Gönderen Konu: 2024 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2024 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #90 : 07 Haziran 2024, 20:50 »
Adamın programını paylaşmasını "JJ Redick'i koç olarak istiyor" olarak lanse etmek ne kadar doğru bilemedim.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #91 : 07 Haziran 2024, 21:01 »
Ya gelirse ekime gelmezse kasıma kadar yolu var. Şuna sormadan takaslayacaksın olacak bitecek.

Ne Dr. Buss gibi ne de Pat Riley gibi ağır abiler olmayınca cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor böyleleri.

Geçen burada biri çok doğru bir şey yazmıştı, şimdi bulamadım.

Takım sahiplerinin önceliği her zaman daha çok para. Özellikle günümüz endüstrisinde iş tamamen buna döndü malesef. LeBron'u bu takımdan göndermek sana şampiyonluğu garanti etmez ama onun Lakers'ta olması sana her zaman ekstra PR, reklam, ilgi ve dolayısıyla para garanti eder. Dolayısıyla hazretleri kaç yaşına gelirse gelsin bu takımda kalmak istiyorum dediği sürece kalacak malesef. Bu konuda boşuna çırpınmayalım hiçbirimiz. Muhtemelen içimizden biri yarın bu takımın sahibi olsa aynı şeyi yapacaktır.

O yüzden takım sahiplerine sövmekten veya LeBron'u göndersinler diye dua etmekten ziyade LeBron'un kendi rızasıyla gitmesi konusunda evrene enerji göndermek daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #92 : 07 Haziran 2024, 21:10 »
Geçen burada biri çok doğru bir şey yazmıştı, şimdi bulamadım.

Takım sahiplerinin önceliği her zaman daha çok para. Özellikle günümüz endüstrisinde iş tamamen buna döndü malesef. LeBron'u bu takımdan göndermek sana şampiyonluğu garanti etmez ama onun Lakers'ta olması sana her zaman ekstra PR, reklam, ilgi ve dolayısıyla para garanti eder. Dolayısıyla hazretleri kaç yaşına gelirse gelsin bu takımda kalmak istiyorum dediği sürece kalacak malesef. Bu konuda boşuna çırpınmayalım hiçbirimiz. Muhtemelen içimizden biri yarın bu takımın sahibi olsa aynı şeyi yapacaktır.

O yüzden takım sahiplerine sövmekten veya LeBron'u göndersinler diye dua etmekten ziyade LeBron'un kendi rızasıyla gitmesi konusunda evrene enerji göndermek daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Biliyorum canım. Özellikle Amerikan sporunda her şey başka dünya. Lakers, sporun değil, direkt Amerikan kültür itemi.

Örneğini verdiğim Pat Riley dönemine göre bile her şey çok değişti ki 10 sene anca geçti.

Sadece bu kadar egosuz olmalarına her defasında biraz daha hayret ediyorum o kadar. Hiç yok ya.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #93 : 09 Haziran 2024, 20:31 »
Bu gece ya da en geç yarın Dan Hurley işi belli olacak. Bir yandan sessizlik korkutuyor. Bir yandan da olayın zaten tam Hurley UConn'a haber vermeden önce ortaya çıkması bu konudaki özenlerini gösteriyor ve Hurley kendisi bilgi vermeden haber sızdırılmayacağını düşündürüyor.

Pozitif bakmaya çalışırsak eğer Hurley gelmeyeceğine dair bir sinyal yaksaydı çoktan bu Dan Hurley işinin ana plan değil de Lakers'ın titiz çalışmasının göstergesi olduğu, aslında ana hedeflerinin JJ Redick olduğu Woj-Shams ikilisiyle sızdırılırdı diye düşünüyorum. Pesimist bir bakış açısı da, Cumartesi sabahı görüştünüz orada imzayı atmadıysa atmayacak demektir olabilir.

Kendi adıma bu Dan Hurley hamlesi olasılığına aşşşşırı bağlandım, olmazsa ve ciddili JJ Redick'le kapatırsak bu dönemi seneye Lakers'tan playoff beklentim bile olmaz sanırım. Patlamış mısır biramı alır sirki izlerim.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #94 : 10 Haziran 2024, 14:16 »
Dan Hurley Expected To Decide On Lakers Job By Monday

gel be hocam artık :D şu takımı podcast yayıncısına bırakma.. :D

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #95 : 10 Haziran 2024, 14:50 »
bu bey kim acaba? hoopshype'a son düşen gelişme..

Jay Wright could emerge as 'stealth candidate' for Lakers coaching job

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #96 : 10 Haziran 2024, 14:58 »
Doğu tarafında saat sabah 8 oldu. Hadi artık düşsün haber ya, kuruduk kaldık.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #97 : 10 Haziran 2024, 15:00 »
bu bey kim acaba? hoopshype'a son düşen gelişme..

Jay Wright could emerge as 'stealth candidate' for Lakers coaching job

Boş muhabbet gibi geldi, bir kere kolej koçu konuşuldu ya hepsini sayacaklar tarzı. Jay Wright Villanova'nın eski koçu, Josh Hart, Jalen Brunson, Mikal Bridges, Donte Divincenzo falan o tayfanın hocası.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #98 : 10 Haziran 2024, 20:41 »
Bu gece ya da en geç yarın Dan Hurley işi belli olacak. Bir yandan sessizlik korkutuyor. Bir yandan da olayın zaten tam Hurley UConn'a haber vermeden önce ortaya çıkması bu konudaki özenlerini gösteriyor ve Hurley kendisi bilgi vermeden haber sızdırılmayacağını düşündürüyor.

Pozitif bakmaya çalışırsak eğer Hurley gelmeyeceğine dair bir sinyal yaksaydı çoktan bu Dan Hurley işinin ana plan değil de Lakers'ın titiz çalışmasının göstergesi olduğu, aslında ana hedeflerinin JJ Redick olduğu Woj-Shams ikilisiyle sızdırılırdı diye düşünüyorum. Pesimist bir bakış açısı da, Cumartesi sabahı görüştünüz orada imzayı atmadıysa atmayacak demektir olabilir.

Kendi adıma bu Dan Hurley hamlesi olasılığına aşşşşırı bağlandım, olmazsa ve ciddili JJ Redick'le kapatırsak bu dönemi seneye Lakers'tan playoff beklentim bile olmaz sanırım. Patlamış mısır biramı alır sirki izlerim.
6 yıl 70 milyon dolarlık kontratı reddetmiş, redick yükleniyor diyebiliriz. Bu kulupte olanları küfürsüz konuşmak gerçekten zor ya.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #99 : 10 Haziran 2024, 20:44 »
Ananızı sikeyim yönetim gibi.