_/year/2025/position/c/sort/contract_value

Abi pek yok ya. Zamanı gelince detaylı analiz ederiz :D