Gönderen Konu: 2024-25 Luka Doncic Sezonu  (Okunma sayısı 104300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2024-25 JJ Sikick Sezonu
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2024, 14:41 »
Abi Westbrook takası yapılalı 3 sene oldu. Hatalıydı ve çoktan geçti. Westbrook gönderileli bile 2 sene olacak neredeyse ve sürekli bunla ilgili ah vah ediliyor hala. Eleştireceksek geçen yaz ve bu yaz draft haklarını vermeye kıyamamalarını eleştirelim Westbrook mu kaldı artık.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2024, 15:54 »
Haklısın Westbrook takası yapılali çok oldu ve sitem etmeninde bir faydası yok ama demek istediğim bu olaydan sonra takım sanki tepetaklak oldu ve ders alamadığımız. Hala o kadar kötü yönetiliyor ki bu sene Batı bu kadar güçlüyken play-off yapacağımız bile baya şüpheli. LeBron ve AD dışında bak bu garanti oynar, verimli olur diyeceğin bir üçüncü adam bile yok takımda. LeBron ve AD en fazla iki yıl birlikte oynayabilecekler , zaman geçiyor favori her takım güçleniyor ama daha da kötüye gidiyoruz. Buss, pelinka, LeBron, yanlış hamleler, koç tercihleri.. hepsi de bu sürecin aktörleri.. en kötüsü de bu döngüyü değiştirecek kimsenin de olmaması

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2024, 21:09 »
Abi Westbrook takası yapılalı 3 sene oldu. Hatalıydı ve çoktan geçti. Westbrook gönderileli bile 2 sene olacak neredeyse ve sürekli bunla ilgili ah vah ediliyor hala. Eleştireceksek geçen yaz ve bu yaz draft haklarını vermeye kıyamamalarını eleştirelim Westbrook mu kaldı artık.

Kısmen, o sezon sen KCP Kuzma ve Caruso kaybettin. Her birini almak için en az bir ilk tur draft hakkı çıkman lazım şu an. Üstüne o senenin draft hakkını da Wizards'a verdin. O takas kulübü 4-5 sene geriye attı. Ha ona rağmen küçük bir iki hamleyle geçen sezon şampiyonluk favorilerinden birine dönüşebilirdik ama o hamleler gelse bile Darvin Ham işi batırmanın yolunu bulurdu büyük ihtimalle. Ve şu an takımlar cidden takas yapmaktan korkar bir hale geldi, üstüne senin iki süperyıldızının yaş ortalaması 36. Her takım senden dünyaları isteyebileceğini biliyor bu konumda ve sıkıştırıyor seni.

Bu arada Lakers'ın net şutörü, oyun kurucusu yok laflarına katılmıyorum. D'Lo neredeyse iki rolü de tek başına dolduryor hatta. Bizim iki sıkıntımız var. Biri Davis'i 4'e çekmemizi sağlayacak uzun, ikincisi de gözümüz kapalı maçı kapatmasına güveneceğimiz bir beşimiz olmaması. Westbrook takasının etkilerinden biri de buydu. Şu an Caruso-KCP-Kuzma-LeBron-Davis'in olsa ne kadar Kuzma'nın KCP'nin güvenmediğin yönleri olsa da gözün kapalı yazardın bu beşi, şampiyonluk tecrübesi var vs vs. Şu an LeBron Davis ve Reaves'den sonraki 2'li soru işareti. Rui Max Gabe üçlüsünden ikisi olacak gibi geliyor bana ama bakalım.

Sonuç olarak ben bu takımın 50 galibiyet üstüne çıkmasına hiç şaşırmam, zaten makul rotasyonlarla çıktığımız dönemlerde %65 galibiyet oranında maç kazandı bu takım. Ama playofflarda şampiyonluk adayı olabileceğimizi sanmıyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #13 : 13 Ekim 2024, 00:37 »
Kısmen, o sezon sen KCP Kuzma ve Caruso kaybettin. Her birini almak için en az bir ilk tur draft hakkı çıkman lazım şu an. Üstüne o senenin draft hakkını da Wizards'a verdin. O takas kulübü 4-5 sene geriye attı. Ha ona rağmen küçük bir iki hamleyle geçen sezon şampiyonluk favorilerinden birine dönüşebilirdik ama o hamleler gelse bile Darvin Ham işi batırmanın yolunu bulurdu büyük ihtimalle. Ve şu an takımlar cidden takas yapmaktan korkar bir hale geldi, üstüne senin iki süperyıldızının yaş ortalaması 36. Her takım senden dünyaları isteyebileceğini biliyor bu konumda ve sıkıştırıyor seni.

Bu arada Lakers'ın net şutörü, oyun kurucusu yok laflarına katılmıyorum. D'Lo neredeyse iki rolü de tek başına dolduryor hatta. Bizim iki sıkıntımız var. Biri Davis'i 4'e çekmemizi sağlayacak uzun, ikincisi de gözümüz kapalı maçı kapatmasına güveneceğimiz bir beşimiz olmaması. Westbrook takasının etkilerinden biri de buydu. Şu an Caruso-KCP-Kuzma-LeBron-Davis'in olsa ne kadar Kuzma'nın KCP'nin güvenmediğin yönleri olsa da gözün kapalı yazardın bu beşi, şampiyonluk tecrübesi var vs vs. Şu an LeBron Davis ve Reaves'den sonraki 2'li soru işareti. Rui Max Gabe üçlüsünden ikisi olacak gibi geliyor bana ama bakalım.

Sonuç olarak ben bu takımın 50 galibiyet üstüne çıkmasına hiç şaşırmam, zaten makul rotasyonlarla çıktığımız dönemlerde %65 galibiyet oranında maç kazandı bu takım. Ama playofflarda şampiyonluk adayı olabileceğimizi sanmıyorum.

KCP'nin kaybı iyi kötü kabullenilmişti de Kuzma bizim takımda bile o kadar vurdum duymaz duruyordu ki Washington ile birlikte dibe doğru devam eder gibi görülüyordu. Şu anki performansı çok acayip.

Benim şu son 2 offsezonda gördüğüm şey, Jeanie Buss'ın fazla para ödemekten kaçınması. Bu hamlelerin yapılamamasını da ona bağlıyorum tamamen. Başımızda Steve Ballmer olsaydı LeBron-Davis ikilisinin olduğu takıma o hamleler yapılırdı.

Burada da maalesef şu konu iyi anlaşılamıyor. Vereceğin 3-5 sene sonraki draft haklarını vermemek gibi bir düşünce içindeysen, o 3-5 sene sonra o draft haklarını kullanmadan takımına LeBron-Davis gibi başka bir ikili getirmen lazım. 5 sezon sonrasında takımın tavanı şu ankinden daha yüksek olmayacaksa draft haklarını saklamanın da bir anlamı yok. LeBron-Davis ikilisini de kim bulmuş ki 5 sene sonra sen tekrar bulacaksın? (İhtimal var mıdır vardır ama çok düşük)

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #14 : 13 Ekim 2024, 20:06 »
Kadroda yer yok, takas yapmaları gerekiyor. Takas piyasası da pek iç açıcı değil bu arada :D

Cücüğü siktir edebilirler. Rezillik yine preseason maçlarında.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2024-25 Dalton Knecht Sezonu
« Yanıtla #15 : 18 Ekim 2024, 09:28 »
bu arkadaş iyi galiba hı? :D

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #16 : 18 Ekim 2024, 09:30 »
Topic başlığı son karar mı?

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #17 : 18 Ekim 2024, 09:43 »
Topic başlığı son karar mı?
gudubet podcaster'ı anımsatan o başlıktan daha iyi görünüyor,kim yaptıysa iyi olmuş :D

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #18 : 18 Ekim 2024, 10:01 »
HAHAHAHAHAHAHA

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #19 : 18 Ekim 2024, 11:36 »
Knecht bu şekilde devam ederse Reaves'i takas paketlerine dahil edelim:))