Gönderen Konu: 2024 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: 2024 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #50 : 25 Mayıs 2024, 16:17 »
Takımın AD ve LeBron'un yanına ne üçüncü bir süperstar ne de iyi yan parçalar ekleme , iyi bir koç ile çalışma gibi bir vizyonu da , niyeti de yok, LeBron gibi bir adam bunu bildiği halde neden kalmak istiyor anlamış değilim, git Heat ya da GSW'ye hem senin hem de ligin heyecanı için bir renk olur , iyi de olur.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #51 : 26 Mayıs 2024, 15:40 »
İşin kötüsü kimsenin tek bir mantıklı adayı yok bahsettiği kriterlerde...

Kim gelecek şu şartlarda?

Borrego ve Atkinson iyi adaylar, Borrego'nun ismi de geçiyor gibi gözüküyor. JJ Redick olursa cidden Lakers takip etmeyi askıya alma vaktidir. Belki de Phil Jackson, Greg Popovich ve Erik Spoelstra'nın aşk üçgenininden doğmadır ama bu kadar alakasız bir adam, LeBron ile podcast yaparken ciddi bir aday oluyorsa buna taraftarları geçtim hiçbir basketbol takipçisinin saygı duyma ihtimali yok. Sezona 20-0 girsek yine kötü ekleme der geçerim.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #52 : 27 Mayıs 2024, 00:26 »
Askerdeydim 15 mayısa kadar, maçları kaçırdım o yüzden. Haberini aldım arkadaştan ama dönünce maçları da izledim. O kadar canımı sıktı ki maçlar, foruma giresim gelmedi. Geçen sezonun benzeri olmuş aslında. Geçebileceğimiz bir seriymiş ama ufak farklar yüzünden 4-1 kaybetmişiz. Sezon ortasında yapmadığımız takas tekrar canımı sıktı bu sebeple. Zayıf bir batı konferansı var çünkü şu anda. Doğu konferansının da pek farkı yok Boston haricinde.

Neyse, umarım bu yaz dönemini iyi geçeriz.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #53 : 27 Mayıs 2024, 10:35 »
ohoo beyimiz ekibini kurmuş bile..............

JJ Redick To Target Sam Cassell, James Borrego, Jared Dudley As Assistants If Named Lakers Coach

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #54 : 27 Mayıs 2024, 11:08 »
Artık tekrara düşmemek için bu konuda bir şey demeyeceğim, isim belli olana kadar. Ama Gergin Ataman gelsin, LeBron oğlunun yamacına gitsin, bir takıma dönüşelim...

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #55 : 28 Mayıs 2024, 00:11 »
ohoo beyimiz ekibini kurmuş bile..............

JJ Redick To Target Sam Cassell, James Borrego, Jared Dudley As Assistants If Named Lakers Coach

Sam Cassell fikri beni çok heyecanlandırdı. Tam sirke dönüyor ortalık. LoL.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #56 : 28 Mayıs 2024, 09:28 »
Sam Cassell fikri beni çok heyecanlandırdı. Tam sirke dönüyor ortalık. LoL.

önceki sezon adı geçen Rasheed Wallace'ı da eklerse,tamam bu iş :D

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #57 : 28 Mayıs 2024, 12:09 »
Hayalim var, beklentim yok.

Bu şakayla karışıktı ama cidden neden böyle bir niyet olmaz mesela? Hele en son finalden ve ardından tüm dünyada viral olan Giannis-Ataman diyaloğundan sonra.. Zaten ortaya atılan isimlerin hepsi yarak kürek çoluk çocuk. Önünde 3'ü Euroleague olmak üzere toplam 6 tane Avrupa kupası kazanmış, güncelde açık ara Avrupa'nın en iyi hocası olan ve teklif yapsan koşarak gelecek olan bir adam neden gündeme alınmaz ki? Amerika dışında çıkmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz?
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2024, 16:06 Gönderen: Jr. Kobe »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #58 : 28 Mayıs 2024, 15:13 »
buna en yakın isim Messina'ydı. sanırım 2011-12'de Lakers bünyesindeydi ama coaching staff tarafında değil.

Obradovic ya da Ivkovic gibi agresif isimleri hep merak ederdim acaba NBA'de olsalar nasıl olurdu diye...

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #59 : 28 Mayıs 2024, 17:20 »
buna en yakın isim Messina'ydı. sanırım 2011-12'de Lakers bünyesindeydi ama coaching staff tarafında değil.

Obradovic ya da Ivkovic gibi agresif isimleri hep merak ederdim acaba NBA'de olsalar nasıl olurdu diye...

Asistan koçtu, tam 2012-13 senesi öncesi ayrılmıştı. Birazcık beklese Mike Brown kovulduğunda koçluğa geçerdi diyeceğim ama Phil Jackson-Mike D'Antoni dramasında kaybolurdu yine.

EDIT: Yanılmışım asistan koç ekibinde gözükmüyor cidden. Coach consultant diye geçiyor. Danışman koçu ilk defa duyuyorum :D