J.R. Smith ve Dion Waiters Göz Doldurdular

Los Angeles Lakers’ın, kadroda kalan son boşluğu ikisinden biriyle doldurmak için hem J.R. Smith, hem de Dion Waiters ile bir çalışma gerçekleştireceğini öğrenmiştik. Dün yapılan çalışmaların ardından gelen haberlere göre, ikisi de bu antrenmanlarda göz doldurmuş, ikisinin de oldukça hazır ve formda olduğu gözlenmiş. Lakers’ın, piyasada bulunan serbest oyuncular içinde, en son bu iki oyuncu arasında karar verip, play-off kadrosunu netleştirmesi bekleniyor.

The Athletic’ten Shams Charania’nın haberine göre Dion Waiters, yapılan çalışmalar sonucunda teknik ekibi oldukça etkilemiş. Çalışmaların ardından Waiters, Frank Vogel, Rob Pelinka ve Kurt Rambis arasında bir görüşmek yapılmış.

LA Times’tan Tania Ganguli’nin haberine göre de, Pazartesi akşamı itibariyle hem Waiters, hem Smith’le yapılan çalışmalar tamamlandı. J.R. Smith’in şut formu anlamında çok iyi olduğu gözlenmiş.

İkisinin birden çok iyi durumda olması Lakers’ın kararını zorlaştıracak olsa da güzel haber. Waiters’ın daha yaratıcı ve komple, Smith’in ise daha keskin bir dış şutör olduğunu ve play-off tecrübesi olduğunu biliyoruz. Lakers’ın karar vermesi gereken tek şey, hangi tarza daha çok ihtiyacı olduğu. Ancak Lakers’ın karar vermek için süresi olduğu ve acele etmeyeceği belirtiliyor.