Lakers, Coronavirüs Testine Giriyor

Los Angeles Lakers, Kevin Durant dahil dört Brooklyn Nets oyuncusunun coronavirüs için verdiği testin pozitif çıkmasının ardından bir duyuru yayınladı. Los Angeles ekibi, virüs nedeniyle lige ara verilmeden önce en son 10 Mart tarihinde Brooklyn Nets ile karşılaşmıştı. Bunun ışığında Lakers, tıp uzmanlarının tavsiyesiyle birlikte gerekli önlemleri almak için düğmeye bastı. Oyuncular bu süreçte virüs testinden geçecek ve 14 gün karantinaya girecek.

Lakers, yaptığı açıklamada takımdaki tüm oyuncularla ve basketbol operasyonu personelleri ile temas halinde olduğunu belirtti;

Brooklyn Nets’teki 4 oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını gördük. Bu gelişmenin ardından oyuncularımız ve personellerimizle iletişim halindeyiz. 10 Mart’ta Nets ile oynamamızla birlikte  maruz kaldığımız riskler göz önüne alındığında, çeşitli sağlık görevlileri ve NBA – UCLA sağlık doktorlarımızla konuşarak Covid-19 prosedürlerimizi uygulamaya aldık. Oyuncularımızın, çalışanlarımızın, taraftarlarımızın ve genel anlamda toplumun sağlığı bizler için büyük önem arz etmektedir. Bu virüsten etkilenen herkese hızlı bir şekilde iyileşme diliyoruz.