Vanessa Bryant, Suskunluğunu Bozdu

Vanessa Bryant, 4 günün sonunda ilk kez konuştu. Eşini ve kızını aynı kazada kaybeden Vanessa, henüz röportaj veremese de, sosyal medya hesabından duygularını dile getirdiği uzun bir mesaj paylaştı. Birkaç saat önce Instagram hesabından aile fotoğrafını paylaşarak düşüncelerini dile getiren Vanessa, gösterilen sonsuz desteğe teşekkür ettiklerini ve bu gerçekle yüzleşmeye çalıştıklarını söyledi. İşte Vanessa’nın yayınladığı metnin tamamı:

Kızlarım ve ben, bu korkunç zamanda bizlerden desteğini esirgemeyen milyonlarca insana çok teşekkür ediyoruz. Tüm dualarınız için teşekkürler, onlara gerçekten ihtiyacımız var. Sevgili eşim, çocuklarımıza muhteşem bir baba olan Kobe’nin ve sevgi dolu, harika kızımız Gianna’nın ölümü bizi adeta paramparça etti. Aynı zamanda kazada vefat eden ve sevenlerini üzen dostlarımızın da acısını paylaşıyoruz.

Bu durumu doğru tarif edebilecek yeterlilikte kelimeler bulunmuyor malesef. Tek huzurlu olduğum nokta, Kobe ve Gigi, onları çok fazla sevdiğimizi bilerek hayata veda ettiler. Onlar hayatımızda oldukları süre boyunca gerçekten çok şanslıydık. Keşke sonsuza dek yanımızda olabilselerdi.

Bundan sonra hayatımız nasıl olur, emin değilim ama onlarsız bir hayatı düşünmek imkansız. Ancak her gün uyanıp, onların gökyüzünden bize ışık saçacağını ve bize yol göstereceğini düşünmek istiyoruz. Onlara olan sevgimiz sonsuz ve ölçülemez. Keşke şu an onlara sarılabilseydim ve öpebilseydim.

Duygularınızı, üzüntülerinizi ve desteklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Yalnızca sizden ricamız, bu dönemde, bu gerçekle yüzleşip kabullenebilmemiz için sizden saygı ve bir mahremiyet rica ediyoruz.

Dualarınız için ve Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri ve bana karşı olan sevginiz için çok teşekkür ederiz.