LeBron Oynamayı Planlıyor, Kuzma Yine Yok

Los Angeles Lakers, 5 maçlık deplasman turunun 3. maçını bu gece 2’de Atlanta Hawks karşısında oynayacak. İlk iki maçını kayıpsız geçen Lakers’ta “sakatlık raporu” biraz can sıkmaya devam ediyor. Kyle Kuzma’nın tam olarak iyi olana kadar dinlendirileceği ve bugün de oynamayacağı açıklandı. Aynı zamanda oyun kurucularımız Rondo ve Bradley’nin de dakika sınırlamaları devam ediyor.

Bilek burkulması sebebiyle son 2 deplasman maçında forma giyemeyen Kyle Kuzma, bu maçta da dinlendirilerek üst üste 3. maçını kaçırmış olacak. Kuzma’nın bu sezon sakatlıklarla başı baya bir dertte. Sezon öncesinde de ayağındaki stres reaksiyonu sakatlığı sebebiyle sezon öncesi kampının tamamını ve sezonun ilk maçlarını kaçırmıştı. Ardından Thunder maçında gözüne aldığı darbe sebebiyle de “kornea zedelenmesi” geçirdiği için gözü kanamış ve maçı tamamlayamayıp, sonraki maçlarda özel bir gözlük ile oynamıştı.

Aynı zamanda resmi olarak James, Rondo, Davis, Bradley de bu geceki maç için “probable” yani olası/muhtemel durumundalar.z.

Bu sabah oğlunun maçını izlemeye giden LeBron James ise, devre arasında yapılan röportajda bu gece oynamayı planladığını söylemiş. Heat maçının son pozisyonunda düşerek dirseğini inciten James, o maçın sonunda da iyi olduğunu söylemişti. Lakers taraftarının genel düşüncesi ise James’in bu geceki maçta dinlendirilmesi yönünde. Şu ana kadar her maçta forma giyen James’in, son dönemki harika performansıyla da bu dinlenmeyi fazlasıyla hak ettiğini söylemeliyiz.