Gönderen Konu: 2024 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 67496 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2024 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #180 : 06 Temmuz 2024, 22:53 »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #181 : 07 Temmuz 2024, 08:36 »
hee tamam artık getirin Klaç Sportz'un çöplerini. son kale de düşmüş.

DeMar DeRozan Traded To Kings, Signs 3-Year, $76 Deal

The Chicago Bulls traded DeMar DeRozan to the Sacramento Kings in a sign-and-trade deal involving the San Antonio Spurs.

DeRozan will also sign a three-year, $74 million contract with the Kings.

The Spurs will receive Harrison Barnes in the deal. The Kings will also send the Spurs a 2031 unprotected pick swap.

The Bulls receive Chris Duarte, two second-round picks, and cash.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #182 : 07 Temmuz 2024, 11:31 »
yaz ligi ilk maçında Kings'e 108-94 kaybetmişiz.

box score'a bakınca dikkat çekenler ;

Castleton -> 11 sayı - 10 ribaund - 3 asist
yeni draft edilen Knecht -> 12 sayı - 4 asist - 2 ribaund - 2 top çalma

asıl katkı kenardan gelmiş ;

Hinson - 5/7 üç sayı isabeti ile - 17 sayı - 3 ribaund - 2 asist - 1 top çalma
Kuhse - 15 sayı - 8 asist - 2 ribaund - 2 top çalma

malum şahsın oğlu - 2/9 şut - 0/3 üç sayı - 0/2 serbest atış - 4 sayı - 2 ribaund - 2 asist - 1 top çalma

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #183 : 07 Temmuz 2024, 13:17 »
Kimse Lakers'a gelmek istemiyor, kimsenin bu takımın şampiyon olacağına olan inancı yok. Russ takası yapılmasa mevcut kadroya bir iki sağlam rol oyuncusu alınsa şimdi çok başka şeyler konuşabilirdik. Bu yıl beni heyecanlandıran iki şey var sadece. Hinson ve Knecht. Bakalım bu ikiliden iyi bir şeyler çıkacak mi

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #184 : 07 Temmuz 2024, 21:27 »
Beyler Lakers takas yapmadan kimseyi alamaz, kadromuz tam olarak dolu yer yok. İnanç meselesi değil bu sadece. Cap'imiz sonuna kadar dolu, kadromuz dolu. Takımlar da Lakers ile takas yapacaksa LeBron onları sıkıştırıyor o yüzden istediğimiz gibi sikebiliriz takasta diye bakıyorlar. Haksız da değiller. Enayi takasları yapmadan kimseyi alamaz takım. Ha bu konuma düşmeleri kendi hataları ama yangına da gerek yok. Asıl yangın koçumuzun koç olmamasında, yaz hamlelerinde değil.

Şu anki kadro Denver ile eşleşemediği için anlamsız bir algı oldu. Yanlışlıkla OKC ile eşleşsek yine Batı Finali falan yapıp Denver'a orada elenip Ham ile bir yıl daha kalırdık. Bu kadronun eksisi fizikli takımlarla asla eşleşemiyor olması, onu yapılan hiçbir hamle de yeterince çözmeyecek çünkü yine pivot almadık.

Şu an piyasada hala iyi rotasyon topçuları var asıl o çok şaşırtıcı. Markelle Fultz, Gary Trent Jr, Dennis Smith Jr, Lonnie Walker, Spencer Dinwiddie, Paul Reed, Precious Achiuwa, Luke Kennard vs. Şu 3-4 oyuncu çıkıp 1 oyuncu eklemeli bir takas yaparsak biraz cap'te TPMLE yeri de yaratıp, buradan 2-3 isim alınabilir. Şahsen Gary Trent ve Paul Reed'i kaçırmazdım kesinlikle.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #185 : 07 Temmuz 2024, 23:12 »
Garry Trent ve Jerami Grant isimleri geçiyor, evet hala iyi oyuncular var ama yönetim bu adamları alacak beceriye sahip değil. Beni asıl endişelendiren bu. Takim'a Reed, Grant, Trent üçlüsünden ikisi dahil edilse bile yine batı finali oynayabiliriz. Ama diğer güçlü takımlar (denver dışında) kadrolarıni güçlendirmek için hamleler yaptılar biz de tık yok ve cimri Buss ile vizyonsuz Pelinka açıksasi bana çok umut vermiyor.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #186 : 08 Temmuz 2024, 08:39 »
Demar'da gitti, yine damarlı girdi bize.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #187 : 08 Temmuz 2024, 08:50 »
Summer League'in ikinci maçından da helalinden bir L ile ayrılmışız :D (92-68)

bu defa feci rezil 3 sayı isabeti göz kamaştırıyor (4/34)

dün 5/7 atan Hinson,bugün 2/10'da kalmış. aynı zamanda 7 faul yapmış :O

Castleton yine sessiz sedasız double double (10 sayı - 10 ribaund)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #188 : 08 Temmuz 2024, 09:11 »
1.5 maçı izledim, Darvin Ham'i aratmıyor Dane Johnson mıdır nedir? Oyuncular her hücumda ne yapmaları gerektiğini ne zaman top alacaklarını nereden şut bulacaklarını bilmeden kaotik oynuyor. Yaz Ligi abi ne bekliyorsun denilebilir ama rakipleri izlerken aynı hissiyatı almıyorum. Ya da sadece rakipler daha yeteneklidir diyeceğim ama ilk maçtaki Kings bayağı Sacramento'nun yedek yaz ligi takımı gibi bir kadroydu, asıl kadrosu bizimki gibi G-League topçuları ve prospectlerden oluşuyor hatta SBL'ın eski oyuncularından Mason Jones falan var.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #189 : 08 Temmuz 2024, 10:32 »
yani hocam,tünelin ucunda ışık yok mu? :D