Gönderen Konu: 2023-24 Rui Hachimura Sezonu  (Okunma sayısı 133848 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2023-24 Rui Hachimura Sezonu
« Yanıtla #260 : 03 Aralık 2023, 13:50 »
arada bir yazdığım bir şey vardı,şimdi bu sezon bazı takımları görünce tekrarlamak istiyorum.

Kobe'nin son sezonu ve sonrasındaki sezonlarda oluşan genç grubu korusaydık

şimdiki Oklahoma gibi,TWolves gibi,Kings ya da Magic gibi olabilir miydik? yoksa Pistons gibi sürünmece ile mi geçerdi acaba sezonlarımız?

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #261 : 03 Aralık 2023, 14:02 »
Bu takımın asıl ihtiyacı skor opsiyonu mu? Bir de hangi paket? Az önce de sordum, o pakette gidenlerin veremediği ne verecek?
Hocam haklısın yerine verilecek oyuncular (Rui, Gabe ,Dlo)  ile takım daha da kötü olabilir ama LeBron 40 yaşında ve bizimle büyük ihtimalle son senesi. Bu kadro ile de şampiyon olmamız çok zor bir hamle yapılmalı. Jeremi Grant tarzı bir adam alabilirsek ve Ham denilen adamı gönderebilirsek bir umut var içimde. Ama mevcut kadro ile olacak iş değil senin önerin nedir takım nasıl şampiyon seviyesine gelebilir?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #262 : 03 Aralık 2023, 14:08 »
Hocam haklısın yerine verilecek oyuncular (Rui, Gabe ,Dlo)  ile takım daha da kötü olabilir ama LeBron 40 yaşında ve bizimle büyük ihtimalle son senesi. Bu kadro ile de şampiyon olmamız çok zor bir hamle yapılmalı. Jeremi Grant tarzı bir adam alabilirsek ve Ham denilen adamı gönderebilirsek bir umut var içimde. Ama mevcut kadro ile olacak iş değil senin önerin nedir takım nasıl şampiyon seviyesine gelebilir?

Yok benim derdim haklı olmak falan değil, fikrini merak ediyorum. Ben çünkü karşıyım Lavine'e, belki birileri fikrimni değiştirir diye soruyorum. Ama Grant'ten cacık olmaz.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #263 : 03 Aralık 2023, 17:39 »
Peki kimi alabiliriz şöyle takımı daha iyi seviyeye getirecek kimler var bizim alabileceğimiz

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #264 : 03 Aralık 2023, 21:45 »
Şu üçüncü skorer geyiğinden cidden kurtulmak gerekiyor, yok abi öyle bir oyuncu. Russell, Reaves ve Hachimura var şu takımda hala güvenilir üçüncü skorer muhabbeti yapıyoruz. Jerami Grant gelse, bir şey değişmeyecek mesela, Lavine gelse 22 sayı verimli verse ne olacak. Bu takımın Lebron ve Davis'i savunmada dinlendiren savunmada yükünü alan oyunculara ihtiyacı var. Bu sezon savunmada tel tel döküldüğümüz maçlar da bunun kanıtı niteliğindeydi. Savunmada bütün rotasyon, ribaunt yükü bu ikiliden çıkarsa hücumda zaten 25-30 ikisi de kolaylıkla bulabilen topçular. Ama at at at oyununda ne yazık ki ikisi de iyi değil. Hücum kilitlense, spacing bok gibi olsa da Davis+LeBron 55'ini buluyor bir şekilde. Bu ikilinin etrafına her bire birde elek olan oyuncular koymayalım, ribauntta 3'e 1 boğuşmak zorunda bırakmayalım, yardımın yardımını yapacak topçularımız olsun yeter.

Daha önce de yazmışımdır bu takımın ciddi bir contender olduğunu düşünüyordum ama ilk 20 maç ile o düşüncemden çok uzaklaştım. Yine de bu Rockets maçında ilk defa geçen sezonun ışığını gördüm ve izlemesi keyifli bir takım gördüm (çatır çutur şut girmeden). Bunun en temel nedeni de LeBron kenardayken ezilmeyen, savaşan, savunma yaparak oyunda kalan bir takım görmekti belki de. Geçen sezon bu takım playoff yaparken en kritik yerin %60'ını LeBron'suz geçirmiştik. Bu yüzden umutluydum takımdan. Ha yine Ham'in şu kadro bolluğunda rotasyonu iyi ayarlayabileceğini sanmıyorum ama kadro Ham'e rağmen iyi olabilir. Bakalım zaman bize ne gösterecek.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #265 : 03 Aralık 2023, 21:54 »
Şu üçüncü skorer geyiğinden cidden kurtulmak gerekiyor, yok abi öyle bir oyuncu. Russell, Reaves ve Hachimura var şu takımda hala güvenilir üçüncü skorer muhabbeti yapıyoruz. Jerami Grant gelse, bir şey değişmeyecek mesela, Lavine gelse 22 sayı verimli verse ne olacak. Bu takımın Lebron ve Davis'i savunmada dinlendiren savunmada yükünü alan oyunculara ihtiyacı var. Bu sezon savunmada tel tel döküldüğümüz maçlar da bunun kanıtı niteliğindeydi. Savunmada bütün rotasyon, ribaunt yükü bu ikiliden çıkarsa hücumda zaten 25-30 ikisi de kolaylıkla bulabilen topçular. Ama at at at oyununda ne yazık ki ikisi de iyi değil. Hücum kilitlense, spacing bok gibi olsa da Davis+LeBron 55'ini buluyor bir şekilde. Bu ikilinin etrafına her bire birde elek olan oyuncular koymayalım, ribauntta 3'e 1 boğuşmak zorunda bırakmayalım, yardımın yardımını yapacak topçularımız olsun yeter.

Daha önce de yazmışımdır bu takımın ciddi bir contender olduğunu düşünüyordum ama ilk 20 maç ile o düşüncemden çok uzaklaştım. Yine de bu Rockets maçında ilk defa geçen sezonun ışığını gördüm ve izlemesi keyifli bir takım gördüm (çatır çutur şut girmeden). Bunun en temel nedeni de LeBron kenardayken ezilmeyen, savaşan, savunma yaparak oyunda kalan bir takım görmekti belki de. Geçen sezon bu takım playoff yaparken en kritik yerin %60'ını LeBron'suz geçirmiştik. Bu yüzden umutluydum takımdan. Ha yine Ham'in şu kadro bolluğunda rotasyonu iyi ayarlayabileceğini sanmıyorum ama kadro Ham'e rağmen iyi olabilir. Bakalım zaman bize ne gösterecek.

D'angelo'yu 3. bir skorerle (süperstar olmayan) değiştirmenin pek sorun çözmeyeceğine ben de katılıyorum. Ama Vanderbilt ve Vincent gibi savunmanın 2 önemli ismi sezon başından beri olmamasına rağmen savunma verimliliğinde 8. sıradayız. Hücum verimliliğinde ise 25. sıradayız. Geçebildiğimiz takımlar Blazers, Grizzlies, Spurs, Pistons, Bulls. Artık pass first bir guard mı alırız ne yaparız bilmiyorum ama hücumu da ileri taşımak için bir şeyler yapmak şart.

Benim mesela bir LaMelo hayalim var ama ne kadar gerçekçi şüpheli.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #266 : 04 Aralık 2023, 18:37 »
Hücum verimliliğinde ise 25. sıradayız. Geçebildiğimiz takımlar Blazers, Grizzlies, Spurs, Pistons, Bulls. Artık pass first bir guard mı alırız ne yaparız bilmiyorum ama hücumu da ileri taşımak için bir şeyler yapmak şart.

Benim mesela bir LaMelo hayalim var ama ne kadar gerçekçi şüpheli.

Elinde Lebron ve AD gibi NBA'in en iyi hücumcularından ikisi varken, bu kadar kötü hücumun sebebi oyuncular değil kenar yönetimdir bence.   

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #267 : 04 Aralık 2023, 21:20 »
Bizim hücum verimliliğimizdeki sıranın nedeni üçlük. Pass 1st PG ile çözülecek bir şey değil, koçla ilgili olduğuna katılıyorum ben de. D'Angelo zaten pass 1st bir PG'den hallice, sezona hem şut hem pasörlük konusunda çok iyi girdi. LeBron ve Davis zaten çok verimli skorerler öyle ya da böyle. Rui doğru düzgün süre almıyor, aldığında yeterince top kullanacağı fırsatlar hazırlamıyoruz. Wood'un ne yaptığı belli değil, Reaves şut konusunda sezona kötü girdi, toparlayacaktır. Reddish vasat altı bir şutör, Prince de yine korkunç girmişti hücumda biraz toparladı.

Ama ana problem bu takım bu kadar vasat ve üstü şutörü varken her hücumda boş üçlük yaratabilmesi gerekirken oyuncular hala kimin nerede olacağını bilmiyor gibi freestyle hücum ediyor. Bunun bir kısmı sezon ilerledikçe oyuncuların birbirine alışmasıyla çözülecektir, ancak kenardakilerin de biraz bu konularda çözüm üretmesi gerekiyor. Preseason'da Davis her maç 2-3 tane üçlük deniyordu, herkes kaldırıp kaldırıp atıyordu, 55 üçlük attığımız maç vardı. Oradan buraya nasıl geldik hala kafamda tam oturmadı. Ama artık 3-5 maçlık, birkaç haftalık bir problem olmadığı bariz. Darvin Hamas buna çözüm üretecek mi, pek güvenim yok. Hücumda vasat seviyeye çıkıp elit savunma takımına dönüşebilirsek tekrardan, küçük bir umut oluşur belki.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #268 : 06 Aralık 2023, 06:16 »
Prince ilk 5; koç gibi koç be..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best