Lakers, Davis’in Sakatlandığı Gecede Farklı Kaybetti

Los Angeles Lakers için her anlamda çok sıkıntılı bir sabahı geride bıraktık. Lakers, güçlü rakibi Denver Nuggets deplasmanında üst üste 8. galibiyetini ararken, ikinci çeyrekte Anthony Davis’in başına gelen olayla sarsıldı. Davis, bir pozisyonda aşilinden sakatlanarak maçı terk etmek zorunda kaldı. Bir süredir aşilinde sıkıntı olan ve bu yüzden üst üste iki maç kaçıran Davis’in sakatlığı tüm taraftarları korkuturken, Lakers’ın da maç kalanında tamamen oyundan kopmasına sebep oldu. Lakers, maçı 105-122’lik skorla kaybetti ve galibiyet serisi son bulmuş oldu.

Anthony Davis’in aşilinde kopma olmaması sevindirici bir gelişme. O bölgede ciddi bir şişlik olduğu belirtilirken, gerilme ve zorlanma olduğu tahmin ediliyor. Tabii ki gerçek sonuçlar ve tahminler ancak yarın yapılacak olan MRI testi sonuçlarından sonra belli olacak. AD’nin belli bir süre sahalarda olamayacağı kesin. Umarız bu süre olabildiğince kısa olur.

Maç sonrası yaptığı açıklamada çok kötü hissetmediğini söyleyen Davis, şöyle konuştu: “Başta çok acı çektim ama sonradan o kadar da kötü olmadığını hissettim. Doktorlar çok büyük bir sorun görünmediğini söyledi ancak tabii ki emin olmak için MRI sonuçlarını beklememiz gerekiyor.

AD’nin durumu buyken maçla ilgili değerlendirmede bulunmanın çok bir anlamı yok zaten.

Sıradaki maç Salı gecesini Çarşamba’ya bağlayan sabah, saat 4’te Minnesota Timberwolves karşısında oynanacak.