2. sırada ne kadar kalabiliriz bilmiyorum ama 4. olup Houston'la eşleşmek daha iyi bile olabilir, zaman gösterecek sıralamayı. Biraz 22-23 sezonu gibi bir durum var ortada. Sezon sonunda Lakers ve Warriors form tutup 2. ve 3. sıradaki Memphis-Sacramento ikilisini elemişti. Bu sezonda da aşağıdan gelen Warriors-Dallas ikilisi tehlikeli olacak. Sağlıklı kalabilirse Clippers da oraya yazılabilir.
2-3 bitirmek demek konferans finaline kadar Thunder'ı görmemek demek tabii.
Bu arada Davis-Doncic takası gerçekleşmeseydi ben hedefi NBA finali olarak koyuyordum. Şu anda ise takımın tabanını ve tavanını kestirmekte zorlanıyorum.
ben Denver ve Clippers'dan kaçmayı daha çok isterim. yani misal bu Thunder,bize bela olan ve Kupchak'in "meme" olan gifindeki Thunder gibi mi mesela? (Durant-Harden-Westbrook) bizi 4-1'le geçip sonrasında finale yürüdükleri sezon (11-12) gerçi 09-10'da bile 2 maç almışlardı bizden ama.
Denver'a karşı ise "hangi birine önlem alacaksın?" durumu var biraz. Tıpkı Clippers gibi. bir tarafta Gordon,Jokic,boş bıraksan ne yapacağı belli olmayan Russ ve klasik olarak belalarımızdan Murray. Diğer tarafta Leonard,Harden,yine bir diğer bela Powell,biraz Zubac ve rol oyuncuları. Tamam genç ve frensiz OKC en tehlikelisi ama.. bilemiyorum :/