Gönderen Konu: 2024-25 Luka Doncic Sezonu  (Okunma sayısı 104378 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: 2024-25 Dalton Knecht Sezonu
« Yanıtla #110 : 22 Kasım 2024, 19:09 »
Reaves'in kendini toparlaması lazım. Knecht ile birlikte takıma seviye atlatacaklar diye düşünürken formunda ki bu sallantılı hâli acilen bir dengeye oturtması lazım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #111 : 24 Kasım 2024, 07:05 »
Davis'in hücumda Jokic'i atletizmiyle geçememesi çok ilginç ya. Bu kadar kötü kas alan son yıllarda başka oyuncu hatırlamıyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #112 : 25 Kasım 2024, 21:49 »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #114 : 30 Kasım 2024, 08:28 »
Takımda DLO dışında PG yok ve olmadığı için tepedekilerle oynadığımız her maç zorlanıyoruz. 1. tur verip Schröder'i indirmedikleri her gün hata.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #115 : 30 Kasım 2024, 08:47 »
1. tur draft hakkı verip Schröder almanın Lakers'ı şampiyon yapacağını düşünüyor musun?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #116 : 30 Kasım 2024, 09:36 »
1. tur draft hakkı verip Schröder almanın Lakers'ı şampiyon yapacağını düşünüyor musun?

Schröder, Cam Thomas/DFS ve bir 5 numaranın finale taşıma ihtimalini artıracağını düşünüyorum. Batıda güçler hemen hemen eşit, aradan sıyrılan biri yok. Çok büyük olmasına gerek kalmadan yapacağın doğru hamleler seni bir adım öne taşıyacaktır.

Sadece bu 19 maçta bile, bir POA savunmacın ve Vando'nun işlerini yapacak biri olsa, 2-3 galibiyet fazlamız olurdu.

Elimizde 1. tur draft haklarına gereğinden fazla anlam yüklendiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #117 : 30 Kasım 2024, 09:39 »
reddit'te 5 gün önceki bir Pelinka demeci paylaşılmış. Bu oyuncu grubuna güveniyorlarmış ama tabii yine de 30 maç sonunda durum değerlendirilecekmiş........ 11 maç kaldı diye paylaşmışlar.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #118 : 30 Kasım 2024, 09:50 »
Schröder, Cam Thomas/DFS ve bir 5 numaranın finale taşıma ihtimalini artıracağını düşünüyorum. Batıda güçler hemen hemen eşit, aradan sıyrılan biri yok. Çok büyük olmasına gerek kalmadan yapacağın doğru hamleler seni bir adım öne taşıyacaktır.

Sadece bu 19 maçta bile, bir POA savunmacın ve Vando'nun işlerini yapacak biri olsa, 2-3 galibiyet fazlamız olurdu.

Elimizde 1. tur draft haklarına gereğinden fazla anlam yüklendiğini düşünüyorum.

Schröder, Cam Thomas/DFS ve bir 5 numaranın bizi Celtics seviyesine çıkaracağına ve şampiyon yapacağına dair bir inançtan öte, kesin bir durum varsa elbette o 2 draft hakkı verilebilir.

Fakat o iki 1. tur draft hakkı şu açıdan önemli. Seneye üçüncü 1. tur draft hakkını elde ettiğinde, onların yanına 1-2 swap ve Reaves+Hachimura eklediğinde bu ligdeki bütün mutsuz süperyıldızların peşine rahatça düşebiliyorsun. Bu, Antekounmpo'ya talip olup, muhtemelen alabileceğin bir paket. Davis'i böyle aldık.

Lebron bu haldeylen ve kuvvetle muhtemel daha iyiye gitmeyecekken, o draft haklarını şampiyon olamayacak bir kadroyu oluşturmak için takas etmekle, Lebron sonrası -ki belli ki 1 sene daha oynayacaktır en fazla- Davis'in yanına süperyıldız ekleyebilmek farklı iki tercih.

Dolayısıyla bu takımı şampiyon yapacağından kesinlikle emin olunmadığı sürece o daft haklaının Schröder, Kessler falan gibi orta seviye oyuncular için harcanmasını anlamsız görüyorum.

Ya da şöyle özetleyeyim; bu sene biz "Lebron hala üst seviye oynayabilirken, onun bu yıllarını değerlendirelim ve yanına her ne pahasına olursa olsun destek getirelim" noktasında değiliz. Lebron o yıllarını geride bıraktı. Şimdi "Lebron sonrasını planlayalım" noktasındayız.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #119 : 30 Kasım 2024, 10:01 »
Doğru o da bir seçenek ama Lebron sonrasını şimdiden planlanması taraftarıyım ve bunun da küçük hamleler yapılarak başlanması gerektiğini düşünüyorum. Düzgün ve ucuz yan parçalar olmadan, elindeki yıldızların bir değeri olmuyor. Boston son 3-4 senede bu adımları atarak oluşturdu kadrosunu, ki şu an kadrolarında Tatum dışında süper yıldız yok.

Yönetimin 3 pick'le herhangi bir yıldız indirebileceğine dair inancım da hiç yok bu arada.