Yüzük Töreninden Akılda Kalan Anlar

Los Angeles Lakers, Staples Center’da taraftar olmamasına rağmen akılda kalıcı bir yüzük töreniyle sezonu açtı.

İşte Lakers’ın 2020-21 Sezonu açılış gecesi ve yüzük töreninden akılda kalan anlar.

Kostas’ın Yüzüğünü Giannis Antetokounmpo Verdi

Bir süperyıldız olan ve tarihin en büyük kontratına henüz imza atmış olan öz abinden daha önce şampiyonluk yüzüğü kazanmaktan daha güzel ne olabilir? Tabii ki bu yüzüğü bizzat abinden teslim almak. Kostas, bunu tecrübe edecek kadar şanslıydı.

İkiz Kardeş Marcus Morris

Kostas Antetokounmpo, kardeşinden/abisinden önce şampiyonluk yüzüğü alan tek Laker değildi. Markieff Morris de, Clippers’ta forma giyen ikiz kardeşi Marcus’tan önce bir şampiyonluk yüzüğüne sahip olmayı başardı. Marcus, aynı zamanda Lakers’ın yüzük törenini izleyen tek Clipperslı oyuncuydu.

James Çetesi

LeBron James, yüzük töreni sırasında kendisinin sahibi olduğu “I Promise Okulu” öğrencilerinden, kendisini 4. şampiyonluk için tebrik eden harika bir video aldı. Sonunda aynı zamanda kendi çocuklarının da bulunduğu bu özel video, James’i çok mutlu etti.

https://twitter.com/NBA/status/1341579018060124161

Rob Pelinka, Yüzüğünü Kobe’ye İthaf Etti

Lakers’ın genel menajeri ve başkanı Rob Pelinka’nın, aynı zamanda merhum Kobe Bryant ile de çok yakın arkadaş olduğu biliniyor. Bu şehre 5 tane şampiyonluk yüzüğü getiren Kobe, dostu Rob tarafından unutulmadı. Pelinka, yüzüğü aldıktan sonra Kobe’nin 24 numaralı formasına ithafen parmaklarıyla 2 ve 4 işareti yaparak gökyüzünü işaret etti.

Şampiyonluk Bayrağı İçin Taraftarlar Bekleniyor

Los Angeles Lakers, 2020 şampiyonluk bayrağını asmak için taraftarların maça gelmesini bekleyecek. 2020-21 şampiyonluk bayrağının, bundan önce en son kazanılan 2009-10 şampiyonluk bayrağının altında olması beklenirken, onun yerine “Beklemede kalın, Lakers Ailesi” yazan özel bir bayrak hazırlandı.

Ve… Yüzükler

Lakers’ın 2020 şampiyonluğu için hazırlanan yüzükler, görülmeye değerdi.

Aynı zamanda NBA tarihinin en pahalı yüzükleri olarak da kayıtlara geçen bu yüzüklerde, Mamba detayı elbette unutulmadı. Üst tarafı çıkabilen özel üretim bu yüzüklerde, o parçanın altında Lakers’ın emekli edilmiş formaları bulunurken, Kobe’nin iki formasına özel bir tasarım hazırlandı.