Gönderen Konu: 2024 Play-Off 1. Tur vs. Denver  (Okunma sayısı 54154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2024 Play-Off 1. Tur vs. Denver
« Yanıtla #160 : 30 Nisan 2024, 16:14 »
Abi biraz Ham'i fazla gömmek (ki hak ediyor), biraz Dlo'ya karşı korumacı olmak için asıl noktayı kaçırıyorsun bence. Mesela Dlo'nun kendi özverisi ve yeteneği, bunları playoff'ta da yapabilecek kadar büyük değil malesef. Ham o zaman da doğru seti çizemiyordu, bugün de çizemiyor. Koç açısından değişen bir şey olmadığı için düşen performansta oyuncuyu suçlayabilir, maçın kaybedilme sebebini bu olarak görebiliriz bence. Yoksa her şeyin bu halde olmasının en büyük sebebi Ham zaten, ona kimse itiraz etmiyor.

Korumacı olmaya ya da aklamaya çalışmıyorum. Sadece bu takımda iyi ve güzel olan her şeyi oyuncuların yaptığını, kötü ve yanlış olan, yapılamayan her şeyin sorumlusunun da basketbol teröristi Darvin Hamas olduğunu söylüyorum. Ve bu suçsuzlara sezonumuza mal olan Prince çöpünü bile dahil ediyorum. Çünkü bireysellik ve yetenek, büyük takımlara karşı bir yere kadar seni götürür.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #161 : 30 Nisan 2024, 16:26 »
Dediklerinde haklısın, Ham şampiyonluk kalibresini bırak belki NBA'de head coach olması sorgulanabilir. LeBron'ın yüksek profilli koçları sevmediğini ve kendinin kontrol edebileceği koçları tercih ettiğini biliyoruz. Ham de tam öyle bir adam.

Çaylak bir koç olması, eski oyuncu olması, siyahi olması gibi faktörler sayesinde başımıza geldi. LeBron gitmeden ya da kafa yapısını değiştirmeden Ham'in yerine daha yüksek bir profil geleceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #162 : 30 Nisan 2024, 16:54 »
Maçları izlemedim, hatta özetlere dahi bakmadım. Şu Lebron'un alamadığı ribaund pozisyonunu izledim sadece. Bir tane yürekten savunma yapabilen forvetimiz olsa seriyi vermezmişiz gibi hissediyorum.

Aaron Gordon'ı smaç yarışmasından hatırlıyorum, müthiş atletik bir oyuncu. Bence prime Lebron dahi o ribaundu alamayabilirdi.

Vanderbilt 2,03 müş Gordon gibi fakat ondan 10 kg hafif. Sakat olmasa belki şansımız olurdu.
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2024, 17:43 Gönderen: korkuncfeanor »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #163 : 30 Nisan 2024, 17:09 »
bizi yıllar önce de yine alınamayan bir ribaund yakmıştı.

Suns - Tim Thomas.........

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #164 : 02 Mayıs 2024, 16:16 »
bizi yıllar önce de yine alınamayan bir ribaund yakmıştı.

Suns - Tim Thomas.........

şunu yapmayın diyorum ama hatırlatmayın şu maçı

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #165 : 02 Mayıs 2024, 16:28 »
şunu yapmayın diyorum ama hatırlatmayın şu maçı
:/