Gönderen Konu: 2024 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2024 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #40 : 21 Mayıs 2024, 17:16 »
https://x.com/ShamsCharania/status/1792918997299597641

Basketbol oyunculuğu dışında saha içinde ve dışında gıdım tecrübesi olmayan biriyle koçluk için neden görüşürsün; bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Resmen Youtuber'lar arasından koç seçiyoruz...

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #41 : 21 Mayıs 2024, 18:54 »
https://x.com/ShamsCharania/status/1792918997299597641

Basketbol oyunculuğu dışında saha içinde ve dışında gıdım tecrübesi olmayan biriyle koçluk için neden görüşürsün; bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Resmen Youtuber'lar arasından koç seçiyoruz...

Adı Lakers ile geçtiğinden beri maçlardaki konuşmalarını, yorumlarını dikkatlice dinliyorum. Tam bir retorik ustası, Basketbol Sofisti. İçi bomboş konuşmalar, laf kalabalığı, belagat, davranışları tamamen kendine prim için, reality show karakteri gibi. Aklı olan bi yönetici çok uzaklaşmadan gider D. Burke ile anlaşır. Kadın karakter olarak 10 kat düzgün en az her açıdan. Basketbol sevgisi, ilgisi de kendine bi prim çıkarmak, katkı sağlamak için değil. Cidden sporu çok seviyor ve kafa yoruyor belli.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #42 : 21 Mayıs 2024, 19:55 »
Şemsi Kanarya demiş ki

"Redick'i,franchise'ı yıllarca yönetebilecek Pat Riley benzeri bir koçluk adayı olarak görüyorlar."

:D

şu "unexperienced" tayfasında ne zıkkım görüyor acaba Buss familyası?

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #43 : 22 Mayıs 2024, 03:27 »
Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir sporda eski tip ağır abi yöneticiler ve sporcular yok artık. Motivasyonların artık buralardan sağlanmadığını, birçok kişinin benzer başarılara ulaşabileceğini, devir değiştiği için alışmamız gerektiğini vs. söyleyen tonlarca insan var. Çoğu da genç.

Ben buna hiçbir zaman ikna olabileceğimi sanmıyorum. Büyük kurumların, büyük isimleri olmalı. Kendi özgül ağırlığı olan, saygın kişileri görünce ben ciddiye alabiliyorum. Öbür türlü diğerlerinden farkı ne yani?

Yeni dönemin en en kötü noktası Redick'in Lakers'a gelebilmesi değil, Redick'in daha ilk günden Lakers'a gelebilmesi. Bu kadar postmodernizm fazla. Sen bi siktir git önce Charlotte'ı mı New Orleans'ı mı hangisiyse artık bi 3-5 sene çalıştır, es kaza takımı bi playoff a sok; biz de diyelim haa burada bir şey var galiba. Paşalarım o kadar keyifli ki aman güzel şehirlerden hiç çıkmayalım, mesleğin ilk gününe en büyük kurumun en tepe mevkisinden başlayalım. Böyle bi dünya mı var ya. Koca koca kurumlar da buna okey yani. Yahu siz aciz misiniz?

Gün gelir başarılı olursanız da; o başarının itibarı da sürecin bu uydurukluğuna paralel olacak.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #44 : 22 Mayıs 2024, 09:03 »
var var hala var, başarılı olanların hepsinde de var bu tip ağır yöneticiler / patronlar. bizdeki o otorite boşluğunu LeBron dolduruyor. Oğlu normal şartlarda undrafted bir oyuncu olacakken onu zorluyor, hiç bir koçluk tecrübesi olmayan yakın arkadaşını koç yapmak istiyor. Diğer bir yakın arkadaşı Chris Paul'u da getirmeye çalışıyor.

maalesef acizler

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #45 : 22 Mayıs 2024, 09:19 »
podcast yayını yapıyorlarmış ya beraber! böyle biri nasıl senin coach'un olacak? var mı böyle bi rezalet?

ama dönüp bakıyosun "coach" denebilecek kimle çalıştı ki kariyerinin başından beri?

Paul Silas (hakkını yemeyelim,tecrübeli biri)
Brendan Malone (şimdiki Denver coachunun babası)
Mike Brown (filmin kopmaya başlama noktası)
Erik Spoelstra (tepede Pat Riley gibi bir figür olmasa,yangın yeri)
David Blatt (Avrupa'nın önemli isimlerinden biriydi,başını yedi)
Tyronn Lue (ilk piyon denemesi)
Luke Walton (bizdeki -camianın evladı- kontenjanından biri)
Frank Vogel (keşke ayrılmasaydı,halen yazık oldu derim)
Darvin Ham (çizgi roman konuşma balonu haliyle !^'+/&/%+/...)

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #46 : 22 Mayıs 2024, 10:27 »
var var hala var, başarılı olanların hepsinde de var bu tip ağır yöneticiler / patronlar. bizdeki o otorite boşluğunu LeBron dolduruyor. Oğlu normal şartlarda undrafted bir oyuncu olacakken onu zorluyor, hiç bir koçluk tecrübesi olmayan yakın arkadaşını koç yapmak istiyor. Diğer bir yakın arkadaşı Chris Paul'u da getirmeye çalışıyor.

maalesef acizler

Evet, enseyi karartmamak lazım. Lebron' un özelinde dönemsel bir etki oldu basketbolda. Hani New York bile düzgün yönetilebiliyor artık. Bu konuyu fark eden takımlar hep başarılı oldu bu yıl. Boston zaten sürekli bir arayış içinde yıllardır. Oyuncu ve diğer departmanlarda aktifler. Sistematik yönetiliyor diğer çoğu takıma göre.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #47 : 24 Mayıs 2024, 21:10 »
İşin kötüsü kimsenin tek bir mantıklı adayı yok bahsettiği kriterlerde...

Kim gelecek şu şartlarda?

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #48 : 24 Mayıs 2024, 22:22 »
LeBron'un kolsuz veledi bizimle workout yapıyor. Koçluk için de bir numaralı aday Redick.

Coğrafyanın en büyük basketbol camiasını sirke çevirdiniz. ANNENİZİN AMINA KOYAYIM.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #49 : 25 Mayıs 2024, 10:42 »
LeBron'un kolsuz veledi bizimle workout yapıyor. Koçluk için de bir numaralı aday Redick.

Coğrafyanın en büyük basketbol camiasını sirke çevirdiniz. ANNENİZİN AMINA KOYAYIM.

Kral biraz Galatasaray sendromu olduğunu düşünüyorum bunun. Sürekli başarı isteği bizim büyüklüğümüzden götürmese de yıpratıyor.

Lakers'ın bu kadro yapısıyla 2-3 sene şampiyon olma olasılığı bence %1 bile değil. Bu kadar debelenmeye gerek yok diye düşünüyorum. Lebron kafasına göre takılacak birkaç sene; bence böyle de olması gerekiyor.