Gönderen Konu: 2024 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2024 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #140 : 25 Haziran 2024, 14:51 »
aha :)

Lakers Rumors: Stan Van Gundy Is ‘Natural Target’ For JJ Redick’s Coaching Staff

şunun Lakers tarafını göreceğiz herhalde

Sources: Jeff Van Gundy agrees to be Clippers' lead assistant

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #141 : 25 Haziran 2024, 22:10 »
Şampiyon olarak o ekmeği fazlasıyla yedik, orada sıkıntı yoktu bence. Ingram'larla falan şampiyonluk garantisi yok sonuçta. Asıl sorun şampiyon olduktan sonraki sürecin nasıl yönetildiğiyle alakalıydı. O takasın ben hala doğru olduğunu savunuyorum. Sonrasında Westbrook takasıyla başlayan kötü kararlarla birlikte düğüm çözüldü.

Kesinlikle. O rehavet götleri çok kaldırdı. İkarus sendromu oldu. Biz olduk, en iyi biz biliriz... Westbrook hıyarından anca turşu olur. Bunu bile göremeyecek kadar köreldiler.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #142 : 26 Haziran 2024, 19:45 »
aha :)

Lakers Rumors: Stan Van Gundy Is ‘Natural Target’ For JJ Redick’s Coaching Staff

şunun Lakers tarafını göreceğiz herhalde

Sources: Jeff Van Gundy agrees to be Clippers' lead assistant

Koçluk tecrübesi olan en az birkaç isim istiyoruz diyorlar. SVG de JJ Redick'in Magic'te koçuydu ve genel olarak yakınlardı diye biliyorum. Mantıklı olur JJ için. Bir de Scott Brooks ismi en başlarda geçtiği için 2.isim de o herhalde. Rajon Rondo da zaten Lakers'ta oynadığı dönemden beri beklentimiz bakalım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #144 : 27 Haziran 2024, 08:38 »
Dalton Knecht baya sağlam göründü bana, biz böyle doğru seçimler yapmazdik baya şaşırdım:)

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #145 : 27 Haziran 2024, 13:06 »
draftta kim necidir bilmiyordum hiç ama,şu Zach Edey gelsin istiyordum. kalıplı uzun olarak.

kaptırdık galiba :/ Memphis almış e tabii yaralılar uzun tarafında. iyi gelecektir..

Ceyar Lebron seçilememiş ilk turda,babası küsmüştür :/ :)

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #146 : 27 Haziran 2024, 14:21 »
Dalton Knecht baya sağlam göründü bana, biz böyle doğru seçimler yapmazdik baya şaşırdım:)

yapmaa, son yıllarda draftın arkalarından en iyi seçen takımız, muazzam bir scout ekibimiz var:
Kuzma, Josh Hart, Zubac, Jordan Clarkson, Svi, Thomas Bryant, THT...

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #147 : 27 Haziran 2024, 14:26 »
Şampiyon olarak o ekmeği fazlasıyla yedik, orada sıkıntı yoktu bence. Ingram'larla falan şampiyonluk garantisi yok sonuçta. Asıl sorun şampiyon olduktan sonraki sürecin nasıl yönetildiğiyle alakalıydı. O takasın ben hala doğru olduğunu savunuyorum. Sonrasında Westbrook takasıyla başlayan kötü kararlarla birlikte düğüm çözüldü.
+1947, şampiyonluk geldi o konu kapandı. ingramları, randle'larla debelenmeyi daha heyecanla izlerdim ama sonuçta yüzük yüzüktür.
şampiyon olduktan sonraki sene de çok iyi hamleler yaptık aslında Marc Gasol, Schoreder vs. dinlememek, hastalık, sakatlık çekti fişimizi. sonra lebron sazı eline aldı ve sirk başladı

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #148 : 27 Haziran 2024, 21:30 »
The Lakers are expected to draft Bronny James, if he’s available at No. 55 overall, per @ShamsCharania

2. tur bu gece galiba bizim saatle..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #149 : 28 Haziran 2024, 00:49 »
Yep, birazdan 55'e geliriz şu an 50'deyiz.