Gönderen Konu: JJ Redick (Podcaster & Lakers Koçu)  (Okunma sayısı 16524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: JJ Redick (Podcaster & Lakers Koçu)
« Yanıtla #30 : 29 Nisan 2025, 09:56 »
Sezonu bitiriş şeklini övdük ama Doncic ve LeBron'a sahip takımın playoff'ta bir tur bile geçemeyecek olması ilk olarak hocaya yazar. İstediğimiz kadar rol oyuncularını eleştirebiliriz. Ama rotasyon kurgusu, bench kullanımı vs. ciddi anlamda problemliydi malesef. Özellikle son maçta tüy dikti zaten. Çaylak bir koç olarak bu durum aslında kabul edilebilir, ama bu seviyelerde sana pahalıya patlıyor işte. Ne denir bilemiyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #31 : 29 Nisan 2025, 14:05 »
7. maçta turu geçeceğimiz için sorun yok...

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #32 : 29 Nisan 2025, 16:04 »
Sezonu bitiriş şeklini övdük ama Doncic ve LeBron'a sahip takımın playoff'ta bir tur bile geçemeyecek olması ilk olarak hocaya yazar. İstediğimiz kadar rol oyuncularını eleştirebiliriz. Ama rotasyon kurgusu, bench kullanımı vs. ciddi anlamda problemliydi malesef. Özellikle son maçta tüy dikti zaten. Çaylak bir koç olarak bu durum aslında kabul edilebilir, ama bu seviyelerde sana pahalıya patlıyor işte. Ne denir bilemiyorum.

Hata yapmasına, rotasyonda dakikaları ayarlamamasına, kötü hücum / savunma yaptırmasına, yanlış stratejiyle çıkmasına... Her şeye ama her şeye tamamım.

5 kişiyle diyelim seriyi geçtin, nasıl şampiyon olmayı planlıyor bu adam? Knecht bir dakika dahi süre almayacak kadar ne yaptı sana kardeşim? Hadi kolsuz, hücumunu berbat ediyor... Vando'yu 3 primary adamından birini dinlendirecek kadar nasıl dahil etmezsin rotasyona? İçeriden sürekli deliniyorsun, ribaund alamıyorsun. 3-5 dakika bir Hayes - DFS beraber dene. Hadi denemiyorsun, yahu 2 dakika dinlendir DFS'yi ki adam bi topa sıçrayabilecek kadar nefes alsın.

Ben hayatım boyunca bir devreyi bir tek oyuncu değiştirmeden bitiren bir tek takım hatırlamıyorum. Bunu adama laf sokmak için söylemiyorum, gerçekten böyle bir şeyi hiç ama hiç hatırlamıyorum.

Adam resmen lise koçunun yapmayacağı salaklıkların tamamını tek bir maça sığdırdı.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #33 : 30 Nisan 2025, 07:13 »
Doncic'i çıkartamamasını anlarım, bu tür oyuncuları zaman zaman bütün koçlar 24 dakika oynatıyor ama yanındaki parçaları rotasyona sokmamasının açıklaması yok.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #34 : 30 Nisan 2025, 11:18 »
Çaylak koçluğa vurulacak bir şey değil bu ya. Yanında iki tane hayvan gibi deneyimli head coach var, kaldı ki senin de 15 sene NBA kariyerin var neredeyse hepsi play-offlu.
Bence tamamen şu fikre kapıldı, kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği şeyi yapıp seriyi çevireceğim, dahi koç olacağım.
Bu tip "değişik" koç hamlelerinde aklıma hep Hagi'nin Cafercan'ı oyuna sokması geliyor

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #35 : 30 Nisan 2025, 12:05 »
Bu arada bu hamleyi olduğundan daha da kötü hale getiren bir bilgi vereyim. 4. maç gündüz oynandı, 3. maçtan 1 buçuk gün sonra. Yani neredeyse B2B olan bir maçta yaptı bunu.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #36 : 30 Nisan 2025, 12:26 »
JJ Redick: “We have to win Game 5…tomorrow is a Game 7 for us

Magic bey de şöyle demiş

https://x.com/MagicJohnson/status/1916627889648542020

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #37 : 30 Nisan 2025, 16:19 »
JJ Redick: “We have to win Game 5…tomorrow is a Game 7 for us

Vay be Captain Obvious!

Ulan zaten kaybedersen eleniyorsun. Adam resmen taştaş geçiyor koca camiayla.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #38 : 30 Nisan 2025, 16:22 »
Vay be Captain Obvious!

Ulan zaten kaybedersen eleniyorsun. Adam resmen taştaş geçiyor koca camiayla.
bunun game 7 demesini görünce,aklıma gerçek bir game 7 faciası geliyor.

bu müthiş an sonrası game 7

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #39 : 01 Mayıs 2025, 11:00 »
Arada triplere girse de fena olmayan bir normal sezon geçirmişti. Playoff'ta ise hepsi yerle bir oldu. 3.maç Doncic hastayken maçın sonunu hala onun üzerinden bitirmeye çalıştı, oyuncusunu kendisinden koruyamadı, 4.maç yenilmekten ne kadar korktuğunu gösterdi ve ikinci yarı 24 dakika aynı beş kişiyi sahada tuttu, takım 3.çeyrekte çift haneli farkla öne geçince nefes aldıramadı ve son maçta da ne hamle yapacağını şaşırdı sahaya tüm sezon Lakers forması giymemiş bir adamı attı. Takımın 3 senedir pivot almaması yüzünden elendiğimizi düşünerek hala 1 numaraya Pelinka'nın rezalet GM'liğini koysam da, ikinci sırada sen varsın Podcaster.