“Job Not Finished!”

Serinin başında sitede yayınladığımız bir Konsantrasyon! yazısı vardı. Kobe’nin 2009 Nuggets serisinde “Job not finished” yani “henüz iş bitmedi” açıklamasından esinlenilerek yazılmış olan. Dünkü idmandan sonra Dwight Howard da aynı mentaliteye sahip olduğunu göstererek “job’s not finished” vurgusunda bulundu. Üstelik Kobe o sözü söylediğinde Dwight Howard onun finallerdeki rakibiydi.

Seri şu anda 3-1 Lakers lehine olabilir, ama henüz bitmiş olmaktan son derece uzak. Lakers’ta herkes bunun farkında.

Dün yapılan röportajda Howard da tıpkı 2009 Finalleri’ndeki Kobe gibi hiç gülümsemiyordu.

Zaten hepiniz Denver’ın 3-1 geride olmakla ilgili hikayesini ve bu pozisyondayken ne kadar tehlikeli olduklarını biliyorsunuz. Beşinci maça olan yaklaşımımız çok basit. “Henüz iş bitmedi.”

Haksız değil. Hele ki Denver’ın artık adeta mistikleşen 3-1’den geri gelme hikayesini düşününce daha da haklı. Maç içinde de asla pes etmeyen bir rakip izliyoruz seri başından beri. Asla sırtınızdan atamıyorsunuz. Farkı 10 da yapsanız, 20 de yapsanız bir şekilde geri geliyorlar. Savaşmaktan asla vazgeçmiyorlar.

Los Angeles Lakers, bu gece oynanacak maçta şu ana kadar bu play-off’larda hiçbir takımın yapamadığını yapmaya çalışacak. 3-1 geride olan Denver Nuggets’ı mağlup etmek.

“JOB NOT FINISHED”

https://www.youtube.com/watch?v=aaplovE3vsg